ببینم ، تا حالا کسی میکروکنترولر را به خط تلفن متصل کرده؟ و با اون به صورت تن شماره گیری کرده؟ (البته خودم پالس شماره گرفتم و موفق به شماره گیری تن نشدم! :cry: ) البته شنیدم که یک ای سی هست که این کارو میکنه. حتی قابلیت آی دی کالر هم داره. درسته؟ :roll: خوب اگه بشه این کار را کرد پس حتما میشه دوتا میکروکنترولر را از طریق خط تلفن به همدیگه وصل کرد و اطلاعاتی را از یکی به دیگری و بر عکس منتقل نمود؟! :) خوب اگه کسی تا حالا این کارو انجام داده در موردش توضیح بده.
ضمنا زبونش Bascom و میکروکنترولرش AVR سری Mega باشه. اگر هم ای سی معرفی میکنید دیتا شیتش را هم بزارید.
باید کار آسونی باشه! 8)
با تشکر وحید :wink:
خوشم میاد از چیزایی که خوشم میاد خوشت میاد.
من اگه جای آقا هادی بودم تا حالا شککرده بودم که اینا یکی اند با 2 تا آیدی.
توی بسکام میشه شماره گیری تون انجام داد.
دستورش هم اینه انگاری
DTMFOut
البته یه سری تنظیمات هم داره فکر کنم که بلد نیستم.
برای فهمیدن شماره های گرفته شده طرف مقابل هم میتونی از آیسی MT8870 استفاده کنی.
اما این ارتباطی که میگی بین 2 تا میکرو در چه حدیه و برای چه منظوری.؟
ولی خوشم می یاد داره می رسه سایت به به جایی که اگه یکی یه مشکلی داشت بتونه اینجا حلش کنه
اینجوری داده ها با سرعت خیلی کم ردو بدل می شن و امنیت هم زیاد ندارن ممکنه بهم بریزن
من یه بار این کارو می خواستم بکنم از مودم اکسترنال استفاده کردم با رابط سریال بهش وصل می شی و با دستورات AT بهش فرمان می دی خودش زنگ می زنه Connect می شه و ... تازه مطمئن هم هست فقط یه مشکل داشت که آخرش هم نفهمیدم فکر کنم یه دستور کم داشت با بزی مودم ها کار می کرد اگه مودم رو عوض می کردی Connect می شد ولی داده نمی فرستاد و بگیره
راستی فروشگاه رو دیدن؟ (البته تو همین سایت ها) به نظرتو چه طوره؟
ha_60 نوشته است:ولی خوشم می یاد داره می رسه سایت به به جایی که اگه یکی یه مشکلی داشت بتونه اینجا حلش کنه
اینجوری داده ها با سرعت خیلی کم ردو بدل می شن و امنیت هم زیاد ندارن ممکنه بهم بریزن
من یه بار این کارو می خواستم بکنم از مودم اکسترنال استفاده کردم با رابط سریال بهش وصل می شی و با دستورات AT بهش فرمان می دی خودش زنگ می زنه Connect می شه و ... تازه مطمئن هم هست فقط یه مشکل داشت که آخرش هم نفهمیدم فکر کنم یه دستور کم داشت با بزی مودم ها کار می کرد اگه مودم رو عوض می کردی Connect می شد ولی داده نمی فرستاد و بگیره
راستی فروشگاه رو دیدن؟ (البته تو همین سایت ها) به نظرتو چه طوره؟
سلام.
آقا هادی این دستورات AT چی هست؟
لیستی از این دستورات با توضیح فارسی سراغ دارید؟
و اینکه شما از چه مودمی استفاده کردید (اسمش) و اینکه قیمتش چنده حدودا؟
فروشگاهتون (فروشگاهمون) مبارک.
من یک بار دیده بودم.
اما قیمتهاش با قیمتهای بیرون (جمهوری) فرق داشت.
بعضی هاش قیمتهاش ارزونتره بعضیهاش گرون تر.
مثلا lm35 رو من از جوان خریدم دونه ای 600 اما اینجا نوشته 85
و mega8 رو خریدم 850 (فروشگاه جام جم پاساژ امجد)اما اینجا نوشته 1450
میبینی بعضی قیمتها کمتره بعضی ها بیشتر.
