ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سوال در مورد كتابخانه هاي WinAVR
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
با سلام
در سايت لينك براي دانلود كتابخانه هاي اضافي و كمكي براي WinAVR قرار داده شده بود . من كتابخانه ها رو دانلود كردم . حالا چطوري از اين كتابخانه ها را در winavr استفاده كنم ؟
منظورم اين هست كه بايد آنها رو كجا كپي كنم تا بشه با افزودن هدر ها در اول برنامه از توابع آنها استفاده كرد ؟
سلام
شما هز جایی می تونی کپی کنی فقط باید کمپایلر هم بدونه کجاست دو تا کار معمولا انجام می دن یکی کنار کدهای C و یکی هم توی فولدر inc کمپایلر همون جایی که بقیه کتاب خانه ها هستند
من نگاه كردم ، اما پوشه inc نبود . فايلها رو هم كنار فايل خودك كپي كرم . بازم error مي گيره .
بيزحمت خودت يك چك بكن .
از چه کمپایلری استفاده می کنی؟
C:\cvavr\inc
این مال کدویژنه
کنار فایلت هم مشکلی نداره چه اروری می ده؟
کد:
#include "uart.h"
البته اینشکلی باید باشه ولی به همون فرمت معمول هم باید جواب بده
سلام
كتابخانه ها مال WinAVR هست . مگه تو كد ويژن هم جواب مي ده ؟
آخه يكم كدنويسي شون با هم فرق داره .
من همون جوري كه نوشتي هدر مي نويسم . error ميگيره . از تو فايل كه اضافه كردم error مي گيره .
کد:
#include "timer.h"
#include "avr/io.h"
#include "avr/interrupt.h"
#include "global.h"
int main(void)
{  
DDRB = 0xFF ;
timer0Init() ;
while (1)
{

}
return 0 ;
}
error هم كه ميگيره اينه :
Undefined reference to timer0Init

من اين كتابخانه ها رو از سايت خود WinAVR داتلود كردم .
C:\WinAVR\avr\include\timer.h
فایل تایمر باید تو این مسیر باشه یه نگاه بهش انداختم کدها توی فایل timer.c هست که جایی include نشده بود یا من ندیدم اگه بازم کار نکرد این فایل رو هم کنارش اینکلود کن ببین چی می شه
در اون مسير كه نوشتي هم تمام فايلها رو قرار داده ام .
باز ام اشكال مي گيره .
همه چي رو include كردم .
تازه خودش هم تو پوشه example مثال نوشته . اون هم كمك نكرد . تازه make ها رو هم كه خودش توصيه كرده بود كنار فايل مثل مثال قرار بدين ، گذاشتم . باز هم همين اشكال رو گرفت . :cry:
timer.c رو هم اینکلود کردی؟ ترتیبش هم فکر کنم مهمه باید زیر .h اینکلود بشه
سلام
من فايل timer.c رو اينكلود كردم ، error ها برطرف شد اما توابع كار نمي كنند ، در ضمن حجم فايل hex خيلي زياد شد ، حتما چون timer.c كامل كامپايل مي شه . اما شما تو مثالش كه نگاه كنيد اين كار رو نكرده .
كار نمي كنه . :?
صفحه‌ها: 1 2 3