ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سنسور اثر هال
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
من واسه یک کاری لازمم اومد که تعداد گردش موتور رو بفهمم . بعد چون سرعت بالا بود از افکت هال استفاده شده . حالا نمی دونم اصلا اینو باید چی کار بکنم؟ :?
یک ugn 3113u 926 گیر آوردم . حالا چی کارش کنم ؟ یعنی من می خام بهم 0و1 بده . که بدمش به میکرو . :roll: :?:
تعداد پلس ها رو توی یه ثانیه بشر می شه سرعت موتور
این رو هم دیدم کافیه خروجیش رو با یه مقاومت 10K وصل کنی به VCC میکرو صفر و یک می ده البته این پول آپ رو با خود میکرو هم می تونی بدی
سلام
آقا دستت درد نکنه
ولی یه کم سطح پایین تر . منو که دیدی چقدر بی سواتم . :oops:
در مورد این پول آپ یه چی بگو . کلا تو کتاب هم نوشته و تو ویزارد کدویزن چیزی سر در نمی یارم .
اون تری استیت چینه ؟ :?:
پول آپ یعنی یه مقاومت که یه پایه رو به VCC وصل کنه مثلا فرض کن یه کلید به پرت وصل کردی و یه سرش هم به زمین اگه کلید وصل باشه که صفر ولی اگه قطع بشه پایه تو هواست و به جایی وصل نیست اگه یه مقاومت داشته باشه وصلش می کنه به VCC و پایه برابر یک می شه پول داون هم داریم که عکس اینه و یه مقاومت که به زمین وصل می شه
تری استیت هم یعنی 3 حالته یکی که صفر و یکی هم یک ، حالت سوم هم شناور یعنی تقریبا قطع و به جایی وصل نیست وقتی دو تا خروجی رو می خوان به هم وصل کنن برای اینکه دواشون نشه یکی رو تو حالت شناور قرار می دن تا اون یکی اگه صفر یا یک خواست بکنه مشکلی پیش نیاد
آقا بازم دستت درد نکنه .
من ای در اس الم قطع شده بود . نتونسته بودم بیام تا حالا
یه دنیا ممنون . می بینم اگه مشکل داشتم باز بر میگردم .