۰۵-مهر-۱۳۸۵, ۰۷:۵۲:۴۳
۰۵-مهر-۱۳۸۵, ۱۰:۱۰:۰۰
دست شما درد نکنه :wink: اگه به این مفتی ها بود که الان همه USB استفاده می کردن کد bascom که هیچی کد C درست حسابی هم پیدا نمی شه
۰۵-مهر-۱۳۸۵, ۲۰:۵۷:۰۵
سلام.
یک آی سی هست محصول شرکت Atmel که سازگار با AVR ساخته و برای ارتباط با پورت USB هست.
اما اینکه تو ایران هست یا نه و طرز استفاده اش رو بلد نیستم.
اینجا رو ببین.
http://atmel.com/dyn/products/devices.asp?family_id=655
البته فکر کنم خودش میکرو کنترلر باشه.
یه پروژه هست (پروگرمر AVR با USB ). نویسنده نمیتونه کمک کنه؟
یک آی سی هست محصول شرکت Atmel که سازگار با AVR ساخته و برای ارتباط با پورت USB هست.
اما اینکه تو ایران هست یا نه و طرز استفاده اش رو بلد نیستم.
اینجا رو ببین.
http://atmel.com/dyn/products/devices.asp?family_id=655
البته فکر کنم خودش میکرو کنترلر باشه.
یه پروژه هست (پروگرمر AVR با USB ). نویسنده نمیتونه کمک کنه؟
۰۵-مهر-۱۳۸۵, ۲۲:۰۸:۲۷
نقل قول: یه پروژه هست (پروگرمر AVR با USB ). نویسنده نمیتونه کمک کنه؟این ها به زبان C هست و می تونی پیدا هم بکنی اما خیلی پیچیدست و به این راحتی ها نیست البته دست کاری کردنش یکی دیگم بود که اسمبلی بود
نقل قول: یک آی سی هست محصول شرکت Atmel که سازگار با AVRسازگار با 8051 هست و شاز گار با PIC هم تو بازار بود ولی این AVR رو نمی دونم هست یانه
۰۹-بهمن-۱۳۸۵, ۱۲:۰۱:۲۴
با سلام خدمت دوستان محترم
من یک پروگرامر STK200/300 دارم و از طریق پورت پارالل به طور مستقیم ازش استفاده کردم
حالا یک رابط تبدیل یو اس بی به پارالل خریدم و وقتی پروگرامر رو از طریق این رابط وصل می کنم در برنامه ی بسکام اون رو نمیشناسه .
من تنظیمات پروگرامر رو در بخش پارالل روی usb printing قرار دادم، در لینک زیر می توانید عکس اونو مشاهده می کنید.
البته به محض اینکه رابط رو به کامپیوترم وصل می کنم اونو به usb printing support میشناسه و به همین دلیل دیگه درایور اونو نصب نکردم . آیا لازمه که نصبش کنم.
آیا در تنظیمات بسکام در قسمت پروگرامر باید برنامه ی اجرایی درایور این رابط رو قرار بدم ؟
http://etrmodern.persiangig.com/image/prog3.JPG
من یک پروگرامر STK200/300 دارم و از طریق پورت پارالل به طور مستقیم ازش استفاده کردم
حالا یک رابط تبدیل یو اس بی به پارالل خریدم و وقتی پروگرامر رو از طریق این رابط وصل می کنم در برنامه ی بسکام اون رو نمیشناسه .
من تنظیمات پروگرامر رو در بخش پارالل روی usb printing قرار دادم، در لینک زیر می توانید عکس اونو مشاهده می کنید.
البته به محض اینکه رابط رو به کامپیوترم وصل می کنم اونو به usb printing support میشناسه و به همین دلیل دیگه درایور اونو نصب نکردم . آیا لازمه که نصبش کنم.
