ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ارسال SMS با AVR
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5
سلام

چجوری میشه با میکروکنترولر پیام کوتاه فرستاد؟

<اینجا را یک نگاه بیندازید:

http://www.rayanehran.ir/persian/product...p?type=asp

:wink:
با خود میکرو نمی شه چون خیلی کار پیچیده ای یه ولی اینها با استفاده از یه موبایل قدیمی که با AVR به اون وصل می شن این کارو می کنند وگرنه به صورت مستقیم نمی شه
ha_60 نوشته است:با خود میکرو نمی شه چون خیلی کار پیچیده ای یه ولی اینها با استفاده از یه موبایل قدیمی که با AVR به اون وصل می شن این کارو می کنند وگرنه به صورت مستقیم نمی شه

1-مگه اون لینک بالایی را ندیدید؟
پس اون چجوری این کارو کرده؟

2-حالا کاری به SMS نداریم. لطفا بگید چجوری میشه یک میکروکنترولر AVR را از طریق خط تلفن به اینترنت متصل کرد؟ (توسط TCP/IP) و با (BASCOM)؟؟؟؟ :?:

این لینک را ببینید:

http://www.mcselec.com/index.php?page=sh...p&Itemid=1

:wink:
سلام
تا جايي كه من مي دونم ميشه با اي.وي.آر اس ام اس زد . لينك زير رو ببينيد :
http://www.khazama.com/project/GSM%5FModem/
كار مهندس بهزاد خزاماست .
از گوشي موبايل هم توش استفاده نشده تا جايي كه مي دونم .
اون لینک رو دیدم مگه جاییش نوشته بود که از موبایل استفاده نکردن؟ شاید از tcp/ip استفاده کرده باشن که بعید
ولی tcp/ip اولا باید با پروتکل های لایه سخت افزاری کاملا وارد باشی بعد به یه آی سی کمکی مثل rtl8019 نیاز داری حالا هم باید تمام پروتکل های tcp/ip رو بلد باشی البته کیت های آموزشی هم داره ولی یکم گرونه و فکر نکنم سر درآوردن ازش هم خیلی راحت باشه
خراما هم از گوشی موبایل استفاده کرده مگه شما توی جعبش رو دیدین؟
اصلا تصور اینکه بشه با فرکانس در حد 1GHz کار کرد یکم مشکله
توی جعبش رو که ندیدم . ولی با توجه به قسمت کمش فکر نمی کردم توش گوشی موبایل باشه . تازه فروشش هم اونقدر کم نیست که فکر کنیم گوشی دست 2 از بازار گیر می یاره . حالا دیگه راستش بیشتر از این نمی دونم . فقط تا حالا فکر نمی کردم توش گوشی باشه . Amaze
سلام
در بالاي اين موضوع ديدم كه لينكي به سايت رايانه ران آذر داده شده و بحثي پيرامون ارسال اس ام اس با كنترلر مطرح شده. اين سيستم از موبايل و غيره كار نمي كنه و زياد هم بدنبال يك گوشي كهنه و يا غيره در باكس اون نباشيد. به نظر من به خودتون اگر زحمت بدين و سري به موتورهاي جستجو بزنيد ، به سادگي به لينك سايتهائي مي رسيد كه ارائه كننده دستگاههائي هستند كه اس ام اس ارسال مي كنند و 100 % درصد به كمك يك درايور و راه انداز رشته ارسالي رو از كاربر ميگيرند و ارسال رو انجام مي دهند. اين سيستم امكان استفاده در محيط هاي برنامه نويسي رو هم به كاربر مي ده ( البته با استفاده از كامپوننت هائي كه همراه داره )...! متاسفانه ايراد اين سيستم اينه كه نسبتا كمي گرونه ( حدود 300 الي 400 هزار تومن )....!

قربان همه دوستان مشتي كه در راه ارتقاء دانش فني گام بر مي دارند...

مرسي - بهروز عليها
سلام
آره به اون دستگاه ها می گن GSM Modem و در همین حد هم قیمتشون هست و به سیم کارت نیاز دارن بحث گوشی بر می گرده به دستگاهی که خزاما تولید کرده نه این آسانسوریه این هم یا از gsm استفاده کرده یا گوشی موبایل راه حل دیگه ای نداره
خوب بنظرم اگر بشه پروتکل ونحوه حرف زدن نرم افزارایی مثل پی سی سوییت رو درآورد بشه ی جورایی از اون استفاده کرد...

آقا کسی میشه ب داد ما برسه
چرا وقتی من این سایت رو باز میکنم...یوسیج سی پی یو و رام من میزنه ب افلاک؟؟
مگه توش چی استفاده کردین؟
به نظرم ب خاطر اون تابلو ال ای دی بالای سایتتونه!!!!!
اقا بفکر کسایی ک کامپیوترشون لگنه هم باشین...لطفا یکی بداد برسه....ممنون
پروتکل این نرم افزار ها رو نمی خوای اگه با گوشی می خوای کار کنی از دستورات AT می تونی استفاده کنی ولی مشکل اینجاست که یه گوشی و سیم کارت م یخواد
اون تابلو بالا هم خیلی سنگینه البته از نظر CPU باید یه فکری براش بکنم شاید برش داشتم خود سایت هم طراحی خوبی نداره اما کو وقت :cry:
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5