ايران ويج

نسخه‌ی کامل: Proteus & Bascom-AVR
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام :wink:

کسی میدونه آخرین ورژن نرم افزار Bascom-AVR و آخرین ورژن نرم افزار Proteus چی؟

:?: :?: :?: :?: :?:

من گشتم اما به نتیجه نرسیدم! :cry:
اگه کسی لینک دانلودشو داره بزاره! :wink:
دونستنش که هیچ کاری نداره یه سر به سایت هاشون بزن آخرین ورژن رو برای دانلود گذاشتن البته دمو اگه دنبال کرکش می گردی به این راحتی آخرین ورژن رو کرک شدش رو نمی تونی پیدا کنی این دوتا نرم افزار هم اصلا برنامه ای خوبی نیستن پیشنهاد می کنم به جای پروتئوس از PSpice و به جای bascom از codevision یا بهتر از اون winavr استفاده کنی
آقا اصلا من بیسیک رو رها کردم! :?
حالا میخام با C برنامه بنویسم! :P
به نظر شما از کدوم و از کجا شروع کنم بهتر؟ (CodeVision یا WinAVR) ؟ :?:
راستی این برنامه که گفتی PSpice چجوریه؟ اسم شرکت سازندش چی؟ آخرین ورژنش چی؟ و خلاصه یکم در موردش توضیح بدید. :roll:
ممنون :wink:
:wink:
بستگی داره چه قدر تنبلی :wink: این codevision خوبه کد اماده هم زیاد داره یه ویزارد داره خیلی کار رو راحت میکنه اما اونم کرک می خواد و ... ولی این winavr یکم کار باهاش سخته اما opensource و آخرین ورژنش با یه سرچ پیدا می شه ولی فکر کنم اگه باهاش عادت کنی خیلی راحته
در حال حاضر شما با کدومش کار میکنی؟ :?: کدومشو بیشتر قبول داری و چقدر با هم تفاوت دارن؟ :?: یعنی اگه من CodeVisionAVR را یاد بگیرم، بعد بزارمش کنار و برم سراغ WinAVR میتونم اونو راحت تر یاد بگیرم؟ :?: :wink:
من دارم کامل می رم سراغ winavr البته برای شروع codevision هم بد نیست خوبه تقریبا کامله ولی به خاطر کرکش زیاد نمی شه بهش مطمئن بود بعضی مواقع تو کد های زیاد به هم می ریزه
با سلام خدمت دوستان محترم

من برنامه تقویم رو در محیط پروتئوس شبیه سازی کردم اما در هنگام اجرا پیغام اشتباه می دهد. که متن این پیغام رو در زیر نوشتم :

ERROR: [U1] Must specify file extension for PROGRAM property.
Warning: [U1] No program code loaded.
[DSIM] BOOT Error.
Real Time Simulation failed to start

Real Time Simulation FAILED.

واقعاً کلافه شدم
سر در نمیارم که چه مشکلی دارد ؟
در ضمن من اولین مرتبه هست که با پروتئوس شبیه سازی میکرو می کنم آیا باید تنظیمات اولیه ای انجام بدهم ؟
من عکس تنظیمات آی سی رو در لینک زیر گذاشتم لطفاً بررسی کنید :

ممنونم
این پروتئوس نرم افزار خوبی نیست نتایج درستی نمی ده ولی این ارور که می بینی به خطر اینه که فایل hex رو نتونسته پیدا کنه شما برای هر میکرو که قرار می دی باید یه فایل hex با فرمت مناسب هم به اون بدی تا اون ور اجرا کنه
این فکر کنم ن.ع فایل رو درست تشخیص نداده
ha_60 نوشته است:این پروتئوس نرم افزار خوبی نیست نتایج درستی نمی ده ولی این ارور که می بینی به خطر اینه که فایل hex رو نتونسته پیدا کنه شما برای هر میکرو که قرار می دی باید یه فایل hex با فرمت مناسب هم به اون بدی تا اون ور اجرا کنه
این فکر کنم ن.ع فایل رو درست تشخیص نداده

اقا هادی شما خودتون با چه برنامه ای میکرو را شبیه سازی می کنید ؟

راستی یک برنامه ای رو پیشنهاد کنید که هم فایل هگز و هم اسمبل توتلید کند !
چون من برای شبیه سازی در پروتئوس به هر دو فایل نیاز دارم : asm. .hex

دارم یه چیزایی از شبیه سازی در پروتئوس رو می فهمم :
در منوی source گزینه ی ADD remove ... باید یک فایل اسمبل از برنامه رو قرار بدم و بعداً فایل هگز رو روی آی سی قرار بدم امــــا بازم ارور می ده !

راستی AVR Sutio چطور برنامه ای هست ؟
کار باهاش راحته ؟
پروگرام کردن باهاش دردسر نداره ؟
با همون AVR Sutio البته شماتیک رو نمی گیره فقط میکرو رو شبیه سازی می کنه
نقل قول: راستی یک برنامه ای رو پیشنهاد کنید که هم فایل هگز و هم اسمبل تولید کند !
codevision هر دو رو تولید می کنه البته فکر کنم پروتئوس فقط به hex نیاز داره Asm رو برای دیباگ می خواد که خیلی هم نیاز نیست (یادمه انگار LST می خواست برا 8051) تا اونجا که یادمه به keil هم متصل می شد (برای 8051) شاید برای avr هم یه چنین گزینه ای داشته باشه
صفحه‌ها: 1 2