۰۳-فروردین-۱۳۸۶, ۲۱:۳۵:۱۶
۰۴-فروردین-۱۳۸۶, ۱۱:۳۷:۲۱
برد آموزشی خوب خودت هر چی دوست داری درست کن به هر شکلی که می خوای رد های آموزشی چند تا کلید led و... هست که به میکرو وصل کردن اگه می خوای درست کنی خودت هر جور دوست داری وصل کن
۰۴-فروردین-۱۳۸۶, ۱۳:۵۰:۳۹
ha_60 نوشته است:برد آموزشی خوب خودت هر چی دوست داری درست کن به هر شکلی که می خوای رد های آموزشی چند تا کلید led و... هست که به میکرو وصل کردن اگه می خوای درست کنی خودت هر جور دوست داری وصل کن
سلام اخه من وقتي كلاس avr مي رفتم اونجا يك برد اموزشي به هر نفر مي دادن وما باهاش كار مي كرديم . قيمت فروششونم بود 60 هزار تومن مي خاستم بدونم كه اينا چه فرقي با بردبرد داره مگه
۰۵-فروردین-۱۳۸۶, ۱۵:۵۲:۲۴
فرقی ندارن هر چی بتونن پول می گیرن فقط یه چند تا قطعه ممکنه کم یا زیاد داشته باشه
منم یکی ساخته بودم اسمش k15 بود توی محصولات بری ببینی هنوز هم هست البته این یکم گرون بود 35000 الان دارم یه سری دیگه تولید می کنم ارزون تر در می یاد :wink: نقشه و مثال هاشم فری می زارم دانلود کنین
برد برد هم یه صفحه است که می تونی هر چی خواستی روش پیاده کنی و این ها یه PCB آمادست که دردسر کمتری داره و مطمئن تر از بردبرد هی سیم هاش در نمی یاد و جابجا بشه
منم یکی ساخته بودم اسمش k15 بود توی محصولات بری ببینی هنوز هم هست البته این یکم گرون بود 35000 الان دارم یه سری دیگه تولید می کنم ارزون تر در می یاد :wink: نقشه و مثال هاشم فری می زارم دانلود کنین
برد برد هم یه صفحه است که می تونی هر چی خواستی روش پیاده کنی و این ها یه PCB آمادست که دردسر کمتری داره و مطمئن تر از بردبرد هی سیم هاش در نمی یاد و جابجا بشه