۲۲-شهریور-۱۳۸۵, ۰۱:۵۷:۵۱
سلام.... من خیلی به الکترونیک علاقه داشتم و دارم..
من مدارات زیادی رو ساختم ولی تو این مورد گیر کردم. از آقا هادی و سایر دوستان می خوام کمکم کنند... خیلی سریع و واجبه...
من یک پروژه دارم برای ساخت سیستم مکانیزه ی آبیاری... به این شکل که مدار باید ساده و بدون برنامه نویسی کار کنه... مداری که میخوام باید قابلیت تنظیم داشته باشه که مثلا سر ساعت مشخصی (مثلا ساعت 4) شیر برقی رو باز کنه و بعد از مدتی (مثلا نیم ساعت بعد) اون رو ببنده.....
و همین سیکل ادامه پیدا کنه....
من نقشه های زیادی گیر اوردم اما هیچکدوم اون چیزی که میخوام نیستن....
مثلا نقشه ی زیر رو نگاه کنید:
این نقشه وسطیه کار منو راه میندازه اما با توجه به اون مقادیری که تو سایت زیر می تونیم تبدیل کنیم:
http://home.cogeco.ca/~rpaisley4/LM555.html
باید دنبال خازن هایی با حجم 50000 میکروفاراد به بالا باشم....
همچنین مقاومت هایی باید باشه با مقدار 1000 کیلو اهم به بالا...!!!!!!!!!! :roll:
(بقیه ی قطعات و کارای دیگه رو مثل رله و ... بلدم)
سوال من اینه که آیا همچین مقاومت و خازن هایی تو بازار هست؟ (من تاحالا به این مورد بر نخورده بودم)
آیا مدار دیگه و بهتری برای این کار سراغ ندارید؟
من مدارات زیادی رو ساختم ولی تو این مورد گیر کردم. از آقا هادی و سایر دوستان می خوام کمکم کنند... خیلی سریع و واجبه...
من یک پروژه دارم برای ساخت سیستم مکانیزه ی آبیاری... به این شکل که مدار باید ساده و بدون برنامه نویسی کار کنه... مداری که میخوام باید قابلیت تنظیم داشته باشه که مثلا سر ساعت مشخصی (مثلا ساعت 4) شیر برقی رو باز کنه و بعد از مدتی (مثلا نیم ساعت بعد) اون رو ببنده.....
و همین سیکل ادامه پیدا کنه....
من نقشه های زیادی گیر اوردم اما هیچکدوم اون چیزی که میخوام نیستن....
مثلا نقشه ی زیر رو نگاه کنید:
این نقشه وسطیه کار منو راه میندازه اما با توجه به اون مقادیری که تو سایت زیر می تونیم تبدیل کنیم:
http://home.cogeco.ca/~rpaisley4/LM555.html
باید دنبال خازن هایی با حجم 50000 میکروفاراد به بالا باشم....
همچنین مقاومت هایی باید باشه با مقدار 1000 کیلو اهم به بالا...!!!!!!!!!! :roll:
(بقیه ی قطعات و کارای دیگه رو مثل رله و ... بلدم)
سوال من اینه که آیا همچین مقاومت و خازن هایی تو بازار هست؟ (من تاحالا به این مورد بر نخورده بودم)
آیا مدار دیگه و بهتری برای این کار سراغ ندارید؟