ايران ويج

نسخه‌ی کامل: چند مشكل
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
با سلام
بنده در چند موضوع قبلي برنامه Proteus 6.9 Sp5 را كه يكي از دوستان در سايت قرار داده بود دانلود كردم اما براي Unzip شده پسورد مي خواد . از مدير سايت و كساني كه از اين پسورد اطلاع دارند خواهشمندم آن را عنوان كنند تا همه از اين نرم افزار استفاده كنند .

مطلب بعدي در مورد بحث هاي بوجود آمده در مورد نوع زبان برنامه نويسي و كامپايلر است كه در سايت زياد عنوان شده است . هر كسي با c عادت به كد نويسي كرده ميگه c خوبه و هر كسي با basic كار كرده ميگه basic .
اما در مورد Basic و كامپايلر bascom اين رو بايد بگم كه همين بحث ها رو با زبان هاي Net. هم مي كنن و مي گن vb.net بده و #c خوبه ، اما غافل از اين كه همه آنها تحت يك پلتفرم به اسم Net. هستند و عملا فرقي به هم ندارند و انتخاب آنها سليقه اي است .

در مورد bascom بعضي ها مساله حجم كد hex توليد شده رو عنوان مي كنند و ميگن زياده و ... . اما من بارها و بارها حجم توليد شده bascom رو با codevision مقايسه كردم و تفاوت خاصي نديدم و البته bascom در قسمت option بخشي به اسم optimize code هم داره . مساله بعدي سرعت هست . ما با compile كد خودمان فايل exe نمي سازيم بلكه كد hex توليد مي كنيم . پس سرعت كجا معلوم مي شود . شايد روي ميكرو و حين كار . پس اين به حجم و سنگيني كد hex برمي گردد كه همان طور كه عنوان كردم فرق چنداني بين حجم توليد شده توسط نرم افزارهاي مختلف نيست . در ثاني همان طور كه مي دانيد library هايbascom به زبان اسمبلي هستند و در واقع آنها هستند كه كامپايل مي شوند . مثلا وقتي مي نويسيم " " LCD برنامه به library مربوطه مراجعه مي كند .
پس اينجا هم باز برمي گرديم به همان مساله سليقه و انتخاب .
اما من اشكالي كه مي توانم از bascom بگيرم اين هست كه در bascom مثل c نمي توان توابع برنامه را در چند فايل شكست و با هدر به برنامه اضافه كرد . البته شايد چنين امكاني هم در bascom باشه اما من نمي دانم .

