۲۰-فروردین-۱۳۸۶, ۱۰:۲۵:۱۵
۲۰-فروردین-۱۳۸۶, ۱۶:۲۲:۱۲
سلام.
یه دستور می خواستم که همه ی حروف درون textfield رو به حروف کوچیک یا تبدیل به حروف بزرگ کنه.
برای مقایسه کلمه وارد شده توسط موبایل و جستجو در بانک می خوام.یه دستوری که محتویاتشو تیدیل کنه بعد اونو با محتویات بانک مقایسه کنم.
الان در حال حاضر کلمه وارد شده حتما باید مثل کلمه بانک باشه تا اون کلمه تو بانک پیدا بشه ولی ممکنه کلمه وارد شده با حروف کوچیک یا یزرگ تایپ بشه که باز هم باید بتونه پیداش کنه.
لطفا کمکم کنید.
یه دستور می خواستم که همه ی حروف درون textfield رو به حروف کوچیک یا تبدیل به حروف بزرگ کنه.
برای مقایسه کلمه وارد شده توسط موبایل و جستجو در بانک می خوام.یه دستوری که محتویاتشو تیدیل کنه بعد اونو با محتویات بانک مقایسه کنم.
الان در حال حاضر کلمه وارد شده حتما باید مثل کلمه بانک باشه تا اون کلمه تو بانک پیدا بشه ولی ممکنه کلمه وارد شده با حروف کوچیک یا یزرگ تایپ بشه که باز هم باید بتونه پیداش کنه.
لطفا کمکم کنید.
۲۰-فروردین-۱۳۸۶, ۲۲:۲۷:۰۳
کد:
str.toLowerCase();
۲۱-فروردین-۱۳۸۶, ۰۱:۰۴:۲۷
سلام.
تقریبا درست شد ولی بعضی وقتا قاطی می کنه.
دستور COLOR_BACKGROUND چطوری کار می کنه؟؟
شما می دونید تا حالا تو ایران چه برنامه هایی رو با همین زبان j2me نوشتن؟؟
تقریبا درست شد ولی بعضی وقتا قاطی می کنه.
دستور COLOR_BACKGROUND چطوری کار می کنه؟؟
شما می دونید تا حالا تو ایران چه برنامه هایی رو با همین زبان j2me نوشتن؟؟
۲۱-فروردین-۱۳۸۶, ۱۰:۲۸:۵۷
با j2me فکر کنم یه کتاب همراه نوشته بودن البته اسمش یادم نیست
COLOR_BACKGROUND رو هم نمی دونم ولی قیلفش به دستور نمی خوره شکل یه عدد ثابت کجا استفاده شده بود یه تیکه کد یا مثالشو بزار
مشکل یونی کد کجا بود؟ توی گوشی هم امتحان کردی؟
COLOR_BACKGROUND رو هم نمی دونم ولی قیلفش به دستور نمی خوره شکل یه عدد ثابت کجا استفاده شده بود یه تیکه کد یا مثالشو بزار
مشکل یونی کد کجا بود؟ توی گوشی هم امتحان کردی؟
۲۲-فروردین-۱۳۸۶, ۱۹:۱۱:۱۹
سلام.
برای درست شدن فارسی برای هر حرف یونی کدش رو نوشتم.درست شد.
سوال 1- مطمئني با j2me فقط يک کتاب نوشته شده ؟؟ چون من maile يه نفر رو دارم و بهش ميل زدم که انگار تقويم با j2me نوشته بود.شما نشنيدي؟؟
سوال 2- کدوم گوشيها java رو پشتيباني مي کنن؟؟يعني همه گوشيها j2me رو ميشناسن؟؟بغير از قديميها.قدیمی ها یعنی کدوما؟؟؟
سوال 3- دستور LAYOUT_LEFT که يکي از پارامتر هاي فرم هست چي کار ميکنه؟؟در واقع ميخوام فرو رو چپ به راست کنم چون رو گوشيهاي فارسي textfield هارو مياره سمت راست بايد از چه دستوري استفاده کنم؟؟؟
سوال4- روصفحه رنگ که نشد بذارم چطوري مي شه يک عکس رو فرم بذارم تا بک گراند صفحه بشه و textfield ها رو اون قرار بگيرن؟؟؟فقط يه دستور بدون canvas باشه.
سوالام تموم شد.
برای درست شدن فارسی برای هر حرف یونی کدش رو نوشتم.درست شد.
