با سلام خدمت همگي
من يك پيشنهاد دارم اونم اينكه تو اين تاپيك يك كارگاه اموزشي AVR راه بندازيم و از مبتدي تا حرفه اي برنامه هاي اموزشي رو ( فايل برنامه منظورمه مثلا فايل بيسكام با پروتوس) رو اينجا بزاريم تا همه استفاده كنن نظرتون چيه
آقا عالی ولی از کجا شروع کنیم :?:
فکر خوبیه هر کی پایس شرو کنه
خوب خوبه
از صفر شروع كنيم تا بينهايت بريم راستش من يك فكري دارم اول بيايم يك تاپيك ديگه درست كنيم به عنوان اموزش AVR بعد توي اين تاپيك هم بيايم كارگاه رو راه بندازيم مثلا عكس - فايل هاي بيسكام و پروتوس رو اينجا بزاريم اينطوري مي تونيم از اطلاعات هم ديگه استفاده كنيم . راستشو بخاين من كلاس AVR رو رفتم ولي بعضي از قسمتها رو خوب به من ياد ندادن ولي بعضي مطالب رو قوي كار كردن . براي همين تا اونجايي كه بتونم مطالب اموزشي رو يك جا مي زارم كه حتي اونايي كه تاحالا ميكرو كار نكردن هم بتونن ياد بگيرن .
البته به شرط اينكه بقيه اساتيد هم كمك كنن و بقيه هم پايه باشن.
mochen نوشته است:آقا عالی ولی از کجا شروع کنیم :?:
به نظر من اگه تو يك تاپيك ديگه اموزش بديم و كارگاه رو توي اين تاپيك بزاريم خيلي عاليه من هم تا جايي كه بتونم مثال و فايل ميزارم فقط بقيه اساتيد هم بايد كمك كنن
فکر خوبیه ولی مثال ها رو می تونی توی بخش مقالات بزاری و از اینجا بهش لینک بدی اونجا بخش مخصوص avr هم داریم که یه تعدادی نقشه و ... هم داره یه نگاه بنداز
بچه ها من آخر نفهمیدم چی شود ؟
از کجا و چطور شورع کنیم
---------------------------------------rTQc------------------------------------------------------------- :wink:
شما هم می خوای شروع کنی؟
فقط دونفری یه کارو نکنین ها :wink:
شما از هر جا دوست داری شروع کن فقط دو نفری یه کار نکنین 8)
mochen نوشته است:بچه ها من آخر نفهمیدم چی شود ؟
از کجا و چطور شورع کنیم
---------------------------------------rTQc------------------------------------------------------------- :wink:
راستش رو بخاي اول بايد قسمت اموزشي رو به حدي برسونم كه بشه مثالها رو گذاشت مثال ها رو قول مي دم از ساده ساده شروع كنم تا به حد پيشرفته تر برسه
شما اگه مي خاين با ميكرو كار كنين يه سري به قسمت اموزش AVR از صفر تا بي نهايت بزنين
http://www.iranled.com/postt342.html