ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ارسال sms با تلفن ثابت
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
با سلام
برنامه avr فرستادن sms با تلفن ثابت اگه كسي داره لطف كنه برام بگذاره يا لينك مربوط به مطلب رو بهم بده.
تلفن ثابت امکان ارسال SMS داره ولی مخابرات ساپورت نمی کنه چنین چیزی رو یعنی اگه شما هم بفرستی مخابرات در یافت نمیکنه
اين كار صرفا با نرم افزار نميشه.بايد سخت افزار مناسب رو اول كار انتخاب كني و بعد برنامه بنويسي. فعلا روي فرستادن و گرفتن تون از صريق خط تلفن كار كن تا بقيه اش رو بهت بگم. آي سي هاي مورد استفاده مي تونه 8880 و 8888 و 8870 و 9102 و 9315 باشه.
جالبه
ولی تا اونجا که من می دونم مخابرات ساپورت نمی کنه ها؟
اون ورشو چی کار میکنی؟
سلام مجدد
سخت افزارشو دارم انجام میدم ولی برنامشو میخوام.
منظور من فرستادن sms بين دو تا تلفن ثابت بود. براي فرستادن به همراه بايد به قسمتهاي مخصوصي از شبكه موبايل دسترسي داشته باشي.
ha_60 نوشته است:تلفن ثابت امکان ارسال SMS داره ولی مخابرات ساپورت نمی کنه چنین چیزی رو یعنی اگه شما هم بفرستی مخابرات در یافت نمیکنه

درسته که مخابرات ساپورت نمیکنه، اما یک راه دیگه داره.
باید توسط TCP/IP در بسکام به اینترنت متصل شد و سپس از طریق یک سایتی که اس ام اس میفرسته، اس ام اسمون را ارسال و دریافت کنیم. هیچ کاری نداره! خیلی راحته. اما سخت افزارش....! :wink:
نقل قول: باید توسط TCP/IP در بسکام به اینترنت متصل شد
بی زحمت اگه وصل شدین با بسکام صفحه defult مرورگری رو که توی avr می نویسین بزارین iranled Amaze
نه، جدی میگم! :)

اگه یک مدم External را به میکروکنترولر متصل کنیم، و توسط AT Command ها شماره ی ISP را بگیریم، مثلا: ََATDT9718227 اونوقت از طرف ISP درخاست UserName و Password میکنه که اگه وارد کنیم، با موفقیت به شبکه متصل میشیم!
و میتونیم توسط TCP/IP بسکام حتی به IranLED هم متصل شیم! من با کامپیوتر امتحان کردم جواب داد اما هنوز با AVR تستش نکردم. :wink:
کانکت شدنش که راحته کاری نداره اما نمی دونم چه جوری user و pass رو باید وارد کنی اگه اون ور هم بدونی کار جالبی می شه
و tcp/ip بسکام هم باید جالب باشه من خودم ندیدم ولی خیلی کار می شه باهاش انجام داد
[size=medium][align=right]سلام
من برای پروژه دارم روش کار میکنم اگر به نتیجه رسیدم برات میفرستنش
صفحه‌ها: 1 2