ايران ويج

نسخه‌ی کامل: لطفا كمك كنيد
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
با سلام من در اجرا كردن عملي avr روي بردبرد مشكل دارم چون وقتي كه مي خام بزارمش روي برد برد انگار نويز ميگيره مي خاستم بدونم اشكال كار من چيه و شما خودتون براي تست avr چه كار مي كنين
دوباره سلام
واي ميكروي mega16 رو زدم سوزوندم اين باشه كه من دفعه ديگه با منبع تغذيه متغيير به ميكرو ولتاژ بدم .
سوال: من يك 6 ولت ac دارم مي خوام تبديلش كنم به 5 ولت dc دقيق دقيق براي ميكرو اگه امكان داره مداري رو اين جا بزارين ممنون ميشم لطفا جواب پست قبلي رو هم حتما بدين ممنون از شما
اقا لطف كنين سوالات منو جواب بدين به قدر كافي از بابت سوختن mega16 ناراحتم
اخه شما ميكرو رو روي برد بر امتحان مي كنين يا طور ديگه ايا بردبرد باعث نويز در ميكرو ميشه بهترين ولتاژ براي ميكرو mega16 چقدر است 4.5 يا 5.5 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا اگه جواب ميدين كامل توضيح بدين
سلام

ATMEGA خیلی نسبت به نویز خیلی مقاومه. ضمنا از 2.5 ولت تا 5 ولت هرچی بهش بدی باهاش کار میکنه. بالاتر ولی نده. من فکر میکنم که توی بستن مدار یه اشتباهی کردی وگرنه نویز خیلی کم میگیره. VCC دوتا داره که هر دوتا رو باید وصل کنی. نقشه مداری که بستی رو بفرس شاید بتونیم یه کمکی بکنیم.
Robokit نوشته است:سلام

ATMEGA خیلی نسبت به نویز خیلی مقاومه. ضمنا از 2.5 ولت تا 5 ولت هرچی بهش بدی باهاش کار میکنه. بالاتر ولی نده. من فکر میکنم که توی بستن مدار یه اشتباهی کردی وگرنه نویز خیلی کم میگیره. VCC دوتا داره که هر دوتا رو باید وصل کنی. نقشه مداری که بستی رو بفرس شاید بتونیم یه کمکی بکنیم.

ممنون از راهنماييت . يك سوال داشتم منظورت از اين كه دو تا vcc دراه يعني چي
من الان دارم با يك tiny26l كار مي كنم مشكلات حل شده ولي مي خاستم بدونم شما كلا براي ازمايشات avr از برد برد استفاده مي كنين يا نه لطفا كامل توضيح بدين
بازم ممنون
برای تست که از برد برد استفاده می کنیم برای رگوله کردن ولتاژ 7805 البته قبلش باید DC بشه با یه پول دیود و خازن
نویز هم مال طراحیه اکثرا مثلا پایه های رها شده توی هوا که باید با یه پول آپ به VCC وصل کنی
بابا یه atmega 16 دو هزار تومانی سوزوندی من 8 سال پیش یدونه 8951 سوزوندم 4800 مجبور شدم یکی دیگه بخرم هر چی داشتم نداشتم دوتا میکرو شد :cry:
ha_60 نوشته است:برای تست که از برد برد استفاده می کنیم برای رگوله کردن ولتاژ 7805 البته قبلش باید DC بشه با یه پول دیود و خازن
نویز هم مال طراحیه اکثرا مثلا پایه های رها شده توی هوا که باید با یه پول آپ به VCC وصل کنی
بابا یه atmega 16 دو هزار تومانی سوزوندی من 8 سال پیش یدونه 8951 سوزوندم 4800 مجبور شدم یکی دیگه بخرم هر چی داشتم نداشتم دوتا میکرو شد :cry:

مدار 7805 رو بزار اينجا اگه زحمتي نيست ممنون
[تصویر:  ps_5v_reg_sch.gif]
البته ولتاژ ورودی رو بیار رو 9 ولت نمی دونم چرا این اینقدر زیاد گذاشته
صفحه‌ها: 1 2