ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ارتباط دو میکروکنترولر توسط خط تلفن
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5
ممنون هادی خان.
میشه یه مثال بزنید.
قبلا کار کرده بودم (فکر کنم با وقفه ها بود) اما یادم نیست چطوری این کار انجام میشد.
شما فقط به پورت سریال Connect شو با هر بادریتی که خواستی من 9600 رو استفاده می کردن و دستور ATDT123456 رو با یه کارکتر 13 بفرست باید شماره گیری کنه دیگه به هیچ چیزی هم نیاز نداری
سلام هادی خان.
چند وقته سایت خبری نیست.
راستی من اومدم کانکت بشم یهو این XP نامرد ارور داد که نمیتونی به Com3 دسترسی داشته باشی.
(البته برنامم تحت داس بود ها).
چیکارش کنم به نظر شریفتون؟
و اینکه یک مودم اکسترنال خوب که هم قابلیت Call Waiting و هم قابلیت ID Caller داشته باشه رو میتونید معرفی کنید که با بی بودجگی من هم سازگاری داشته باشه؟

و یک سوال دیگه.
پورت سریال که نهایتا 19200 کانکت میکنه درست؟
پس با مودم اکسترنال هم با بیشتر از این سرعت نمیشه کانکت کرد؟
یعنی 56K خبری نیست؟
سلام
بد نیست که به نظر من که شلوغ هم می یاد :wink:
اما com شاید یکی به Com وصل بوده و گرنه ارور نمی ده یااینکه اصلا وجود نداشته باشه
مودم هم سراغ ندارم خودم کلی هزینه کردم یکی خریدم بازم درست کار نمی کرد این مودم های External معمولا بهترند
چرا بیشتر هم کانکت می شن تا 128000 هم هست
سلام.
منم منظورم یک مودم اکسترنال خوب بود که با شرایط من همخوانی داشته باشه.
بعد این 128000 ای که میفرمائید به پورت USB وصل میشند دیگه؟
آخه به نظرم پورت سریال همچین سرعتی رو ساپورت نمیکنه. (یا نکنه میکنه و ما خبر نداریم؟).
نه پورت سریال معمولی هم ساپورت می کنه این سرعت رو
مودم External هم من DLink داشتم که سریال هم وصل می شد خیلی خوب بود با Linux هم هیچ مشکلی نداشت
آقا اصلا یکی بگه چجوری شماره تلفن شخص تماس گیرنده را توسط MT8870 بدست بیاریم! من وقتی امتحان کردم، در پایه ها صفر و یک منطقی دریافت نکردم. بلکه یک ولتاژ بود که هنگام زنگ خوردن تلفن، اندکی تغییر میکرد. :wink:
من باهاش کار نکردم اما این کاتالوگ که من دیدیم باید پایه PWDN صفر بشه TOE باید یک بشه با این دوتا پایه باید ولتاژ خروجی ها صفر یا یک کامل باشه ولتاژ بینا بین ایراد داره باید ولتاژ ها و آی سی رو چک کنی
دستور dtmfout در بسكام به من جواب داد اما وصل كردنش يه خط تلفن مصيبته. راه حل ساده اينه كه از يه آي سي 9102 يا 9315 با مشابهات اينها براي شماره گيري استفاده كني. من اين دستگاه رو تا 80 درصد سخت افزاري ساختم . 5 ماهه دارم روش كار مي كنم. كيبورد كامپيوتر هم بهش وصل ميشه. lcd هم داره. تون ژنراتور و تون دتكتور هم داره .اما وقت خودتون رو تلف نكنيد. ارزششو نداره.
میشه ایملتون رو به این ایمیل بفرستید
eh_bar@yahoo.com
نقل قول: میشه ایملتون رو به این ایمیل بفرستید
زیر نوشته یه دکمه mal to هست از اون می تونی برای دیدن ایمیل استفاده کنی
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5