آیا در تنظیمات بسکام در قسمت پروگرامر باید برنامه ی اجرایی درایور این رابط رو قرار بدم ؟
http://etrmodern.persiangig.com/image/prog3.JPG
۰۹-بهمن-۱۳۸۵, ۲۱:۳۱:۱۴
این رابط ها فکر میکنم یه درایور می سازن و پورت پرینتر رو به ویندوز می شناسونن و شاید بسکام مستقیم و بدون اون درایور می خواد ارتباط برقرار کنه من تاحالا با این ها کار نکردم خبر ندارم ولی فکر کنم یه پروگراممر USB بخری راحت تر باشه
۱۰-بهمن-۱۳۸۵, ۲۱:۰۰:۳۹
ha_60 نوشته است:این رابط ها فکر میکنم یه درایور می سازن و پورت پرینتر رو به ویندوز می شناسونن و شاید بسکام مستقیم و بدون اون درایور می خواد ارتباط برقرار کنه من تاحالا با این ها کار نکردم خبر ندارم ولی فکر کنم یه پروگراممر USB بخری راحت تر باشه
آقا هادی حدس شما کاملاً درسته و تنها مشکل من با بسکام همینه که اون می خواد مستقیماً از پورت 378 یا 278 پروگرامر رو پیدا کنه.
لطفاً اگر یک پروگرامر usb زیر قیمت 40000 تومان که بتونه تقریباً همی AVRها و همچنین فیوز بیت ها رو پروگرام کنه پیدا کردین به من خبر بدهید.
حالا داشتم روی وب دنبال مدار یک پروگرامر usb می گشتم که خودم درست کنم و این مدل ها رو دیدم :
1- usbasp
2- MCU
3- usb atmel
که بهترین آنها 1 و 3 بود که مدل 3 از FT245BM استفاده می کنه برای تبدیل usb به پارالل، در واقع داره همین کاری میکنه که الان من کردم.
مدل2 هم از FT232BM استفاده می کنه برای تبدیل usb به سریال.
مدل 1 هم که فکر کنم همگی AVRها رو ساپورت نمیکنه و فیوز بیت ها رو هم نمیشه باهاش تنظیم کرد در ضمن در بسکام هم جواب نمیده.
لطفاً کمکم کنید زیرا من لپ تابم پورت پارالل نداره و معذلی شده برام در این زمینه.
ممنونم از راهنماییتون
۱۱-بهمن-۱۳۸۵, ۰۲:۱۷:۲۸
۱۱-بهمن-۱۳۸۵, ۱۴:۰۹:۰۱
terip2008 نوشته است:سلام
اگه لپ تابت پورت سریال داره مدار زیر رو ببین
http://www.updap.com/uploads/1169079901.zip
خیلی خیلی ممنونم از راهنماییتون
متاسفانه لپ تاب من پورت سریال هم نداره :( و اینم جداگانه به صورت رابط تبدیل usb به سریال براش گرفتم. :roll:
حالا اگر من این مدار هایی رو که برام گذاشته بودید درست کنم، از چه کامپایلری می تونم استفاده کنم ؟ و آیا فیوز بیت ها رو میشه باهاش تغییر داد ؟ اصلاً اگر از طریق رابط من این پروگرامر رو به لپ تابم نصب کنم آیا کامپایلر می تونه اونو تشخیص بده ؟
راستی شما خودتون این پروگرامر ها رو درست کردید ؟
بازم سپاسگذارم از راهنماییتون
۱۳-بهمن-۱۳۸۵, ۰۳:۰۶:۴۲
سلام
من اون یکی که از همه ساده تر بود و دو ترانزیستور و یکم قطعه دیگه داشت درست کردم.
با بسکام که کار می کرد . فیوز بیت ها رو هم می شد تغییر داد
من اون یکی که از همه ساده تر بود و دو ترانزیستور و یکم قطعه دیگه داشت درست کردم.
با بسکام که کار می کرد . فیوز بیت ها رو هم می شد تغییر داد
۱۳-بهمن-۱۳۸۵, ۱۰:۵۵:۵۱
نقل قول: لطفاً اگر یک پروگرامر usb زیر قیمت 40000 تومان که بتونه تقریباً همی AVRها و همچنین فیوز بیت ها رو پروگرام کنه پیدا کردین به من خبر بدهید.فکر کنم این که مال خود atmel هست رو بتونی با همین قیمت بخری ولی بقیه دیگه که به خوای بسازی فکر نکنم به این راحتی ها باشه هرکدوم بالا خره یه مشکلی دارن