ايران ويج

نسخه‌ی کامل: Ultra-sonic
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5
گیرنده مثبت منفی نداره (یعنی مهم نیست) شما با یه اسکوپ نگاه کن ببین اصلا سیگنال رو می گیره یا نه
شما رو برو هم هم قرارشون بده برای تست
با اسکوپ جواب می ده
دیکودر رو هم با فانکشن تست کردم روی 40k جواب میده
اما خروجیه تقویت کننده مبهمه
خود گیرنده رو مستقیم به اسکوپ وصل می کردم یادمه سیگنال داشت البته وقتی که روبروی فرستنده بود یه چند میلی ولتی یادمه داشت اگه اون رو داره حتما تقویت کننده رو بد بستی
می تونی از یه تقویت کننده دیگه استفاده کنی (البته این حتما کار می کنه بد بستی حتما)
اگه اصلا سیگنال نداری تو گیرنده یا گیرنده خرابه یا فرستنده یا سیگنال ارسال شده به فرستنده ایراد داره
شما دقیقا همه رو برسی کن ولتاژ و فرکانس ها رو بگو تا بگم مشکل کجاست
خیلی ممنون
بررسی می کنم جوابشو بهتون می دم
ولی هرچیه سر این گیرندس چون فرستنده خوب کار می کنه
با سلام
من این فاصله یاب رو ساختم فقط یه مشکلی که هست اینه که تا فاصله 70 سانتی متر رو بیشتر اندازه نمیگیره در حالیکه توضیحاتش گفته که تا 2 متر رو اندازه می گیره!
من احتمال میدم از تقویت کننده باشه
اگه میشه راهنماییم کنید
فقط گیرنده نیست شاید فرستنده هم مشکل داشته باشه فرکانس هم خیلی مهمه اینا یه فرکانس تشدید دارند که اگه دقیقا برابر اون نباشه خوب کار نمی کنه
از این که جواب دادید ممنونم
فرکانس دقیقاً برابره
با L293D و 555 بهش فرکانس میدم
مشکل من تو تقویت کننده گیرندس
اگه میشه یه مدار تقویت کننده بهتر بدید
اولا شما از کجا می دونی دقیقا برابره؟
برای گیرنده هم من نمی دونم دقیقا چه نقشه ای رو پیاده کردی ولی قسمت تقویت کنندش رو م یتونی دوبار تکرار کنی کنار هم
در مورد تقویت کننده ممنون تست میکنم ببینم چی میشه
منظور شما از فرکانس دقیق همون 40 کیلو هرتزه دیگه؟
اگه منظورتون اینه من اسکوپ تست کردم
نه خوب دقیقا 40 نیست به سخاتمانش هم بستگی داره شما گیرنئه فرستنده رو رروبروی هم قرار بده گیرنهده رو بدون تقویت کننده به اسکوپ وصل کن فرکانس فرستنده رو تغییر بده تا بیشترین دامنه ور توی گیرنده داشته باشی
با سلام
درستش کردم با همین روش هم که گفتید کار کردم
فقط تو برنامه مشکل دارم
من 200 میکرو ثانیه پالس به یه L293D میدمو خروجی اون رو کا دامنه 15 ولت داره به فرسنده میدم
بعد گیرنده رو با مدارات به PD.7 وصل کردم که در صورت دریافت موج صفر و در صورت عدم دریافت 5 ولت رو میده
ابتدا موج رو میفرستم و بعد تایمر رو صفر میکنم و تا وقتی که PD.7 برابر یکه داخل یه حلقه هستم و بعد از صفر شدن از حلقه بیرون میرم و عدد تایمر رو ضربدر چند تا عدد می کنم و روی LCD نمایش میدم
حالا مشکل من اینه که وقتی موج رو 15 میکرو ثانیه میفرستم تا فاصله 50 سانتی به راحتی جواب میگیرم ولی وقتی که 200 میکر ثانیه می فرستم تا 10 سانت بیشتر جواب نمیده

تایمر یک برای ایجاد موج 40 کیلو و تایمر صفر برای اندازه گیری بازه زمانی

نقل قول:

a=0;
TCCR1A=0x50;
TCCR1B=0x09;
PORTD.7=1;
delay_us(200);
TCCR1A=0x00;
TCCR1B=0x00;
PORTD.7=0;
TCNT0=0;

i=0;