تو Google یه AT Command سرچ کنی کلی چیز پیدا می کنی فکر کنم ترجمه هم کرده باشن در کل دستورات کار با مدمه خیلی هم راحت مثلا
ATDT 12345
شماره 12345 رو براتون به صورت تون می گیره
در مورد فروشگاه هم برات پیغام می زارم چون موضوع تاپیک منحرف می شه
:lol: :wink:
دیگه هر چی پیش میریم باید تخصصی تر کار کنیم! آخه تا کی چشمک زن بسازیم یا رو LCD بنویسیم Hello !
:roll:
دستورات شما درست. اما یه مثال بزن بعدشم بگو میکروکنترولر را باید مستقیم به خط تلفن متصل کرد؟
دیتا شیت آی سی MT8870 را هم بزار و یه کم در موردش توضیح بده.
رد و بدل اطلاعات هم خوب به هر منظوری میتونه باشه. مهم اینه که بشه رد و بدلش کرد. :P
ممنون :wink:
راستی آقا هادی ، شما که میگی امنینت نداره، خوب کدش میکنیم و حجمش رو میاریم پایین.
مودم هم میشه اما به چه درد میخوره؟ مثل اینه که بریم یه چیز آماده بخریم! مهم اینه که همه ی قسمتاش رو خودمون بسازیم و طراحی کنیم! :) :wink:
:wink:
ضمنا فروشگاهتون هم خیلی خوبه. اما به نظر من باید داخلش چیزایی بزارین که خیلی کمیاب باشن :!:
من یه مثال برای DTMFOut در Help بسکام پیرا کردم

اما هنوز روش کار نکردم ببینم چی؟ دلیل اینم که روش کار نکردم اینه که نمیدونم چه شکلی باید میکروکنترولر را به PhoneLine متصل کرد! :cry:
اینم کد:
کد:
'-----------------------------------------------------------------------------------------
'name : dtmfout.bas
'copyright : (c) 1995-2005, MCS Electronics
'purpose : demonstrates DTMFOUT statement based on AN 314 from Atmel
'micro : Mega48
'suited for demo : yes
'commercial addon needed : no
'-----------------------------------------------------------------------------------------
$regfile = "m48def.dat" ' specify the used micro
$crystal = 8000000 ' used crystal frequency
$baud = 19200 ' use baud rate
$hwstack = 32 ' default use 32 for the hardware stack
$swstack = 10 ' default use 10 for the SW stack
$framesize = 40 ' default use 40 for the frame space
'since the DTMFOUT statement uses the TIMER1 interrupt you must enable
'global interrupts
'This is not done by the compiler in case you have more ISRs
Enable Interrupts
'the first sample does dtmfout in a loop
Dim Btmp As Byte , Sdtmf As String * 10
Sdtmf = "12345678" ' number to dial
Do
Dtmfout Sdtmf , 50 ' lets dial a number
' ^ duration is 50 mS for each digit
Waitms 1000 ' wait for one second
' As an alternative you can send single digits
' there are 16 dtmf tones
For Btmp = 0 To 15
Dtmfout Btmp , 50 ' dtmf out on PORTB.3 for the 2313 for 500 mS
'output is on the OC1A output pin
Waitms 500 ' wait 500 msec
Next
Loop
End
'the keypad of most phones looks like this :
'1 2 3 optional are A
'4 5 6 B
'7 8 9 C
'* 0 # D
'the DTMFOUT translates a numeric value from 0-15 into :
' numeric value phone key
' 0 0
' 1 1
' 2 2
' 3 3
' etc.
' 9 9
' 10 *
' 11 #
' 12 A
' 13 B
' 14 C
' 15 D
نقل قول: مودم هم میشه اما به چه درد میخوره؟
هر کدوم از اینها یه پروژ است وصل میکرو به خط یکیه و ساخت مودم یکیه مثل این می مونه که به خای ترانزیستور ها رو هم خودت بسازی

vahid_ve نوشته است::lol: :wink:
دیگه هر چی پیش میریم باید تخصصی تر کار کنیم! آخه تا کی چشمک زن بسازیم یا رو LCD بنویسیم Hello !
دستورات شما درست. اما یه مثال بزن بعدشم بگو میکروکنترولر را باید مستقیم به خط تلفن متصل کرد؟
رد و بدل اطلاعات هم خوب به هر منظوری میتونه باشه. مهم اینه که بشه رد و بدلش کرد. :P
راستی آقا هادی ، شما که میگی امنینت نداره، خوب کدش میکنیم و حجمش رو میاریم پایین.
مودم هم میشه اما به چه درد میخوره؟ مثل اینه که بریم یه چیز آماده بخریم! مهم اینه که همه ی قسمتاش رو خودمون بسازیم و طراحی کنیم! :) :wink:
ضمنا فروشگاهتون هم خیلی خوبه. اما به نظر من باید داخلش چیزایی بزارین که خیلی کمیاب باشن :!:
سلام.
