سلام دوستان من عضو جدید هستم از اساتید ومدیریت خواهش میکنم بنده رو راهنمائی کنند . متشکرم
سوال : چطوری می شه اطلاعات ارسالی از یک pc رو از طریق پورت rs 232 سریال به پارالل تبدیل کرد ?
من در خروجی فقط صفرو یک می خوام یعنی خروجی بتونه به هر ترتیب ممکن ( فرقی نمی کنه ) بعد از تبدیل از سریال ( های یا لو ) بشه .
ممنونم .
سایت بسیار آموزنده و مطالب مفیدی دارید . متشکرم :oops:
اولا خوش اومدی
اونم به پارالل می شه تبدیل کرد یه سری رابط داره ولی مال پروسسور های قدیمی بود دستی هم نمی شه باهاش کار کرد بهترین راه اینه که یه avr بگیری و به پورت سریال وصلش کنی اگه میکرو بلد نیستی یکم سخته ولی بعد که یاد گرفتی خیلی راحتم مثال هم براش زیاده
از اینکه جواب بنده رو دادید ممنونم
میکرو بلد نیستم ولی یه مدار پیدا کردم البته تمام فایلارو داده نمیدونم به دردم میخوره یا نه شماتیک رو نتونستم آپلود کنم آدرس سایت اینه :
http://www.airborn.com.au/serial/sertopar.html
ممنون میشم اگه یه چک کوچولو بفرمائید و نتیجه رو بفرمائید که به کارم می یاد یا نه .
:cry: [/url][/quote]
به نظر که کامل می یاد نباید مشکلی داشته باشه بگردی برای avr هم پیدا می کنی یعنی یه کمی میکرو بخونی این ساده ترین کاریه که با میکرو می شه کرد
بسیار ممنونم .
میکرو حتماً یاد می گیرم .
می تونی از یک Shift Register استفاده کنی. این کارو خیلی راحت کرده.فکر کنم 74hc595 برای این کار مناسب باشه. موفق باشید
(۰۶-بهمن-۱۳۸۵, ۲۱:۲۴:۰۴)ha_60 نوشته است: [ -> ]اولا خوش اومدی
اونم به پارالل می شه تبدیل کرد یه سری رابط داره ولی مال پروسسور های قدیمی بود دستی هم نمی شه باهاش کار کرد بهترین راه اینه که یه avr بگیری و به پورت سریال وصلش کنی اگه میکرو بلد نیستی یکم سخته ولی بعد که یاد گرفتی خیلی راحتم مثال هم براش زیاده