سوال 1- مطمئني با j2me فقط يک کتاب نوشته شده ؟؟ چون من maile يه نفر رو دارم و بهش ميل زدم که انگار تقويم با j2me نوشته بود.شما نشنيدي؟؟
سوال 2- کدوم گوشيها java رو پشتيباني مي کنن؟؟يعني همه گوشيها j2me رو ميشناسن؟؟بغير از قديميها.قدیمی ها یعنی کدوما؟؟؟
سوال 3- دستور LAYOUT_LEFT که يکي از پارامتر هاي فرم هست چي کار ميکنه؟؟در واقع ميخوام فرو رو چپ به راست کنم چون رو گوشيهاي فارسي textfield هارو مياره سمت راست بايد از چه دستوري استفاده کنم؟؟؟
سوال4- روصفحه رنگ که نشد بذارم چطوري مي شه يک عکس رو فرم بذارم تا بک گراند صفحه بشه و textfield ها رو اون قرار بگيرن؟؟؟فقط يه دستور بدون canvas باشه.
سوالام تموم شد.
۲۲-فروردین-۱۳۸۶, ۲۳:۱۵:۰۲
جالبه من روی گوشی تست کردم نشد
1 - نمی دونم شاید خیلی ها نوشته باشن من ندیدم همین بازی پرنس رو هم تقریبا نیمه کاره نوشتیم سورسش روی سی دی هست
2 - تمام گوشی هایی که امکان نصب برنامه دارن قدیمی ها هم یعنی 3310 :wink:
3 - پارامتر LAYOUT_LEFT چپ چین می کنه فرم رو و فکر می کنم برای چپ به راست کردن مشکلی نداری چون پیش فرض باید باشه
4 - فرم های با امکانات عکس بک گراندو ... رو فکر کنم با j2me نمی تونی بسازی یادمه یک شرکت یه برنامه ای نوشته بود که فرم یا این امکانات تولید می کرد من همون بازیه رو نوشتم زیاد با این فرم ها کار نکردم
1 - نمی دونم شاید خیلی ها نوشته باشن من ندیدم همین بازی پرنس رو هم تقریبا نیمه کاره نوشتیم سورسش روی سی دی هست
2 - تمام گوشی هایی که امکان نصب برنامه دارن قدیمی ها هم یعنی 3310 :wink:
3 - پارامتر LAYOUT_LEFT چپ چین می کنه فرم رو و فکر می کنم برای چپ به راست کردن مشکلی نداری چون پیش فرض باید باشه
4 - فرم های با امکانات عکس بک گراندو ... رو فکر کنم با j2me نمی تونی بسازی یادمه یک شرکت یه برنامه ای نوشته بود که فرم یا این امکانات تولید می کرد من همون بازیه رو نوشتم زیاد با این فرم ها کار نکردم
۲۳-فروردین-۱۳۸۶, ۰۸:۳۵:۲۲
سلام
از این LAYOUT_LEFT چطوری می تونم استفاده کنم ؟؟
ماکه unicode رو استفاده کردیم شد.(عددu/)اینطوری نوشته می شه. :wink:
از این LAYOUT_LEFT چطوری می تونم استفاده کنم ؟؟
ماکه unicode رو استفاده کردیم شد.(عددu/)اینطوری نوشته می شه. :wink:
۲۳-فروردین-۱۳۸۶, ۱۱:۲۰:۳۸
برای اضافه کردن عکس و بک گراند به فرم باید از j2mepolish استفاده کنی
http://www.j2mepolish.org/
و اما layout هم تا اونجا که یادمه مال عکس بود نمی دونم فرم کجا این رو می گیره
http://www.j2mepolish.org/
و اما layout هم تا اونجا که یادمه مال عکس بود نمی دونم فرم کجا این رو می گیره
۲۶-فروردین-۱۳۸۶, ۲۱:۲۴:۳۰
سلام
برای فرهنگ اصطلاحات کامپیوتری سایتی یا نرم افزاری رو نمی شناسی که کلمات تو اون تایپ شده اماده باشد.
برای فرهنگ اصطلاحات کامپیوتری سایتی یا نرم افزاری رو نمی شناسی که کلمات تو اون تایپ شده اماده باشد.
۲۸-فروردین-۱۳۸۶, ۰۸:۴۳:۰۳
برای اصطلاحات کامپیوتری تنها نه ولی دیکژنری آمادخ یکی خزاما داشت توی سایتش هم گذاشته
www.khazama.com
www.khazama.com