ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ساخت مدار پخش Mp3 از روی یک CD درایو بدون نیاز به رایانه
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام...
من از علاقمندان به الکترونیک هستم و می خواستم یک مدار طراحی کنم که با کابل IDE به یک درایور CD-rom معمولی یا حتی DVD معمولی وصل بشه و فایل های MP3 روی اون رو پخش کنه.. قبلا روش پخش سی دی صوتی Audio گفته شده بود و من اون رو ساختم ولی دیدم که رو هر سی دی بیشتر از 17 تا آهنگ حداکثر جا میگیره.. ولی روی سی دی های Mp3 شاید تا مرز 600 آهنگ هم بشه ذخیره کرد... همین باعث شده که به این فکر بیفتم..
من تو اینترنت دنبال این مدار خیلی گشتم ولی هیچی پیدا نشد..
ولی یه مدار آماده هست برای فروش که تو این سایت گذاشته:
http://www.pjrc.com/mp3/index.html

که البته یه چیز تو همین مایه ها می خوام ولی نه این حد پیشرفته.. فقط کافیه Mp3 رو پخش کنه... که بشه رو ماشین نصب کرد...

از آقا هادی و امکین و بقیه دوستان کمک میخوام..
مرسی
برای mp3 می تونی از این at89s51snd1 استفاده کنی خودش encoder و decoder داره
این رو هم ببین
http://www.myplace.nu/mp3/
چی شده mp3 این همه طرف دار پیدا کرده
ide و cdrom رو هم اگه داری بزار بقیه هم استفاده کنن :wink:
چیز باحالیه ولی یکم گرون در میاد.. مثلا LCD نوکیا 3310 میخواد و کلی دنگ و فنگ داره...
ساختش مقرون به صرفه نیست بنظرم ولی پروژه ی جالبیه.. بعدا حتما می سازم.. روی فبیبرش هم جای پورت IEEE داره که به IDE هم میخوره... یعنی حتی هارد هم میتونید وصل کنید... البته نمی دونم عملی میشه یا نه؟! ولی خوبه حداقل سی دی رو که باید بخونه...

واسه پخش audio cd معمولی چیز خاصی نمیخواد که.. فقط یه سی دی پلیر میخواد که فول پنل باشه دکمه های play stop rew for volum داشته باشه.. خروجی هدفونش رو به نوار مغناطیسی وصل می کنید و برای منبع تغذیه هم با 2 تا رگلاتور 5 و 12 ولت راحت برقشو از ماشین میگیرد... دیگه چیزی نمونده سی دی صوتی رو بذاری داخلش خودش شروع به خوندن میکنه... بدون نیاز به کامپیوتر
دقیقا نیاز نیست همون رو بسازی برنامه ای که نوشته هست می تونی از برنامش استفاده کنی
ha_60 نوشته است:دقیقا نیاز نیست همون رو بسازی برنامه ای که نوشته هست می تونی از برنامش استفاده کنی

آقا یکی به داد من برسه اینجا دیگه کجاست هرجا کلیک میکنی میره یه جای دیگه .... بابا من اهل اینترنت نیستم
یکی برادری کنه منت سر ما بذاره و این مطلب و طرز ساخت و برنامشو برام به این آدرس Edison_1847_1931@yahoo.com ایمیل کنه بخدا من دیگه گیج شدم ثواب داره
در ضمن کسی نمیدونه چطور باید با همین سی دی رام ها VCD پخش کرد

زکات علم آموزش است
سلام اگه بتونی یه مدار ساده که بشه طراحی کرد اگه[/quote][/size] بذاری ممنون میشم.
سلام اگه مداری بتونی گیر بیاری که بشه طراحی کردو ازش استفاده کرد ممنون میشم.At