ايران ويج

نسخه‌ی کامل: چگونه مي توان lcd گرافيكي را به avr وصل كرد
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
پشت LCD رو نمي توني ببيني ؟
20 پايه هست ؟
مطمئني كنترلرش ks108 هست ؟
به هر حال ، پايه هاي ذيتا كه مشخص هست ، تعدادشون 8 تا هست كه يك پورت ميكرو رو مي گيرهه .
ببين به كدوم پورت ميكرو مي زني ، جاي X در عبارت پايين بنويسش ...
Dataport = PortX
بقيه اشون پايه هاي كنترلي هستن كه از اسمشون مشخص هست.
6 تا هستن كه شماره پايه ها رو دونه دونه خودتون بهش مي ديد
مثل عبارت زير ...
Ce = 0 , Ce2 = 1 , Cd = 2 , Rd = 3 , Reset = 5 , Enable = 4

اين پشماره پايه ها براي يه پورت ديگه از ميكرو هستن كه پايه هاي كنترلي به اون خوردن ، كه نا پورت رو جاي X در عبارت زير بايستي بذاري ...

Controlport = PortX

نام پايه هاي LCD هم تقريبا مثل هموناست كه تو كد مي نويسي ، شايد اسم پايه ي Cd رو R/W نوشته باشن يا برعكس كه در كدها تفاوتي نمي كنه ......
اما از تراشه ي كنترلي LCD مطمئن بشو ...
پایه های ال اسی دی در تصویر اولی که گذاشتم هستش.در پایین تصویر
[تصویر:  i246869_front-board.jpg]

کدی که گذاشتم یک مثال بود که در همین سایت دیده بودم.میخواستم ببینم در رابطه با ال سی دی خودم این دو خط رو چطور باید تغییر بدم.
کنترلر هم چیزی که از دیتاشیت های برد به دستم اومد SSD1306-OLED controller هستش.
باید چه library رو include کنم در کدم برای این کنترلر؟
من با اين كنترلر كار نكردم ، بهتره تو گوگل سرچ بزنيد.
تو گوگل يه سرچكي زدم ، لينك زير براي من شيل.تره ، اگر تونستي ببينش

http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&...7kdvG89TlQ

با ks108 كارت راه نمي يفته ... ، دنبال لايبرريش باش ( شايد هم براي بسكام نباشه ... ) اما بگرد ...

موفق باشيد.
بسیار متشکر از راهنماییتون
این لینک یک سری توضیحات داده درباره lcd
و برای library ارجاع داده به https://github.com/adafruit/Adafruit_SSD1306
اینی که گذاشتن برای بیسکام قابل استفاده هستش؟

همچنین یک لینک دیگه پیدا کردم که یک library معرفی کردن KS07xx که داخل Graphic LCD Controllers: کنترلر مورد نظر من هم هستش
در این لینک
http://www.ramtex.dk/glcd/glcd07xx.htm?g...4AodeSy8JQ

معنیش اینه از KS07 میتونم استفاده کنم؟
لينك هاي جالبي بود .

LCD شما هم مشابه همونيه كه در لينك اول هست ؟
اين LCD رو از كجا تهيه كرديد و با چه قيمتي ؟!
پروتكل SPI ساپورت مي كنه و حجم سيم ها خيلي كمترهه و سرعتش بيشتر و چيز فوق العاده زيباييه ...

در مورد 2 تا لينك اول ،‌ كل كد ها و لايبرريش با C هست.
معنيش اينه كه در بسكام نمي تونه ازشون استفاده بشه ...

در مورد لينك دوم ، با توجه به ليست درايورهايي كه ساپورت مي كنه ، و وجود SSD1306 به عنوان آخرين عضو ليست ، منم همچين برداشتي دارم ، يعني احتمالا همينطورهه ...

با توجه به اينكه ديتاشيت دارهه ، خودتون مي تونيد از طريق پروتكلي كه معرفي كرده براش كد بزنيد ( بدون لايبرري )
اما كار پر زحمت و زمان بري هست.

بازم چيزي فهميدي بذار...