خیلی تند میری :twisted: (بگو اگه میتونی تو هم برو)
شما زحمت بکش توی گوگل بنویس MT8870 . همین.
چیز دیگه ای ننویس.
توی صفحه اول حد اقل یک لینک دانلود مستقیم فایل دیتا شیت میبینی.
مثل همین
http://perso.orange.fr/arquie-composants...mt8870.pdf
توی دیتا شیت هم نحوه استفاده از این آی سی هست.
یک پایه داره که اطلاع میده کلیدی فشرده شده و کد کلید هم در 4 پایه دیتا این آی سی آشکار میشه.
برای اتصال میکرو به خط تلفن هم میتونی از نقشه همون 8870 استفاده کنی.
یعنی برق زمین میکرو رو با - خط تلفن یکی میکنی و خط مثبت تلفن رو با اون نقشه ای که تو شماتیک اتصال 8870 دیدی به پایه ای که خروجی میکرو ظهور میکنه وصل کن.
بدون اینکار ها هم میتونی برای تست پایه میکرو رو مستقیم به 8870 وصل کنی (بدون خط تلفن).
پرسیدم رد و بدل اطلاعات برای چه کاری میخوای که دستم بیاد حجم اطلاعاتی که قراره رد و بدل بشه چقدره.
اگر فقط در حد سیستم هشدار و مثلا تا40 - 50 بایته از همین روش استفاده کن . اما اگر حجم اطلاعات زیاده از همون مودمی که آقا هادی فرمود استفاده کنی بهتره.
ha_60 نوشته است:نقل قول: مودم هم میشه اما به چه درد میخوره؟
هر کدوم از اینها یه پروژ است وصل میکرو به خط یکیه و ساخت مودم یکیه مثل این می مونه که به خای ترانزیستور ها رو هم خودت بسازی 
بابا مگه میخایم چه کار کنیم؟ دیگه ترانزیستور کجا بود؟ فقط 2 تا ای سی (Atmega16 و MT8870)
8O
اینو ببین:
http://i10.tinypic.com/33uxv0h.jpg
Iran-PC نوشته است:vahid_ve نوشته است::lol: :wink:
سلام.
خیلی تند میری :twisted: (بگو اگه میتونی تو هم برو)
شما زحمت بکش توی گوگل بنویس MT8870 . همین.
چیز دیگه ای ننویس.
توی صفحه اول حد اقل یک لینک دانلود مستقیم فایل دیتا شیت میبینی.
مثل همین
http://perso.orange.fr/arquie-composants...mt8870.pdf
توی دیتا شیت هم نحوه استفاده از این آی سی هست.
یک پایه داره که اطلاع میده کلیدی فشرده شده و کد کلید هم در 4 پایه دیتا این آی سی آشکار میشه.
برای اتصال میکرو به خط تلفن هم میتونی از نقشه همون 8870 استفاده کنی.
یعنی برق زمین میکرو رو با - خط تلفن یکی میکنی و خط مثبت تلفن رو با اون نقشه ای که تو شماتیک اتصال 8870 دیدی به پایه ای که خروجی میکرو ظهور میکنه وصل کن.
بدون اینکار ها هم میتونی برای تست پایه میکرو رو مستقیم به 8870 وصل کنی (بدون خط تلفن).
پرسیدم رد و بدل اطلاعات برای چه کاری میخوای که دستم بیاد حجم اطلاعاتی که قراره رد و بدل بشه چقدره.
اگر فقط در حد سیستم هشدار و مثلا تا40 - 50 بایته از همین روش استفاده کن . اما اگر حجم اطلاعات زیاده از همون مودمی که آقا هادی فرمود استفاده کنی بهتره.
منظور من از اینکه لینک دیتا شیتش رو بزار این بود که هرکی یک ای سی معرفی میکنه لینک دیتا شیتش رو هم بزاره تا همه از اون استفاده کنند و دیگه نخاند برن تو گوگل سرچش کنند. فقط همین! :wink:
برای ردو بدل دیتا هم حدود چند کیلو بایت مثلا 50kb که حتما میشه.
برای استفاده نکردن از مودم هم چند تا دلیل دارم:
1- بزرگه و حجم زیادی اشغال میکنه
2- یک لقمه ی آماده هست
3- اگه از مودم استفاده کنیم که کار شاقی نکردیم آخه! :wink:
ممنون از راهنماییت :wink: