ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل با سنسورها در اتصال به AVR
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
با سلام
آی دوستان از وجود سنسورهای قوی در بازار که با احتساب رفت و برگشت سیگنال ( مادون قرمز ، ... ) بتواند حداقل 10 متر برد داشته باشد اطلاعی دارند ؟
من خودم در این فکر بودم که با استفاده از چند LED مادون قرمز در محفظه ای با طرح آینه مقعر مثل چراغ قوه این کار را انجام بدهم . و با قرار دادن شیشه دودی در برابر سنسور ( مثل سیستم کنترل تلوزیون ) اثر نور محیط رو کم کنم . در ضمن اگر نقشه ای از مدار رابط بین میکرو و سنسور در اختیار دارید لطفا اینجا قرار دهید .
یدونه توی سایت هست که به نور روز حساسیت نداره ولی 10 متر جواب نمی ده مگر اینکه تقویتش کنی و روبروش هم اینه بزاری البته توی بازار آمادش باید پیدا بشه
با سلام
آقاي مدير سايت من اون مدار رو كه گفتيد رو برد بورد ساختم اما كار نمي كنه . يك بار نگاش كنيد فكر كنم اشكال داشته باشه . مثلا اون ترانزيستور مدار با اينكه از نوع مثبت هست ، كلكتورش به خط مثبت تغذيه وصل شده نه اميتر .
يك چك بكن بي زحمت .
اما يه چيزي هست . ما خودمان به يك چيزي دست رسي نداريم يا طبق معمول در ايرن نيست و فكر مي كنيم همچين چيزي وجود ندارد .
دوربين هاي ديد در شب نظامي و حتي غير نظامي با سنسورهاي مادون قرمز هستند كه در انواع نظامي تا كيلومترها برد دارند . ما بايد به يك LED مادون قرمز قناعت كنيم .
آره اون ترانزیستور اشتباه کشیده شده منم یادم می ره درستش کنم یه ترانزیستور منفی که به صورت امیتر فالور بسته شده یعنی کلکتور به مثبت ولی خودش کار می کنه سعی می کنم همین امروز درستش کنم
سلام
دستت درد نكنه . فقط يك بار ديگه مقادير خازنها و مقاومتها رو هم يك چك بكن . خازنهاي الكتروليتي قطبشون نوشته نشده . شايد خازن پوليتر بودند و اشتباهي با ميكروفاراد واحدشون عنوان شده . به هر حال يك نگاه بنداز .
مرسي :wink:
در ضمن من هنوز دنبال نقشه فرستنده و گيرنده قوي مادون قرمز با برد هر چه زيادتر براي اتصال به AVR هستم . اگه كسي سراغ داره لطفا دريغ نفرمايند .
نه چک کردم فقط همون ترانزیستور اشتباه بود البته اون هم که گفتم کلکتور مشترک اشتباه کردم عکس رو ببین :wink:
http://www.iranled.com/article6.html
صفحه‌ها: 1 2