موفق باشي.
این lcd روی یک برد آموزشی avr از شرکت نوآوران بودش که تهیه کردم
برای دانلود ks07xx سایتی پیدا نکردم.
سایتی سراغ دارین که این library ها برای بیسکام رو برای دانلود داشته باشن؟
و اینکه با توجه به در اختیار داشتن دیتاشیت کنترلر، چطور میتونم بدون library مربوطه در بیسکام با lcd کار کنم؟
مقاله یا آموزشی در این ارتباط سراغ دارین؟
نقل قول: سایتی سراغ دارین که این library ها برای بیسکام رو برای دانلود داشته باشن؟
بيسكام از اونجايي كه نمي شه تو لايبرري هاش دست برد ، بايد خود سازنده هاش لايبرريش رو بذارن.
اما كامپايلرهاي زبان C اينطوري نيست ...
اون موردهايي رو هم كه گفتيد همه براي C بود ...
شايد هم براي بسكام موجود باشه و اطاعات من كم هست ...
تو لايبرري هاي خود بسكام هم بريد شايد باشه ! ( ورژن جديد باشه كه چه بهتر )

نقل قول: و اینکه با توجه به در اختیار داشتن دیتاشیت کنترلر، چطور میتونم بدون library مربوطه در بیسکام با lcd کار کنم؟
مقاله یا آموزشی در این ارتباط سراغ دارین؟
همونطور كه گفتم با توجه به فهميدن پروتكل ارتباطي و كد هايي كه براي اون در ديتاشيتش ذكر شده ، امكان پذيرهه.
آموزش منحصر به فردي ندارهه ... ، همش خلاقيت هست و البته داشتن زمينه هاي فني كافي براي اين كار.
براي مورد شما ، از اونجايي كه گفته بود پروتكلش SPI هست ، براي مثال حداقلش شما بايد با اين پروتكل آشنا باشيد و با توجه به توضيحات ديتاشيت و كدهاي موجود در اون ، برنامه اش رو خودتون بنويسيد كه كار سنگين و زمان بري هم هست.

بردي رو كه خريديد ،‌همراهش مثال نيست ؟! CD ... ؟
چرا
ده دوازده تا مثال هستش ولی همه به زبان c هستش
فکر میکنم بیخودی از سخت بودن c ترسیدم.
با توجه به این که c در حد متعادل بلدم و با برنامه نویسی این خانواده (php و c++) آشنایی دارم، بد نباشه که از راه c
avr رو شروع کنم.

نقل قول: چرا
ده دوازده تا مثال هستش ولی همه به زبان c هستش
فکر میکنم بیخودی از سخت بودن c ترسیدم.
با توجه به این که c در حد متعادل بلدم و با برنامه نویسی این خانواده (php و c++) آشنایی دارم، بد نباشه که از راه c
avr رو شروع کنم.

كتاب هاي c چون در سطح ريجستر صحبت مي كنه ممكنه كمي براي شروع دلزدت كنه ...
كتاب 1nafar رو از همين سايت دانلود كن ،‌براي بيسيك هست ، اگر هم كتاب داريد كه هيچ ...
روزنامه وار بخونيد و بريد تا تهش ، ببينيد چه چيزايي داره و چه كارايي مي تونه انجام بده و كلا از ميكرو چي مي خوايد و ...
بعد از اينكه يه حدودي دستت اومد ، بزن تو خط C .
اما پيشنهاد مي كنم هر 2 رو ياد بگيري ( حتما به كارت مي ياد ) ...
اما واقعا كد زدن با C يه لذت ديگه اي داره ...

موفق باشي.
پیشنهاد می کنم برای شروع کتاب آقای جابر الوندی مطالعه کنی خیلی سطحی و کامل توضیح داده که می تونه به شما خیلی کمک کنه

سلام
یه آموزش یا نمونه برنامه و شماتیک مدار هست که منِ تازه کار بتونم با کدویژن و atmega8 یا atmega16 یه lcd گرافیکی مدل ts12864a-2 راه اندازی کنم؟
(زبانش فارسی باشه بهتره)
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13