سلام
یک سوال باحال دارم
من یک گیرنده مادون قرمز گرفتم . شکلش مثل همین ال.ای.دی های 25 تومنیه
ولی بی رنگه . حالا این چه جوری کار می کنه ؟ :?:
یعنی این درحالت معمولی مقاوتش زیاده و و قتی مادونقرمز سنس کنه مقاوتش صفر میشه ؟
حالا یک سوال دیگه : من این سنسور روکه گرفتم باهاش یک فرستنده مادونقرمز هم گرفتم . حالا اینا رو چه جوری از هم تشخیص بدم ؟
ضمنا طوری که من میبینم این سنسور تو حالت معمولی مقاومت صفر داره :cry: یعنی وقتی به پورت پارالل کامپیوتر وصل می کنم کامپوتر از پورت پیام میگیره . چه کنم ؟ درکل منظوراینکه از این سنسور چه جوری واسه پارالل استفاده کنم ؟
ممنون
یک سوال دیگه هم اینکه ایا با این سنسور و همون پورت پارالل میشه از کنترل تی.وی. پیام گرفت ؟ یک نفرمیگفت کرده . بدون تجیزات اضافی . 8O
خوب اولا این گیرنده یه دیوده که باید بایاسش کنی یعنی یه جریان در حد چند میلی آمپر باید از داخلش بگذره و وقتی که نور کم و زیاد می شه این جریان کم و زیاد می شه معمولا این رو با یه مقاومت به VCC وصل می کنن مقدارش رو هم با سعی خطا عدی می گیرن که بیشترین تغییر ولتاژ رو با نور داشته باشه
مستقیم هم نمی تونی به پورت پارالل وصلش کنی و اگه می خوای با کنترل تلویزیون کار کنی هم تقویت کننده می خواد هم دمودولاتور و ...
اما یه سری گیرنده سه پایه هست که دقیقا برای کنترل تلوزیون استفاده می شه و چون توی تلوزیون و جود داره توی ایران گیر می یاد خیلی هم راحته یه مثبت منفی داره که برق 5 می خواد و یه خروجی که مستقیم به خروجی (مثلا پورت پارالل) وصلش می کنن
اینی هم که میگی دیدم ولی الان لینکش یادم نیست اما هرچی باشه با همون گیرنده های 3 پایه هست
خب عزیزم . ما که دیدیم بایوس کردن یک کم درده سر داره
و ممکنه بقیه چیزی ازش نفهمن . رفتم از این 3 پایه ها خریدم . حاجی به من گفت که وسطیش به زمینه . یکیش یابد ولتاژ بگیره .مثلا همون 5 ولت . یکی دیگش هم خروجیه .
خروجیش چه طوریه ؟ چیز میز اضافه نمی خاد باهاش سری موازی کنم ؟ :oops:
با کنترل تی.وی سیخش کنم ؟
حد اکثر خروجیش یه مقاومت می خواد (فکر کنم) شماره ای چیزی ازش نداری دیتاشیتش رو پیدا کنی؟
ولی مثبت منفی شو دورست بده خروجیش رو هم با یه مقاومت 10K به مثبت وصل کن و وصلش کن به هر جا دوست داشتی :wink:
سلام جیگر جون
بابا کارت خیلی درسته (بوس)
ببین این یاور که من دارم 3 تا پایه داره . وسطیش بدنه است که به بدنه پارالل می دم .
سمت راستی هم که کلا به وسطی راه می ده . اونم وصل می کنم به پنج ولت پارالل .
یکی دیگه هم وصی می کنم به ورودی پارالل . اما اصلا هرکارش می کنم وصلی نمی ده :(
جای پایه های سمت راستی و چپی رو هم عوض کردم ولی توفیری حاصل نشد .
حالا وثتی تحت هیچ حالتی جواب نمی ده یک مقاومت 10 کیلو هم بزارم که کلا دیگه جواب نمی ده ...
دیتاشیت و ... هم نداره .
حالا رفتم بازمغازه حاجی . گفتم که یک سنسور دیگه بده.بعدگفت چه شماره ای ؟
منم گفتم نمی دونم
بهش چی بگم؟ یک شماره خوب نداری به ما بگی به درد کار ما بخوره ؟ آخه ما مردیم با این سنسورا :x
دستت درد نکنه .
نقل قول: اونم وصل می کنم به پنج ولت پارالل
پارالل که 5 ولت نداره منبع تغذ جدا م یخواد تازه رگوله هم باید باشه
اینی که من باهاش کار می کردم مال تلویزیون پارس بود نقشش رو هم تو خود تلوزیون بود
همین طور شانسی نم یتونی وصل کنی یا باید شماره داشته باشه یا نقشه
از هومون حاجی بپرس بگو یه سنسوری بده که یا پایه هاشو بدونی یا شمارشو
شمارش مهم نیست فقط باید معلوم باشه چنده که بتونی تو اینترنت بگردی پیدا کنی
نقل قول: اعلام:
اونم وصل می کنم به پنج ولت پارالل
پارالل که 5 ولت نداره منبع تغذ جدا م یخواد تازه رگوله هم باید باشه
من که به اهم متر میدم 4.55 ولت نشون میده :cry:
نقل قول: از هومون حاجی بپرس بگو یه سنسوری بده که یا پایه هاشو بدونی یا شمارشو
بابا بهت نگفتم چی شد آخه
من به حاجی گفتم که سنسوربده . بعد گفت چه جوری ؟ گفتم از اون سه پاسه ها . بعد گفت شماره . منمگفتم فرقی نداره 8O
بعد حاجی زد زیر خنده گفت "پسر جان باید شماره بدی . مثل اینکه که بری داروحونه بگی آقا به من دارو بده .بعد دکتر بهت داروی اسهالی میده ومی خوری و دلت سنگ میشه :twisted: "
کلی هم به من خندید .
حالا من یکی از بچه ها یک سنسور 2 پایه داره که با پورت پارالل بدون مدار اضافی کار میکنه . گفته اگه پیدا کنه میاره . اگه آورد شمارشو میدم . فکر کنم به درد بخوره .
اچ-آ جون دستت درد نکنه واسه کارات .خیلی باحالی .
کد:
من که به اهم متر میدم 4.55 ولت نشون میده
البته وقتی جریان می کشی کم می شه ولی اگه جریانش پایین باشه می شه
نقل قول: بعد حاجی زد زیر خنده گفت "پسر جان باید شماره بدی
حالا تو هم برو بهش بخند بگو من 100 تا شماره می تونم برات بیارم ولی یکیش رو هم تو نداری به قوله یکی م یگفت ما تو ایران نمی بینیم چی می خوایم طراحی کنیم بعد بریم قطعاتی که می خوایم بخریم اول می ریم می بینیم چه قطعاتی هست بعد می بینیم چی می تونیم طراحی کنیم
نقل قول: اچ-آ جون دستت درد نکنه واسه کارات .خیلی باحالی
قابلی نداره :wink:
سلام
یه شماره من دارم که باهاش قبلا کار کردم بسیار ساده کار می کنه من با میکرو راش انداختم ولی با پارالل نه. شمارش TFM 5500 یا TFM 3500 یا مشابه باید باشه (شاید جای حروف جابه جا باشه ولی بگی حاجی متوجه می شه)