۰۱-آذر-۱۳۸۵, ۱۲:۵۷:۴۹
سلام خدمت همه ی دوستان الکترونیک مند ،
کسی از دوستان نیست که کیبورد کامپیوتر را به AVR نصب کرده باشه و بتونه مشکل من رو کنه ؟
info@etrmodern.tk
اگر کسی رو می شناسید که با AVR کار کرده باشه ، لطف کنید اون رو به Forum دعوت کنید.
برنامه ی که من نوشتم به این صورت عمل میکنه 8O : میاد سطر اول رو پاک میکنه و بعد که در Locate 1,1 قرار گرفت، از کیبورد یک کاراکتر دریافت میکنه و به Locate 1,2 میره و دوباره کلید رو دریافت میکنه ، خلاصه هر با یک شماره به ستون locate اضافه میشه و وقتی به Locate 1,16 رسید ، سطر دوم رو پاک میکنه و همون مراحل قبلی رو این بار در سطر دوم انجام میده :
دستور Call F16 همون زیر برنامه گرفتن کلید است و به همون صورتی که علی کاهه نوشته منم نوشتم :
:cry: حالا حروف ها رو چاپ میکنه حتی بعد از چاپ 16 کاراکتر به سطر پایین میاد اما مشکلی که برام پیش اومده اینه کلید های دیگه مثل del یا جهت های بالا و پایین و Bk Sp و ... یا کار نمی کنند و یا اشتباه عمل می کنند.
مثلاً کلید enter که می زنم میاد سطر پایین اما باز سریع برمیگرده به سطر بالا و یک کاراکتر جلوتر از جایی که بوده قرار می گیره.
این کیبورد ما رو فیلم کرده ...... :cry:
کسی از دوستان نیست که کیبورد کامپیوتر را به AVR نصب کرده باشه و بتونه مشکل من رو کنه ؟
info@etrmodern.tk
اگر کسی رو می شناسید که با AVR کار کرده باشه ، لطف کنید اون رو به Forum دعوت کنید.
برنامه ی که من نوشتم به این صورت عمل میکنه 8O : میاد سطر اول رو پاک میکنه و بعد که در Locate 1,1 قرار گرفت، از کیبورد یک کاراکتر دریافت میکنه و به Locate 1,2 میره و دوباره کلید رو دریافت میکنه ، خلاصه هر با یک شماره به ستون locate اضافه میشه و وقتی به Locate 1,16 رسید ، سطر دوم رو پاک میکنه و همون مراحل قبلی رو این بار در سطر دوم انجام میده :
کد:
Main:
Home Upper
Lcd " "
For A1 = 1 To 16
Locate 1 , A1
Call F16
Waitms 20
Next A1
Lowerline
Lcd " "
For A1 = 1 To 16
Locate 2 , A1
Call F16
Waitms 20
Next A1
jmp main
end
کد:
Sub F16
K = Getatkbd()
Select Case K:
Case 50:
Lowerline
Case 56:
Home
Case 44:
Cls
Home
Case 52:
Shiftcursor Left
Case 54:
Shiftcursor Right
Case 13:
Lowerline
Case 9:
Shiftcursor Right , 4
Case 8:
Shiftcursor Left
Lcd " ";
Shiftcursor Left
Case Else Lcd String(1 , K)
End Select
End Sub F16
مثلاً کلید enter که می زنم میاد سطر پایین اما باز سریع برمیگرده به سطر بالا و یک کاراکتر جلوتر از جایی که بوده قرار می گیره.
این کیبورد ما رو فیلم کرده ...... :cry: