سلام من دارم روی یک پروژه کارمی کنم که نیازبه یک AD پیدا کردم و بعد از تحقیق AD7730 را مناسب دانستم . که یک AD 24 bit می باشد که به صورت spi کار می کنه.
ولی هر کار می کنم نمی تونم راه اندازیش کنم .
مطلب مربوط به ad7715 را مطالعه کردم و کد برنامه اون رامطابق با datasheet ad7730 اصلاح کردم ولیبازم متاسفانه جواب نمیده.
همه مشکل من اینکه هیچوقت پایه ready اون فعل نمی شه یابه عبارتی convertion رو شروع نمی کنه.
لطفا دوستان منو یاری کنند.
سلام
عجب آی سی باحالیه ولی بعید می دونم بشه 24 بیت ازش جواب گرفت کلی روی طراحی pcb فقط باید کار کنی
دیتاشیتش رو دیدم خودش یه سری کد برای اینشیال کردنش داده از همون ها استفاده کردی؟
مطمئنی درست داری می نویسیی توی a/d ؟ شاید توی نوشتن و خوندن مشکل داشته باشی جایی رو که قابل نوشتن و خوندن باشه مثل یکی از رجیستر ها رو بخون و بنویس ببین می تونی تغییر بدی و همون که می نویسی رو می خونی یا نه
من باهاش کار نکردم ولی یکم باهاش کار کنی جواب می گیری
راستی قیمتش چنده؟ جو گرفتم یه دستگاه تست کشش باهاش بسازم :wink:
توی این گروه avr یاهو شما بودی پرسیدی؟
سلام دوست عزیز.
قیمت ic 15000 تومان در تهران هستش.
من تمام راههاییرو کهگفتین امتحانکردم.
توی یک رجیسترش مثل reg mode هم نوشتم و خونددم. درسته.
طبق کدی که در datashet گفته هم عمل کردم ولی جواب نداد.
از تابع استانداردخود spi هم استفاده می کنم.
5 روزه تمام internet رو زیرو رو کردم و توی تمام گروههای یاهو هم پرسیدو ولی هنوز جوابی درست نگرفتم.
؟؟؟؟ :(
خلاصه هر کی کمکم کنه واقعا ازش ممنون می شم.
ببخشید وسط حرفتون
نقل قول: توی این گروه avr یاهو شما بودی پرسیدی؟
یکی آدرس یا اینوایت می ده ؟ :oops:
نقل قول: یکی آدرس یا اینوایت می ده ؟
groups.yahoo.com اسمش هم AVR club هست فکر کنم 50% کاربراش فارسی باشن :wink:
نقل قول: طبق کدی که در datashet گفته هم عمل کردم ولی جواب نداد.
حتما یه جایی یه چیزی گفته که شما ندیدی یه بیی که باید صفر یا یک بشه یا ... من پیش نهاد می کنم یه دور کامل دیتاشیتش رو بخونی
من هنوز موفق نشدم !!!
هیچکس نمیتونه کمک کنه؟
حد اقل یک ic دیگه معرفی کنه که با دقت 16 بیت یا بیشتر به درد کار ترازو 30kg بخوره؟؟؟؟
سلام دوستان تو رو خدا کمک کنید یک مدار ترازو با ad7730 خریدم که یک آی سی به شماره mic4425 داره که بسیار کمیاب و گیرم نمی یاد می شه لطفاً کمکم کنید و جایی را برای خرید معذفی کنید یا جایگزین آن را بگید.
مرسی ، ممنون