ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ضبط صدا بر روی کارتهای MMC
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
کسی یه پروژه ی توپ نداره که بشه یک کارت MMC را به میکرو کنترولر M16 متصل کرد و بدون مدار اضافی (فقط با یک میکرو کنترولر و یک MMC و یک میکروفن و بلندگو و چند تا شستی، حالا اگه ترانزیستور و یا مقاومت هم بود اشکال نداره. ) یک مدار ضبط و پخش صدا ساخت؟

ضمنا زبون برنامه نویسیش هم Bascom باشه :wink:
من با C سراغ دارم اگه می خوای فکر کنم اسمش yampp بود
http://www.myplace.nu/mp3
ولی بیسیک ندیدم اگه پیدا کردی به من هم بده :wink:
من از این سوکت ها که MMC را در اون قرار میدن و سیماش رو به میکروکنترولر متصل میکنم میخام. اما پیدا نکردم! اگه میشه لطف کنید بزارید داخل فروشگاهتون. ممنون! :wink:
اونو منم ندیدم یه دونه می خواستم رفتم یه کارت ریدر خراب خریدم سوکتشو در آوردم Amaze
ولی فکر کنم پیدا بشه این فرشوگاهم یه کی دیگه مدیریت می کنه باید اون بزاره :wink:
اگه واسه تست میخوای میتونی از اسلات ISA استفاده کنی .البته یه کم دردسر داره.
آقا ما هم میخواهیم با AVR صدا ضبط و پخش کنیم . این لینکی که شما دادید رو من رفتم ولی نفمیدم کجاش نقشه و برنامه رو ارائه کرده
تو قسمت دانلودش هست
ایا سرعت adc مگا 16 و 32 به اندازه کافی سریعه که بتونه 8000 نمونه در ثانیه برداره؟
آره توی دیتاشیتش ببینی نوشته 15ksps ولی نمی دونم اگه کار دیگه ای هم یخوای بکنی با این سرعت می تونی نمونه بگیری یا نه
چون پردازش و ذخیره سازی هم مهمه
من می خوام برم سراغ ضبط صدا با avr
فکر میکنم نیاز به یک مدار پری امپ برای میکروفن باشه میشه یک شما تیک ساده برای میکروفن خازنی بزارین که صفر تا 5 رو ایجاد کنه
در ضمن خروجی کارت صدا چند ولته
فکرکنم توی مقالات سایت هست شما یه LM386 سرچ کن آی سی تقویت کننده خوبیه
ولتاژ خروجی هم بستگی به صدای ورودی داره باید تجربی به دست بیاری نمی شه گقت دقیق صفر تا پنج بشه
صفحه‌ها: 1 2