با تشكر .
پسورد رو معمولا کنارش می نویسن و باز معمولا اسم سایت خود طرف باید باشه
زبان های برنامه نویسی و کمپایلر ها حرفه ای و غیر حرفه ای دارن در مورد #c و vb قبول دارم همه دات نت هستند و اصولا خیلی هم زبان برنامه نویسی نیستند یه راه حلند برای به هم چسبوندن کامپوننت های میکرو سافت
اما بین C و basic تفاوت زیادی هست همون طور که بین C و ++C بعضی برنامه نویسی غیر OOP رو برنامه نویسی نمی دونن شما توی basic نمی تونی از اشاره گر ها استفاده کنی که خیلی می تونن کمک باشن
و در کل ممنون
با سلام مجدد
بله ، اما يك دليل كه من هنوز با Bascom كار مي كنم اين هست كه كتابخانه هاي زياد براي كارهاي مختلف داره . اما مثلا codevidision فقط چند كتابخانه داشت .
winavr تا يك فايل ساده رو كمپايل كنه پدرم رو در آورد :( . اما كتابخانه هاي كاملي داشت ( همون كه در سايت قرار داده ايد ) .
++‍C از درسهاي اصلي دانشگاهي من بود و آزمايشگاه ميكرو با Keil بود . خيلي هم دوستش دارم اما در مورد ميكرو من هدفم اين هست كه وقت روي مسايل جانبي نگذارم . چون مثلا اين نرم افزار كتابخانه lcd نداشت و ما بايد به جاي وقت گذاشتن روي بدنه اصلي برنامه ، توابع LCD رو مي نوشتيم .
اما اگر من الان بخواهم كد نويسي رو عوض كنم خيلي طول مي كشه تا به اين نرم افزارها عادت كنم .
فرض كن فردا يك نفر مي آيد و يك پروژه سفارش مي دهد . و ميگه يك هفته وقت داريد . و برنامه (مثلا) codevision كتابخانه آن رو نداره . خوب ، چقدر مي خواهي وقت بگذاري و كد بنويسي و پاك كني و آخرش نتيجه نده در صورتي كه مثلا Bascom يا هر برنامه ديگر آن رو كامل در اختيار قرار مي دهد . طرف كه براش فرق نمي كنه با چي نوشتيد . اون كار مي خواهد .
اما در مورد زبانهاي برنامه نويسي قبول كن آينده متعلق به دات نت است . مخصوصا ورژن 2 . دقت كن كه دلفي با آن همه طرفدار چي شد . Delphi 2005 based on microsoft net . چقدر امكانات بهت مي ده . اونوقت مي خواهي بري با turbo c برنامه بنويسيد ؟ در ضمن يك شركت كه سالانه به اندازه درآمد نفتي ايران درآمد داره فكر نمي كنم بي دليل كاري رو انجام بدهد و آخرش يك اشتباه كنه و ورشكست بشه . باور كن من اين حرف ها رو از خودم در نمي آورم و با برنامه نويس هاي حرفه اي زيادي كه در سطح شهر شناخته شدن صحبت كردم و آنها اگه كسي خودش نمي گفت كه با چه زباني كد مي خواهد ، آنها خودشان با دات نت كد مي نوشتند و برنامه رو تحويل مي دادند . حتي اين دات نت بلاخره كمر جاوا رو هم خم كرد .
هدف من از ايجاد اين موضوع رسيدن به يك نتيجه است و اصلا هدفم اين نيست كه نظر خودم رو اثبات كنم و بگم كه من درست مي گويم .
خيلي خوشحال مي شوم با شخص مسئولي و مثبت مثل شما كه تمام موضوعات را بررسي مي كند و تا حد امكان جواب مي دهد اين موضوع را ادامه بدهم تا به يك جايي برسيم .
با تشكر :wink:
1- قبول میکرو سافت هیچ کاری رو بی دلیل انجام نمی ده قبول ولی تنها هدفش در آمد بیشتر خودشه نه راحتی کاربران برای همین بعضی وقتها یه ناسازگاری ها رو توی برنامه هاش قرار می ده که شما مجبور به استفاده از محصولات این شرکت بشی
2 - کار یک هفته ای رو قبول دارم ولی کار های بزرگتر چی؟ فرض یه پروژه پردازش صوت رو با چی می نویسی؟ بسکام ؟
3 - کتاب خانه های موجود روی برنامه رو نگاه می کنی اگه مثال های متعدد که برای نرم افزار های Open source هست رو ببینی چی می گی سیستم عامل دبیان فقط 15 تا سی دی که از همین برنامه های جانبی تشکیل شده این به خاطر Open source بودنشه
4 - هدف میکرو سافت کامپیوتر های شخصی توی پروژه های بزرگتر خیلی هم حرفی برای گفتن نداره وقتی داری برای مثلا یه سیستم نظامی برنامه می نویسی نمی تونی فقط کد کمپایل شده بدی از کجا معلوم کدی توش قرار نداده باشی که اطلاعات رو بدزدی؟ از میکرو سافت هم نمی تونی استفاده کنی از کجا معلوم اون هم یه چنین کاری نکرده باشه از کجا معلوم از راه در نتونه سیستم رو از کار بندازه؟
5 - قیمت هم مهمه شما اگه از یه mssql استفاده کنی $4000 یا از یه Mysql مجانی که بعدا هم قابل ارتقا دادن به صورت رایگان هست کدوم رو استفاده میکنی؟
6 - خودت قضاوت کن کیا برنامه نویسن کسایی که از کدهای نوشته شده از میکرو سافت استفاده می کنن و فقط سر همشون می کنن یا کسایی که خودشون برنامشون رو می نویسن؟ نگو دنیا اینجوری شده دیگه همه چیز رو نباید از اول نوشت اگه اینجوریه معادل OPen Sourec رو انتخاب کن متناسب با نیازت تغییرش بده و استفاده کن دیگه کد نویسی هم زیاد نمی خواد
دنیا آخر دست اوپن سورس و میکرو سافت هم تمام رقبای کلوز سورسش رو از صحنه خارج می کنه
بله ، حرفهاي شما رو قبول دارم . خيلي از سورس ها روي اينترنت كه براي AVR بود با winavr نوشته شده بود و مي شد اين رو سريع از هدرها فهميد . اما دردسر زياد داره و همان طور كه گفتم الان بايد زود كار و پروژه رو تمام كني و تحويل بديد .

فقط يك چيزي رو كه هيچ كس نمي تونه منكر بشه اينه كه چيزي كه ارزونه يا مجاني بلاخره يه جا ضررش رو بهت مي زنه . :wink: . همين bascom نسخه تجاري اش خيلي كاملتر و بي اشكال تر بود و كتابخانه هاش هم بيشتر شده بود . خوب چون پول خرج كردهايد جنس بهتر هم مي بريد .

در ضمن براي كارهاي حرفه اي و پروژه هاي بزرگ ، ميكرو هاي خاص و با كامپايلرهاي خاص هست كه قيمت بالايي هم دارند . چند وقت پيش اينجا يك نمايشگاه بود . دستگاههاي صنعتي و CNC و دستگاه بررسي انژكتور ماشين و ... رو آورده بودند . با چند نفرشون كه صحبت كردم گفتند اينها با مبكروهاي معمولي مثل avr و ... ساخته نشده اند . اينها ميكروهاي معمولي هستند و كاربردشان محدو به پروژههاي سبك هست . ما براي ساخت اين دستگاه يك عدد ميكرو خاص با نرم افزار مخصوص خودش به قيمت 1.5 ميليون از آمريكا سفارش داديم و هر چي گفتم اسمش يا اسم كامپايلرش رو بگو نگفت . شايد فكر كرده مي خواهد اسرار پنتاگون رو فاش كنه .
براي پروژه هاي نظامي هم ابزار بخصوص هست . من در مورد تجهيزات نظامي اطلاعاتي دارم و وقتي اونها رو نگاه مي كردم واقعا به سازندگاه اون آفرين بايد گفت كه در سال 1349 سيستمي مثل رادار اورليكن رو با لامپ هاي خلا و ترانزيستورهاي اون زمان ساخته اند كه اگه الان سالم كار كنه رد خور نداره و حتما هدف رو در برد موثر مي زنه .
کارهای خیلی خفن رو با میکرو کنترل های موتورلا انجام می دن اون قدیمی هاش Avr هارو تو جیبش میزاره این جدیداش که مادر بورد به جای میکرو
صفحه‌ها: 1 2