ايران ويج

نسخه‌ی کامل: اجازه هست منم یه سوال بپرسم؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
یه مشکل دیشب پیداشده باید چند تا نقطه سیاه رو توی یه صفحه بشمرم.
در vb & vc++ & Matlab گرفنتن عکس رو به صورت RealTime بلدم ولی شمردن نقاط یکم مشکل به خصوص که ممکنه چند تا پیکسل نویز هم داشته باشم و اینکه تعداد پیکسلهای تشکیل دهنده نقطه سیاه مشخص نیست
البته با تکنیکهایی میشه نوشت ولی زمان میبره و من هم وقط ندارم اگه کد آماده ای یا OCX & DLL سراغ دارید ممنون می شم اگر هم سراغ ندارید بازم بگید که من بیخیال بشم
سایت خوبی دارید دست همگی درد نکنه مخصوصا صاحب سایت
سلام عزيز
برنامه پردازش تصوير من تو همينجارو ببين اين يه برنامه Pattern Recognation كامل هستش كه همه چيز از زوايا تا رنگ و مساحت يه شكل رو حتي با وجود نويز تشخيص ميده
قوربونت فقط قبلش بايد برنامرو داونلود كنين و با ويژوال بيسيك ورژن 6 اونو ببينين :wink:
دستت درد نکنه آقا بهزاد اگه منظورت این برنامه است
http://iranvig.com/modules.php?name=News...le&sid=999
برنامه خوبیه ولی اگه مثلا چند تا دایره(نقطه) داشته باشیم بازم کار میکنه ؟
راستس فکر کنم برنامه رو برای مسابقات تشخیص الگو نوشتی در سته؟

' 'KPD-Team 2000
' 'URL: http://www.allapi.net/
' 'E-Mail: KPDTeam@Allapi.net
سلام عزيز
درسته برا مسابقلت اصفهان كه بد جور حق منو خوردن . ( و خيليهاي ديگرو )
خوب روش همينه ولي برنامه اي كه براي سطح دو نوشته بودم اين كارم ميكرد . يه الگوريتم تو پردازش تصوير هست يراي شمردن اشيا كه الان اسمشو يادم نيست ولي نيگا ميكنم بهت ميگم . يا اصلا سورسشو ميزارم همينجا
به آقا بهزاد استاد.
ببين چند بار گفتم ولي بازم ميگم ، اينطور مسابقه ها اصلا معيار خوبي براي برتري نيست .
كسي كه انجا برنده ميشه بنظر آدم واردي هست ولي حتما بالاتر از ديگران باشه من قبول ندارم .
مسابقه فقط ميتونه نشون بده چقدر افراد نسبت به سنشون سطح دانش بالايي دارن و فقط همين ، يه مسابقه نميتونه بگه مثلا اشكان بالاتر از بهزاده ، چه در خيلي موارد ممكنه برعكس باشه .
اصلا اينطور مسابقه ها كمي از هدفي كه دارن دور هستن و ممكنه حتي ضد هدف باشن.
من ايمان دارم برو بچي كه اينجا هستن جز باسوادترين بچه هاي ايرانن، و اينم ميدونم كه خدمتي كه اينا دارن براي ايران ميكنن از خيلي از المپياديا و برنده هاي مسابقات و ... بالاتره.
نگو که دلم رو کباب کردی حق کی رو نخوردن که تو دومیش باشی
راستی فکر می کنم مسابقات نجف آباد بوده (از شهرستانهای اصفهان) توی اصفهان یادم نمی یاد مسابقه بوده باشه ولی با این چیزی که گفتی یه چیزی به نظرم رسید ما توی دانشگاه شیراز ( دانشکده صنعت الکترونیک - دانشگاه صنعتی شیراز - اسم دانشگاه رو بیخیال من بعد از این همه درس خوندن نفهمیدم کجا درس خوندم :) )یه تیم رو باتیک داشتیم که به علت اینکه تمام برنامه نویسها مون فارغ التحصیل شدن(این هم یه مشکل عجیب که تو هیچ دانشگاهی پیش نمی یاد) برنامه نویس نداشتیم ولی تمام تحقیقات رو برای مسابقات Small Size انجام دادیم من تمام اینها رو دارم اگه شما هم بخواهید می تونیم یه تیم برای این مسابقات بدیم البته هزینه رباتها زیاده ولی فکر می کنم بتونم از دانشگاه صنعتی شیراز (اخیرا به خمع دانشگاهها اضافه شده) یه کمی امکانات بگیرم مثلا دوربینی که دانشگاه صنعتی اصفهان برای مسابقات استفاده کرده بود با لنز 7500000 تومان بود که دفعه آخر به جایی هم نرسید البته یه E League هم هست اگه پایه باشید شدنیه حالا نظر شما چیه؟
راستی این چرت و پرت هایی که گفتم در رابطه با مسابقات روباتهای فوتبالیست بود
سلام عزيز
منم دلم خيلي ميخاد شركت كنم ولي من سبزوارم شما ....
چطوري ميشه ؟
کار نشد نداره
چقدر ادم علاقه مند به روباتیک داریم :cry:
با این همه آدم فکر نکنم بتونیم تیم بدیم
ولی آقا بهزاد ازاین که روباتیک کار میکنی خیلی خوشم اومد امیدوارم بتونم در محضر تون تلمذ کنم
(چه کلمات کنده منده ای)
سلام عزيز
ما امسال تو مسابقات ناييتن شركت كرديم خدا كنه اينجام مثل نجف آباد نباشه
اميدوارم آقا بهزاد موفق باشي كه باعث افتخار ايراويجه.
صفحه‌ها: 1 2