در مورد باتری شارژر سرب اسید اطلاعات می خوام.
من باتری رو به منبع تغذیه وصل می کنم اما جریان کشیش ثابت می مونه مگه نباید جریان کشیش اگه باتری سالم باشه شروع به افزایش کنه اما هر چی جریان تغذیه رو بیشتر می کنم جریان بیشتر از جریان نامیش نمی کشه.(50 میلی آمپر) باتری لید اسید چه جوری شارژ می شه، و چه جوری میشه فهمید سالمه یا نه ( از روی جریان کشیش)
اگه میشه یه مدار پیشنهاد بدید.
شما جریان رو نمی تونی افزایش بدی باید ولتاژ رو افزایش بدی اون جریانی که روی منبع تغذیه هست ماکزیمم جریانی که منبع به بار می ده
شما با همین منبع می تونی شارژش کنی جریان رو روی یه عدد مناسب تعیین کن (آمپر ساعت باتری تقسیم بر زمانی که می خوای شارژ بشه) و ولتاژ رو هم روی 14 ولت تنظیم کن (اگه از این باتری های 12 ولتی باشه) بسته به جریانی که داره می کشه شارژ می شه (جریان ضرب در ساعتی که زیر شارژ بوده باید با عدده روی باتری نوشته مثلا 2AH یکی در بیاد البته یکم بیشتر)
اگه باتری خراب باشه سریع خالی می شه بعد که کامل شارژ شد اگه با همون جریانی که روش نوشته ازش جریان بکشید باید بعد از یک ساعت خالی بشه اگه مثلا یه ربع بعد خالی شد خرابه
اما من هر چی جریان منبع تغذیه رو بالا می برم که باتری بیشتر جریان بکشه این طور نمی شه . باتری یه جریان ثابت 50 میلی آمپر میکشه.
مگه نباید جریان کشی باتری زیاد بشه و سپس کم بشه ؟ ولتاژ منبع هم ثابته.
یک سوال دیگه:
اگه جریان کشی باتری رو در لحظه اولیه کنترل نکنیم باتری آسیب می بینه؟ برای باتری من که 12ولت 1.2 آمپر ساعت هست جریان اولیه 0.3 آمپر پیشنهاد شده. یعنی با این آمپر باید شارژ بشه ؟ اما اگه بخوایم سریع تر شارژ بشه، اگه جریانو ببریم بالا باتری آسیب نمی بینه؟
نقل قول: اما من هر چی جریان منبع تغذیه رو بالا می برم
آخه گفتم که اون چیزی که شما بالا میبری جریان نیست ماکزیمم جریانه که بالا می بری شما فقط ولتاژ رو می تونی بالا ببری الان با چه ولتاژی داره این جریان رو می کشه؟
اگه ولتاژ بالا باشه و مثلا روی باتری هم همون ولتاژ رو داری (مثلا 16 ولت) ولی جریان در حد همون 50mA هست باتری خرابه ولی اگه با بالا بردن ولتاژ جریان درست می شه مشکلی نیست
اگه جریان 300mA پیشنهاد شده و شما بیشتر بهش بدی عمر باتری رو کمتر میکنی ولی خیلی هم مهم نیست باید دید سرعت شارژ مهم تره یا عمر بیشتر باتری
ولتاژ اعمال به باتری 14 ولت هست ثابت هم هست . حالا اگه باتری سالم باشه باید جریان کشیش رو به افزایش بره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟( البته اگه حداکثر جریانشو تامین کنیم)
نه باید جریان کم بشه
اتفاقا من هم یکی دارم خیلی کم جریان می کشه در حد 1mA فکر کنم باتری خراب شده اینو ببین
اول محدودیت جریان گذاشته بد که جریان اومد پایین محدودیت ولتاژ داره