سلام.
باز طبق معمول سوال داشتم از حضورتون آقاهادی!
میشه لطفا در مورد ارتباط سریال AVR با کامپیوتر بگی؟ در مورد تراشه ی MAX232 و کابل RS232 وکانکتور ها و همچنین پین های اون. یه چیز که من تازه کار باش راه بیفتم.
راستی اگه می شه یه ایمیل آدرس هم بم بده چونچند تا پیشنهاد داشتم.
مرسی از لطفت.
راستش هنوز موفق نشدم ...
میشه یه کمک کلی، سخت افزاری و نرم افزاری، به من کنید تا من این کار رو راه بندازم؟
بزارید یه چیز مسخره بپرسم. پایه ی 2 پورت سریال پشت کامپیوتر TX هستش یا RX ؟
سلام
من چند بار تلاش كردم ارتباط سريال بين mega16 و pc بر قرار كنم ولي نشد ...
با bascom و vb و hyper terminal ولي نه خروجي كار ميكرد نه ورودي و از مدارم تقريبا مطمئنم !
ariaie_boy نوشته است:سلام
من چند بار تلاش كردم ارتباط سريال بين mega16 و pc بر قرار كنم ولي نشد ...
با bascom و vb و hyper terminal ولي نه خروجي كار ميكرد نه ورودي و از مدارم تقريبا مطمئنم !
من با ATMEGA32 مشکل دارم. تونستم بفرستم ولی چیز هایی که می خواستم فرستاده نشده و یک سری چرند و پرند تو کامپیوتر گرفتم. در ضمن از سخت افزارم هم هنوز اطمینان ندارم.
البته هنوز راهنمایی آقا حسن ( :wink: ) رو عملی نکردم
چرا اینو نمی ونین خیلی خوب گفته یه مثال خیلی ساده هم زده برای کار با پورت سریال
http://www.iranled.com/article59.html
اگه چرند و پرند می فرستی و میگیری مال اشتبه بودن بادریت اگه در هر دو طرف یکی نباشه و یا خطا زیاد باشه این مشکل پیش می یاد ولی اون PDF بالایی رو حتما بخونید
ha_60 نوشته است:چرا اینو نمی ونین خیلی خوب گفته یه مثال خیلی ساده هم زده برای کار با پورت سریال
http://www.iranled.com/article59.html
اگه چرند و پرند می فرستی و میگیری مال اشتبه بودن بادریت اگه در هر دو طرف یکی نباشه و یا خطا زیاد باشه این مشکل پیش می یاد ولی اون PDF بالایی رو حتما بخونید
بعید می دونم باد ریت باشه. فکر کنم مشکل سخت افزاری دارم.
به اون هم نگاه کردم ولی باز به همین مشکل بر می خورم
اون که درسته
به نظر من بادریت مشکل داره
سلام آقا هادی
من دقیقا مشکل مشابهی دارم با mega32 و MAX232 . وقتی برای هایپر ترمیتال چیزی می فرستم خط میخی می زنه . ولی به خدا من خط میخی بلد نیستم !
الان دو روزه که سرکارم و هر چقدر تلاش می کنم کمتر نتیجه میگیرم .
جالبه که خود مثالهای بیسکام رو هم نمی تونم اجرا کنم !!
من دیگه آخرشم . نه ؟!
مهندس احتمالا تنظمیات هایر اشتباه هستش !
باوود - پریتی - بیت شروع و پایان و ... رو باید مثل هم بذاری !