ايران ويج

نسخه‌ی کامل: j2me
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
سلام.
طریقه قرار دادن دکمه روی فرم رو می خواستم.
با تشکر
کامند روی فرم دیدم ولی دکمه مثل برنامه های ویندوزی ندیدم توی اینترنت هم هر چی گشتم پیدا نشد
مثللا اینو ببین
http://access1.sun.com/codesamples/J2ME-...Items.html
توی netbeans یه محیط گرافیکی داشت اگر دکمه بشه روی فرو گذاشت حتما توی اون هست اگر نبود احتمال قوی این امکان توی j2me نیست باید از همون کامند ها استفاده کنی
سلام
من می خوام یه متن عربی که دارای اعرابه ، در برنامه بگذارم . ولی نمیدونم چه طور باید این کار را انجام بدم.
یک متن اعراب دار رو تو netbeans وارد برنامم کردم . ولی وقتی رو گوشی فرستادم ، اون ها رو حذف کرده بود :(
حتی کامل کد اون رو گذاشتم ولی بازم...
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
اگه unicode بنویسی نباید مشکلی باشه چون اعراب هم جزء حروف هستند مگر اینکه به خاطر کوچک بودن توسط گوشی پاک بشن
سلام

به نظر شما ، اگر بخواهیم روی یک نرم افزار j2me کاری کنیم که رجیستر کنند و کس دیگه ای هم نتونه کدی که قبلا رجیستر شده را دوباره استفاده کنه ، باید چی کار کرد؟ :?:
باید بتونی بر اساس مشخصات گوشی کد تولید کنی تا اگه گ.شی نغییر کرد دیگه کار نکنه و دو تا گوشی هم یکی نباشه کدشون مثلا کد سریال خود گوشی ها خوبه اگه بتونی بخونی با یکی دوتا کد دیگه اگه ترکیب بشه
خب مشکل من اصلا همینه که چه جوری میشه یک مشخصه منحصر به فرد گوشی یا سیم کارت رو خوند و بر اساس اون رمز گذاشت؟؟؟؟
سلام. :wink:
دستوری که بشه نوع string رو به آرایه ای از کاراکترها تبدیل کنه چیه؟
getbyte() تبدیل به آرایه ای از بایت ها می کنه (از توابع خود کلاس استرینگ)
فکر کنم با ایندکس هم بتونی به بایتها دسترسی پیدا کنی
مثلا
کد:
string test;
a = test[0];
سلام.
این a از چه نوعیه؟
من می خوام بتونم به تک تک حروف استرینگ دسترسی داشته باشم.در واقع آرایه ای از کاراکترها می خوام که داشته باشم.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15