۲۶-آبان-۱۳۸۵, ۲۰:۰۲:۲۰
۲۷-آبان-۱۳۸۵, ۱۱:۱۵:۳۷
pid یه روش توی کنترل که البته مدل های دیگه ای هم مثل p یا pi هم داره که بسته به کار انتخاب می کنن می تونی توی کتاب های کنترل مثل کتاب اگاتا پیداش کنی
البته شاید مخفف چیز دیگه ای هم باشه ولی من اینو خبر دارم
البته شاید مخفف چیز دیگه ای هم باشه ولی من اینو خبر دارم
۱۰-آذر-۱۳۸۵, ۱۳:۴۲:۲۸
ميشه بيشتر توضيح بدي؟ :?:
۱۰-آذر-۱۳۸۵, ۱۷:۱۱:۱۳
راستش من یه PID می شناسم ولی فکر نمی کنم منطورت این بوده باشه . ولی حالا می گم :
وقتی با دستگاههای دی-وی-بی بخای به صورت آفلاین چیزی دانلود کنی باید روی فرکانس و سیمبول ریت و پلاریته یی که دیتا وجود داره PID مربوط به دیتا رو پیدا کنی و بعد از روش دیتا دانلود کنی .
یه سری pid scanner ها بودن که رو هر فرکانسی این pid ها رو پیدا می کردن .
یادش بخیر جوونیا چه کارا می کردیم
وقتی با دستگاههای دی-وی-بی بخای به صورت آفلاین چیزی دانلود کنی باید روی فرکانس و سیمبول ریت و پلاریته یی که دیتا وجود داره PID مربوط به دیتا رو پیدا کنی و بعد از روش دیتا دانلود کنی .
یه سری pid scanner ها بودن که رو هر فرکانسی این pid ها رو پیدا می کردن .
یادش بخیر جوونیا چه کارا می کردیم
۱۰-آذر-۱۳۸۵, ۲۱:۱۷:۴۹
نقل قول: ميشه بيشتر توضيح بدي؟اون PID که من می گم رو می خوای؟ یکم توضیحش طولانیه فکر کنم باید کتابهای کنترل رو بخونی
ولی به صورت عادی اگه به خوای توی سیستم های کنترل ما یه مرجع داریم که خروجی باید با اون برابر باشه یه دونه هم مقدار خروجیه که با یه سنسوری اندازه گیری می کنیم این دوتا یه اختلافی با هم دارن که خطا اسمش رو می زاریم
ما یه فرمان داریم که در واقع خروجی PID هست که به سیستم می دیم تا جروخیش با مقدار مرجع یکی بشه این فرمان خروجی خیلی راحت می تونه با ضرب کردن یه عدد توی خطا به دست بیاد که به اون عدد ضریب P می گیم ولی معمولا نتیجه خوبی بهمون نمی ده که می یایم مشق خطا D و انتگرال خطا I رو هم تو یه سری ضریب ضرب می کنیم و با اون جواب P جمع می کنیم و به عنوان فرمان به سیستم می دیم به این روش کنترل PID میگن
۲۱-اسفند-۱۳۹۰, ۲۳:۲۰:۲۸
Proportional Integral Derivitive=PID
یعنی همینجوری که داره دیتا(خروجی) میاد با سه روش همزمان- مشتق و انتگرال ورودی را چنان تغییر بدی که خروجی دلخواه تو باشه
یعنی همینجوری که داره دیتا(خروجی) میاد با سه روش همزمان- مشتق و انتگرال ورودی را چنان تغییر بدی که خروجی دلخواه تو باشه