۱۴-دى-۱۳۸۳, ۰۱:۳۵:۱۰
۱۴-دى-۱۳۸۳, ۰۸:۲۹:۴۵
كدوم سايت ، كدوم امتياز ، كدوم پرايز ؟ توضيح بيشتر بده
۱۴-دى-۱۳۸۳, ۱۱:۴۵:۵۵
سایت www.planet-source-code.com هر ماه به کسانی که بیشترین امتیاز رو آورده باشند جایزه های توپپپپپپپپپپپپپپپ میده پس لطفا برید توی اون سایت هم سورس توپ دانلود کنید هم امتیاز بدید.. :roll: :roll:
۱۵-دى-۱۳۸۳, ۱۶:۰۰:۱۶
خوبه اگه اينطوري هست خوب ميشه يه قراري گذاشت و دوستان آي دياشون رو اونجا دارن بزارن تو سايت بعدش هر پستي كه ميزنن اونجا لينك بدن برو بچ برن امتياز بدن بهش ، اينطوري حتما برنده ميشن . تو خودت پيشتاز برو يه برنامه بزن و همينجا لينكش رو بده و منم از همه ميخوام برن و امتياز بهت بدن ، اميدوارم برنده بشي .
راستي يه توضيحاتي راجب نحوه امتياز دهيش هم بگي بد نيست.
مثلا آيا به هر زبان جداگانه امتياز ميده؟
تعداد بازديد هم موثر هست؟
نظر دادن هم تاثير داره؟
...
راستي يه توضيحاتي راجب نحوه امتياز دهيش هم بگي بد نيست.
مثلا آيا به هر زبان جداگانه امتياز ميده؟
تعداد بازديد هم موثر هست؟
نظر دادن هم تاثير داره؟
...
۲۴-خرداد-۱۳۸۶, ۱۰:۰۵:۵۴
خیلی ببخشید هااا ولی این سایت تو این یه مورد واقعا مزخرفه
من خودم عضو این سایتم بارها خواستم یه سورس تو آپلود کنم اما هر بار که مراحل رو طی کردم سورسی که فرستادم رو ندیدم
والا نمی دونم بقیه اعضا چجوری اونجا سورس ارسال می کنن!
من خودم عضو این سایتم بارها خواستم یه سورس تو آپلود کنم اما هر بار که مراحل رو طی کردم سورسی که فرستادم رو ندیدم
والا نمی دونم بقیه اعضا چجوری اونجا سورس ارسال می کنن!
۲۴-خرداد-۱۳۸۶, ۲۲:۰۳:۰۵
ویس کرمی جان !!
توی pscode شما باید توضیحات کامل برای submit هات بدی و حتما هم به زبان انگلیسی روان ... ضمنا کدهای ویروس - تروژن و اینجور چیزها هرگز approve نمیشن !!
توی pscode شما باید توضیحات کامل برای submit هات بدی و حتما هم به زبان انگلیسی روان ... ضمنا کدهای ویروس - تروژن و اینجور چیزها هرگز approve نمیشن !!
۲۶-خرداد-۱۳۸۶, ۱۹:۰۷:۴۷
اتفاقا توضیحات کامل به زبان انگلیسی هم ارائه کردم ضمن این که تعداد زیادی سورس تروجان هم توی سایت می تونی پیدا کنی
۰۴-تير-۱۳۸۶, ۰۱:۳۲:۴۴
شاید بتونی سورس تروژن پیدا کنی اما همشون قدیمی هستن و الان دیگه فکر کنم یه دوسالی هست که تروژن و ویروس approve نمیشن !!
نکته جالب که همه این تصمیمات مدیران سایت از بی جنبه بازی یکی از ایرانی ها با آیدی badapple نشات گرفت !!
نکته : اگر توضیحات کامل به انگلیسی میدی و سورس ویروس و تروژن هم نیست و کدت را approve نمیکنن پس حتما باهات لج هستن !
نکته جالب که همه این تصمیمات مدیران سایت از بی جنبه بازی یکی از ایرانی ها با آیدی badapple نشات گرفت !!
نکته : اگر توضیحات کامل به انگلیسی میدی و سورس ویروس و تروژن هم نیست و کدت را approve نمیکنن پس حتما باهات لج هستن !
۰۵-تير-۱۳۸۶, ۱۲:۳۸:۳۳
چرا باید لج کنن .
من اولین برنامه ای بوده که می خواستم بفرستم
من اولین برنامه ای بوده که می خواستم بفرستم