ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ساخت مدار برای پروژه ی آبیاری خودکار (کمک فوری)
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام.... من خیلی به الکترونیک علاقه داشتم و دارم..
من مدارات زیادی رو ساختم ولی تو این مورد گیر کردم. از آقا هادی و سایر دوستان می خوام کمکم کنند... خیلی سریع و واجبه...

من یک پروژه دارم برای ساخت سیستم مکانیزه ی آبیاری... به این شکل که مدار باید ساده و بدون برنامه نویسی کار کنه... مداری که میخوام باید قابلیت تنظیم داشته باشه که مثلا سر ساعت مشخصی (مثلا ساعت 4) شیر برقی رو باز کنه و بعد از مدتی (مثلا نیم ساعت بعد) اون رو ببنده.....
و همین سیکل ادامه پیدا کنه....

من نقشه های زیادی گیر اوردم اما هیچکدوم اون چیزی که میخوام نیستن....
مثلا نقشه ی زیر رو نگاه کنید:
[تصویر:  LM555Basics.GIF]

این نقشه وسطیه کار منو راه میندازه اما با توجه به اون مقادیری که تو سایت زیر می تونیم تبدیل کنیم:
http://home.cogeco.ca/~rpaisley4/LM555.html

باید دنبال خازن هایی با حجم 50000 میکروفاراد به بالا باشم....
همچنین مقاومت هایی باید باشه با مقدار 1000 کیلو اهم به بالا...!!!!!!!!!! :roll:
(بقیه ی قطعات و کارای دیگه رو مثل رله و ... بلدم)

سوال من اینه که آیا همچین مقاومت و خازن هایی تو بازار هست؟ (من تاحالا به این مورد بر نخورده بودم)

آیا مدار دیگه و بهتری برای این کار سراغ ندارید؟
سلام.
با میکرو میشه اینکار رو کرد و این خازن و مقاومت رو هم نمیخواد.
البته مقاومتش چیزی نیست ولی 50,000 میکرو فاراد خیلیه خدایی.
شما یک برنامه ساعت میخواید که توی سایت باید باشه.
بعد توی برنامه باید یه قسمت چک کنه که اگر ساعت مورد نظر شماست کاری که میخواید رو انجام بده.
بعد یه ترانزیستور و یه رله میخواد تا برق شهری رو هم قطع و وصل کنه.
با 1500 تومان کار کنترلش حل میشه و میمونه خود شیرر آب که توی ECA بچه ها جواب داده بودند.
دقیقا همینه دستت درد نکنه :wink:
البته 4060 هم برای تایمر های بلند مدت بد نیست اگه زیاد میکرو دوست نداری اونو هم ببین
من خودم رفتم کیتش رو خریدم... مداری که من گفتم رو من رفتم کلی در موردش تحقیق کردم .. با زمانی که من میخوام باید خازنی با ظرفیت 5000 میکگروفاراد باشه که نبود تو بازار... خیلی هم سختی و بدبختی داشت.. تازه دقیق هم نبود...
ولی من رفتم یک کیت تایمر دو زمانه دیجیتال با حافظه میکروکنترولری خریدم و ساختمش و الان کاملا دیجیتاله.. زمان رو بهش میدم ... عین ساعت و خیلی دقیق کار می کنه.......
کیتش 9 تومن شد... از محصولات بهنام کیته....
تحقیق کردم دیدم اگر خودم میخواستم مدارش رو بسازم بیشتر از 30 ... 40 تومن پام آب میوفتاد..... (البته اینجوری که دیجیتال بشه بهش زمان بدی اونم از یک تا 100 ساعت کار میکنه .. با میکروکنترلر...)
شیر برقی هم فراوون هست.. خریدم....
کلا خیلی ممنون که جواب دادید.....
قربان شما.....

اینم مشخصاتش:
كيت تايمر دوزمانه ديجيتال از يک ثانيه تا 100 ساعت (ميکروکنترلر)

● كيتي كه در اختيار شماست يكي از جالبترين و انعطاف پذيرترين مدارات تايمر مي‌باشد كه براي اولين بار در ايران، با توسط واحد طراحي بهنام كيت با استفاده از ميكروكنترلر 89C2051 و آي‌سي حافظه EEPROM از خانواده اتمل ( ) که دقت بالاتري نسبت به انواع مشابه ميباشد، توليد و عرضه شده است.
● اين كيت داراي مشخصات منحصر به فردي است كه آنرا از انواع مشابه متمايز مي‌نمايد. اين مشخصات به شرح زير مي‌باشد:
1- دو رنج کاري يک ثانيه الي 100 دقيقه يا يک دقيقه الي 100 ساعت. 2- نمايش دهنده زمان. 3 – تغذيه 12 ولت DC يا AC. 4- جايگزيني شاستي به جاي ولوم به علت دقت بالا. 5- قيمت مناسب
6- دو حالت شروع به کار تايمر
I- حالت استارت دستي: توسط شاستي START تايمر فعال شده و پس از سپري شدن تايم اول (زمان خاموشي) تايم دوم (زمان روشن بودن دستگاه) شروع مي شودو پس از اتمام تايم روشن دستگاه خاموش و آماده براي دريافت فرمان ميشود.
II - حالت اتومات: که با رسيدن ولتاژ تايمرشروع به کار مي‌کند. با تمام شدن زمان تايم اول بلافاصله تايم دوم شروع مي‌شود و پس از تايم دوم تايم اول مجدداً به كار مي‌افتد و به همين ترتيب ادامه پيدا مي‌كند.

[تصویر:  1148a.gif]
:oops:
اگه خودت ساخته بودی یه چیزی هم یاد گرفته بودی :wink:
خیلی هم در نمی یاد فوقش همون 9 تومان می شد