ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سنسور پردازش تصویر برای رباتهای میکرو کنترلری
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
سلام

ما داریم روی یک پروژه ای کار میکنیم که نتیجه ش یه دوربینه که میتونه از طریق پورت سریال به میکرو وصل بشه. می خواستم ببینم آیا کسی هست که به همچین سنسوری نیاز داشته باشه. و اینکه اگه قیمتش حدود 30 تا 40 هزار تومن باشه بازم کاربرد داره یا نه؟

اضافه میکنم که این سنسور میتونه تا 16 تا جسم با رنگهای مختلف رو توی تصویر پیدا کنه. همینطور ازش میشه برای پیدا کردن امتداد مسیر توی رباتهای مسیر یاب استفاده کرد.
فکر جالبیه
یه سری هم من توی بازرا دیدم ولی باهاش کار نکردم به سنسور رنگ معروفه اما فکر نکنم بتونه مختصات رو بده
راستی یه روشی رو ما پیاده کردیم برای تشخیص رنگ و مختصات فکر کنم بدون دوربینش می شه حدود 10 هزار تومن درش آورد نیمه آنالوگ دیجیتاله (خروجیه دیجیتال می ده) و می تونه با یه دوربین 30 فریمی 60 فریم توی ثانیه خروجی بده Amaze (فکر ایرانی رو حال می کنی:wink: ) جایی نیست من برم اینو ثبتش کنم 8)
برای روبوتیک ساخته بودیمش ولی خوب ایدش جالب بود وداره خاک می خوره :cry:
با سلام . میشه بیشتر توضیح بدهید من میخواهم با دوربین یک چیز مثل سیب یا پرتغال را تشخیص بدهم آیا میشه ؟ چه کار کنم
اگه رنگش فرق داشته باشه آره
باید بیاریش توی کامپیوتر با یه if رنگها رو مقایسه کنی هر جا توی رنج رنگ سیب بود همون نقطس
من یکی با vb نوشتم زوی سایت هم هست اونو ببین
سلام

البته بستگی داره که بین چه چیزایی میخوای تمایز قایل بشی. مثلا اگه بین پرتقال و هندونه باشهAmaze خوب رنگشون اینقدر با هم فرق داره که بشه فقط از رنگ استفاده کرد. ولی فرق بین پرتقال با نارنگی رو فقط از روی رنگ نمیشه تشخیص داد و از یه چیز دیگه مثل ابعاد و یا نقش (Pattern) باید استفاده کنی. رنگ معمولا ساده ترین روشه ولی عیب بزرگش اینه که خیلی به وضعیت نور وابسته است. همچنین به تنظیمات دوربین.
سلام
ایا دوربینی هست که خروجی سریال داشته باشه یعنی به مکرو وصل بشه و یک image بشه save کرد؟
http://pages.zoom.co.uk/andyc/camera.htm
می شود ساخت. اما فکر نکنم نمونه آماده در بازار باشد. اگر باشد قیمت بالایی دارد.
سلام

ما اين رو توليد کرديم. اينم لينکش

http://robosavvy.com/store/product_info....cts_id/349
خیلی خوبه
تبریک
قیمت در داخل کشور چقدر است؟ همان 30 تا 40 هزار تومن؟
چیز جالبیه به نظر می یاد کار پردردسری بوده تبریک می گم
قیمتش یکم گرونه (البته نسبت به کاراییش قیمت خوبیه)
جعبش رو چه جوری درست کردی؟
از چه پروسسوری استفاده شده؟
سلام وخسته نباشد:

من روی یک پروژه کار میکنم که فک میکنم سنسور شما به کارم ارتقا میبخشه,برای اینکه بتونم بهتر تصمیم بگیرم باید اطلاعات بیشتری در مورد عملکرد این سنسور داشته باشم,جزِءیات بیشتر در مورد نوع عملکرد چگونگی نصب و راه اندازی و...
در مورد هزینه باید بگم در این رنج قیمتی که در سایت مطرح کردین مشکلی ندارم
فقط کار من خیلی حیاتیه لطفا هرچه زودتر جوابشو ب ایمیلم بفرستین
dehqan_saeed@yahoo.com
ممنون میشم.
سلام وخسته نباشد:

من روی یک پروژه کار میکنم که فک میکنم سنسور شما به کارم ارتقا میبخشه,برای اینکه بتونم بهتر تصمیم بگیرم باید اطلاعات بیشتری در مورد عملکرد این سنسور داشته باشم,جزِءیات بیشتر در مورد نوع عملکرد چگونگی نصب و راه اندازی و...
در مورد هزینه باید بگم در این رنج قیمتی که در سایت مطرح کردین مشکلی ندارم
فقط کار من خیلی حیاتیه لطفا هرچه زودتر جوابشو ب ایمیلم بفرستین
dehqan_saeed@yahoo.com
ممنون میشم.
سلام وخسته نباشید:

سنسورتون به کارم میاد,باهام تماس بگیرید نیاز دارم به این سنسور/
دهقان:09131584535
صفحه‌ها: 1 2 3