۱۲-دى-۱۳۸۳, ۲۱:۲۵:۲۶
سلام !
يه مسنجر جديد در ايران در حال احداث مي باشد !
امروز داشتم سايت ايران و يژوال دات نت رو نگاه ميكردم چشمم به يه مقاله عجيب و غريب خورد كه تيترش همين مسنجر جديد بود ! حالا مو ضوع از اين قرار بود كه :
حالا كاري كه من دارم انجام مي دهم :
فارسي سازي ياهو مسنجر و نوشتن يه فاير وال كه اجازه ورود هكر ها رو نده
كار واقعا خوبيه نه ! اين يعني اين كه ديگه عمرا خواب هك كردن ياهو يكي رو كسي ببينه و به عبارت ديگه كسادي بازار هكران ياهو مسنجر
حالا شما لطف كنيد بگوييد كه پروژه خوبيه و به وقتش مي صرفه و اگر هم كسي دوست داشت اينجا بگه كه پروژه رو گروهي انجام بدهيم
خب دوستان من منتظر پيشنها دها و انتقاد ها ي شما هستم
با تشكر
وحيد 2000
يه مسنجر جديد در ايران در حال احداث مي باشد !
امروز داشتم سايت ايران و يژوال دات نت رو نگاه ميكردم چشمم به يه مقاله عجيب و غريب خورد كه تيترش همين مسنجر جديد بود ! حالا مو ضوع از اين قرار بود كه :
نقل قول: گروه برنامه نويسي سايت دلفي كاران ايران ( ايران و يژوال دات نت ) طي يك كار گروهي توانست با استفاده از حفره امنيتي بزرگ ياهو مسنجر حدود 20 نفر رو هك كنند .خب به نظر من ايده بكري هست اما من فكر نكنم كسي حال داشته باشه تو اين زمان ( امتحانات) يه مسنجر بنويسه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اما چندي بعد براي حل اين مشكل به فكر اين افتاد تا يه نسخه كامل و بدون حفره رو با همكاري هم ديگر بنويسند اما اين پروژه شكست خورد و به فراموشي سپرده شد
حالا كاري كه من دارم انجام مي دهم :
فارسي سازي ياهو مسنجر و نوشتن يه فاير وال كه اجازه ورود هكر ها رو نده
كار واقعا خوبيه نه ! اين يعني اين كه ديگه عمرا خواب هك كردن ياهو يكي رو كسي ببينه و به عبارت ديگه كسادي بازار هكران ياهو مسنجر
حالا شما لطف كنيد بگوييد كه پروژه خوبيه و به وقتش مي صرفه و اگر هم كسي دوست داشت اينجا بگه كه پروژه رو گروهي انجام بدهيم
خب دوستان من منتظر پيشنها دها و انتقاد ها ي شما هستم
با تشكر
وحيد 2000