سلام
یک برنامه میخام که با فشار هر کلید از کیبورد، اسم اون کلید را داخل TextBox نشون بده.
البته همه ی کلید ها . Shift - enter - backspace A-Z and ...
البته خودم تونستم اما کلیدهایی مانند Shift و یا Enter و ... را نشون نمیده!
با تشکر :wink:
وحید :wink:
تا اونجا که یادمه Shift رو جدا می فرستاد ولی اینتر رو باید بتونی مثل بقیه بگیری ببین موقعی که اینتر رو فشار می دی اصلا اون تابع اجرا می شه یا نه اگه اجرا می شه احتمالا تابع رو بد نوشتی اگه اصلا اجرا نمی شه باید به روش هوک بگیریش که خیلی درد سر داره
ha_60 نوشته است:تا اونجا که یادمه Shift رو جدا می فرستاد ولی اینتر رو باید بتونی مثل بقیه بگیری ببین موقعی که اینتر رو فشار می دی اصلا اون تابع اجرا می شه یا نه اگه اجرا می شه احتمالا تابع رو بد نوشتی اگه اصلا اجرا نمی شه باید به روش هوک بگیریش که خیلی درد سر داره
منظورم فقط Enter نبود. F1 تا F12 و خلاصه تمامی دکمه های کیبورد بود. لطفا یک کد بدید :wink:
ممنون iran-pc ولی لینک به یه فرومه؟
واما گرفتن کلید ها دقیقا نفهمیدم تمام کلید های ویندوز رو می خوای بگیری حتی تو یه برنامه دیگه ؟
وقتی فکوس روی یه کنترل باشه می تونی کلید هایی که برای اون ارسال می شه رو با on_key_down یا بقیه توابع بگیری یا اگه روی اون نباشه با کپی کردن ین تابع برای بقیه کنترل ها و حتی فرم می تونی این کارو بکنی (فکر کنم امکان اینکه همه کلید ها به فرو ارسال بشن هم هست) اما اگه توی یه برنامه دیگه باشه مثلا word دیگه نمی تونی بگیری باید با استفاده از یه روشی بگیری به اسم هوک که یکم درد سر داره یه سری کد برای این کار دارم سعی می کنم بزارمش روی سایت
سلام.
بله به یه فاروم دیگه بود :wink:
ولی بخش ویژوال بیسیکش. :wink:
اگر اون توابعتون رو هم بگزارید ممنون میشم.
منم بدم نمیاد با هوک ها کار کنم.
موفق باشید.
سلام.
ممنون آقا هادی
فقط کاشکی با دلفی بود.
موفق باشید.
خواهش می کنم
ولی این ها API هستند و فرقی نمی کنه تو چه زبانی از اون استفاده می کنین فقط نحوه استفاده کردن از اون تو زبانهای مختلف فرق داره
آقا ممنون
خودم جوابشو پیدا کردم! :wink:
اینم کدش:
کد:
Private Sub Text1_KeyDown(KeyCode As Integer, Shift As Integer)
MsgBox KeyCode
End Sub
:wink:
وا؟ مگه تا حالا چی کار می کردی؟ فکرکردم اینو دیدی بعد م یگی کلید هایی مثل اینتر رو نمی فرسته :wink: