ايران ويج

نسخه‌ی کامل: اتصال مبدل به پورت پارالل
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
برای اتصال یه مبدل 8 بیتی به پورت پارالل pc تنظیم فرکانس به چه صورتی باید انجام بشه؟؟
مبدل؟ چه مبدلی ؟ مبدل آنالوگ به دیجیتال؟
فرکانس؟ تنظیم فرکانس برای مبدل و پورت پارالل؟ اصلا تنظیم فرکانس چه ربطی دراه به پورت پارالل
مبدل 8 بیتی سیگنال انالوگ به دیجیتال..
منظورم تطبیق دادن سرعت ایجاد خروجی در ای سی(adc) نسبت به سرعت cpu هست
معمولا این آی سی ها تا از میکرو فرمان نگیرند چیزی تولید نمی کنند یا در بعضی هاشون که توی مد Auto بسته می شن حداقل یه اینتراپت تولید می کنند تا میکرو بتونه همون لحطه داده رو بخونه شماره ای سی و مداری که بستی رو بگو تا بهتر بتونم کمک کنم
am نوشته است:مبدل 8 بیتی سیگنال انالوگ به دیجیتال..
منظورم تطبیق دادن سرعت ایجاد خروجی در ای سی(adc) نسبت به سرعت cpu هست
سلام.
یدونه ADC0804 بگیر بصورت Auto ببندش (یه پایه اش رو باید به یکی دیگه وصل میکردیم که اوتو بشه الان دقیق یادم نیست اما احتمالا پایه وقفه رو به پایه ای که دستور تبدیل رو میده وصل میشه) . پایه های دیتاش رو به پورت موازی کامپت وصل کن (دقت کن بیت 0 رو به بیت 0 و بیت 7 رو به بیت 7 وصل کنی).
حالا با کامپ هر موقع خواستی از پورت بخون .به همین راحتی.
adc0804

برای اتصال به پورت موازی لازم نیست که از ای سی بافر استفاده کنم؟
چون ولتاژ پایه یکیه (5ولت) و از پورت میخوای بصورت ورودی استفاده کنی نه مستقیم هم میتونی وصل کنی.
كانكتور

centronics

کدوم پایه هاشو میشه واسه ورودی اطلاعات استفاده کرد..
کانکتور centronics کجا بوده چه شکلیه؟Amaze باید ببینی مال چه پورتیه خوب
اتصال چاپگر موازي نوع Centronics يك استاندارد اتصال چاپگر در 80X80 PC است . به اين استاندارد Epson FX-100 نيز مي گويند . اين اتصال شامل پايه هاي 1 تا 36 است
سلام.
راستش من هرچی دیدم پورت موازی کامپیوتر 25 پین داشته.
شما هم باید یک سوکت 25 پین برای ال پی تی بخری و به اون وصل کنی.
برای دریافت اطلاعات توسط پورت موازی کامپیوتر باید از مود EPP استفاده کنید تا بتونید اطلاعات رو دریافت هم بکنید.
پایه های 2 تا 9 پایه های دیتای این پورت هستند که باید به مبدل وصل کنید.

دیگه چیزی فکر نکنم داشته باشه.
صفحه‌ها: 1 2 3