ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل با "کارت گرافیک برای AVR"
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام
من با مشکلی در رابطه با کامپایل برنامه "کارت گرافیک برای AVR" مواجه شدم. امیدوارم بتونید کمکم کنید.
موقعی که Make All می کنم چند بار این پیغام ها رو می ده:

undefined reference to `sbi'
undefined reference to `cbi'
undefined reference to `PRG_RDB'
آخر سر هم این پیغام:
more undefined references to `sbi' follow

این کد رو در هر دو ورژن 20060421 و 20050214 امتحان کردم که نتیجه تقریبا یکسان بود.
تمام سخت افزار رو قبل از کامپایل آماده کرده بودم. الآن که این طوری شد، خیلی حالم گرفته شده. ممنون می شم اگر سریع تر کمکم کنید.
سلام
یه چند تا define رو اول برنامه فراموش کرده که درستش کردم امید وارم که دیگه مشکلی نباشه (دوباره دانلودش کنید)
اگه هم درست شد و کار می کنه لطف کن همین جا بگو تا بقیه هم بدونن
!Unexpected end of archive
این error ی بود که بعد از باز کردن فایل zip با WinRAR نشون داده می شه.
لطفا یک بار دیگه ...
من دانلود کردم درسته احتمالا شما بد دانلود کردی یه بار دیگه دانلود کن می خوای مثلا اون www رو بردار که آگه کش داری از کش دانلود نکنی
درست شد. فقط باید جای پایه های 22 و 23 رو عوض کرد چون در شماتیک اشتباه کشیده شده. ممنون از کمکی که کردین. فقط دو تا سوال راجع به کد برنامه:
1. volatile چه نوعی هست؟
2. چرا اکثر توابع به صورت static تعریف شدن؟ متغیر static رو می دونم چی هست ولی مگه تابع هم نابود می شه که به صورت static تعریف کنن. اونم تازه توابع global
volatile که همین نوع متغیر های معمولی یه ننوشته بود هم مهم نیست
اون static رو هم نمی دونم شاید اونم مدل عادی تابع باشه که نوشته
پس مشکلی دیگه ای نداشت ساختی درست کار کرد؟
آره، کار کرد. رو تلویزیون بهتر از مانیتور بود. گفتم، مشکل فقط جابجایی پایه های 22 و 23 بود که باعث می شد رو تلویزیون کار نکنه.
رو ATMEGA32 L هم که باید حداکثر 8MHz باشه با کریستال 16 امتحان کردم بدون مشکل کار کرد. البته موقع پروگرم باید با همون 8Mhz کار می کردم.
برام جالب بود. چون MEGA16 رو از کسی قرض گرفته بودم و نمی خواستم یه میکرو دیگه فقط به خاطر "L" نبودنش بگیرم.
سلام.
آقا هادی اینی که الان تو سایت هست رو این مشکلاتش بر طرف شده؟
هم مشکلات موقع کامپایل و هم اون پایه 22 و 23 ؟
راستی نمیشه این رو به حالت گرافیکی هم ازش استفاده کرد؟
یعنی هم بشه متن نوشت و هم تصویر ؟
و اینکه فرزاد خان شما برنامه ای که باهاش این رو تست کردید رو میگزارید.
در کل چی باید روی پورت سریالش بفرستیم که بفهمه کجای صفحه چی بنویسه؟
مشکل پایه 22 و 23 رو که نه خودت حلش کن ولی اون خطا ها حل شده و Compile شدش هم کنارش هست
تصویر هم کار مشکلیه ساید کم بیاری از سرعت
سلام بچه ها می خواستم با avr . کارت گرافیکی و مانیتور یا tv ارتبات بر قرار کنم کمکم کنید تقشه ها و کد ها رو می خواهم مرسی از یاری شما
با تشکر کاترینا
صفحه‌ها: 1 2