سلام.من یه میکرو دارم که یه شماره رو میگیره حالا می خوام اگه شماره اشغال بود قطع کنه دوباره بگیره.چجوری میشه این کا رو کرد؟یعنی چجوری تشخیص بده که خط اشغاله؟
باید زمان ها رو اندازگیری کنی برای اینکار باید بوق رو به صفر و یک تبدیل کنی و بعد با میکرو این زمان ها رواندازه گیری کنی بوق اشغال سریعتر
برای تبدیل من یه فیلتر بالا گذر پیشنهاد میکنم (500Hz) تا فقط فرکانسها ازش عبور کنه بعد یه فیلتر پایین گذر تا فرکانس حذف بشه (2KHz) بعد هم یه اشمیتریگر ت به صفر و یک تبدیل بشه البته باید فیلتر ها رو طوری طراحی کنی تا شکل سیگنال رو خراب نکنه بهتره قبلش با pspice شبیه سازی کنی
من این رو امتحان میکنم.از کمکتون مممنون
آیا مدار خاصی برای سوال این دوست عزیز ارائه شده ،و یا حتی آی سی مخصوص چنین کاری؟
ha_60 نوشته است:باید زمان ها رو اندازگیری کنی برای اینکار باید بوق رو به صفر و یک تبدیل کنی و بعد با میکرو این زمان ها رواندازه گیری کنی بوق اشغال سریعتر
برای تبدیل من یه فیلتر بالا گذر پیشنهاد میکنم (500Hz) تا فقط فرکانسها ازش عبور کنه بعد یه فیلتر پایین گذر تا فرکانس حذف بشه (2KHz) بعد هم یه اشمیتریگر ت به صفر و یک تبدیل بشه البته باید فیلتر ها رو طوری طراحی کنی تا شکل سیگنال رو خراب نکنه بهتره قبلش با pspice شبیه سازی کنی
سلام هادی جان.
باز هم مشکل فیلتر.
میشه این چیزهایی که گفتی رو یه شماتیکی با مقادیر المانهاش بزاری .
ممنون.
اگه با مبکرو این کارو بکنی و حداقل چند بوق پشت سر هم رو در نظر بگیری فکر کنم مشکلت حل بشه
من فکر می کنم هنوز با اون روش قبلی هم شدنیه مثلا توی 10 ثانیه اول یا یه بوق با پهنای زیاد داریم که بوق آزاده یا 2 بوق با پهنای کوتاه داریم که اشغال و یا اینکه گوشی برداشته شده
ولی فرکانس ها خیلی نزدیک هم هستند یا فیلتر میان گذر با پهنای عبور کم می خواد البته شدنیه و آی سی هاش هم هست اما فکر نمی کنم جای کمی بگیره
ولی اولا چرا 4 تا فرکانس؟ مگه چند حالت داریم؟
و این فرکانس ها شبیه به فرکانس های تن کی برد تلفن نیست اون ها رو فکر کنم بشه تشخیص داد با همین آی سی های تلفن