ايران ويج

نسخه‌ی کامل: فارسي سازي ياهو مسنجر ( يه كليك ضرر نداره!!؟!!)
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام !
يه مسنجر جديد در ايران در حال احداث مي باشد !
امروز داشتم سايت ايران و يژوال دات نت رو نگاه ميكردم چشمم به يه مقاله عجيب و غريب خورد كه تيترش همين مسنجر جديد بود ! حالا مو ضوع از اين قرار بود كه :
نقل قول: گروه برنامه نويسي سايت دلفي كاران ايران ( ايران و يژوال دات نت ) طي يك كار گروهي توانست با استفاده از حفره امنيتي بزرگ ياهو مسنجر حدود 20 نفر رو هك كنند .
اما چندي بعد براي حل اين مشكل به فكر اين افتاد تا يه نسخه كامل و بدون حفره رو با همكاري هم ديگر بنويسند اما اين پروژه شكست خورد و به فراموشي سپرده شد
خب به نظر من ايده بكري هست اما من فكر نكنم كسي حال داشته باشه تو اين زمان ( امتحانات) يه مسنجر بنويسه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حالا كاري كه من دارم انجام مي دهم :
فارسي سازي ياهو مسنجر و نوشتن يه فاير وال كه اجازه ورود هكر ها رو نده
كار واقعا خوبيه نه ! اين يعني اين كه ديگه عمرا خواب هك كردن ياهو يكي رو كسي ببينه و به عبارت ديگه كسادي بازار هكران ياهو مسنجر
حالا شما لطف كنيد بگوييد كه پروژه خوبيه و به وقتش مي صرفه و اگر هم كسي دوست داشت اينجا بگه كه پروژه رو گروهي انجام بدهيم
خب دوستان من منتظر پيشنها دها و انتقاد ها ي شما هستم
با تشكر
وحيد 2000
به نظر من کار خوبيه ولی خيلی کار و سواد ميخواد
اول از همه اينکه همه ی باگ های ياهو مسنجر رو بشناسی که بتونی پچ کنی
دوم اينکه هر کاری هم که بکنی باز هم ميشه از کی لاگر استفاده کرد و هميشه يکی پيدا ميشه
که يه سوراخ جديد پيدا کنه پس بايد هميشه برنامه آپديت بشه و .... خلاصه اينکه کار خيلی خوبيه
ولی خيلی وقت و دانش ميخواد
موفق باشی
vahid2000 نوشته است:حالا كاري كه من دارم انجام مي دهم :
فارسي سازي ياهو مسنجر و نوشتن ...
آقا من تقريبا ، يك سوم از دايلوگ هارو فارسي كردم ، اگه خواستي بگو بهت بدم.
ايول اگه بدهي ممنون ميشم
خيلي كار خوبيه ولي يه همت توپ ميخواد.
این که خیلی راحته شما نیاز داری به :
Resource Hacker
براي بخش فاسي سازي كمك چنداني نياز ندارم اگخ ميشه برايا اون فاير وال ( ديوار امنيتي) به من كمك كنيد :oops:
گيرم فايروال رو هم نوشتي وقتي خود مسنجر ياهو تبديل ميشه به برنامه نفوزگر ديگه از دست فايروال هم كاري بر نمي آد
با سلا م خدمت همه برنامه نويسان پا كار ايرانيAmaze Amaze Amaze :arrow:
آقا در مورد فارسي كردن ياهو مسنجر كه كاري خيلي راحتيه فقط يه 3 الي 4 هفته وقت مي خواد من خودم يا هو مسنجر 6 رو فارسي كردم ولي ميدونيد فارسيش يه جورايي طرفدار نداره :cry: از بين بچه ها فكر نكنم يك نفر از ياهو مسنجر 5.6 فارسي استفاده كرد :!: :?: :idea: :arrow:
اما در مورد فاير والي كه دوست خوبم آقا وحيد ميگن اين باگ ها تو ياهو مسنجره 6 وجود داره مطمن باش كه خود ياهو تو نسخه 7 اين باگها رو مي بينده ديگه خودتو زحمت نده Amaze 8)

من نظرم اينه حالا هر جور راحتي ما در خدمتيم
:wink:
www.3lool.co.sr
فعلا با اين سايت در خدمت شما هستيم ولي از تابستون
سايت اصلي رو ميزاريم
www.3lool.com
www.khofash.net
:arrow: :arrow: :twisted: :evil: :P