۳۱-فروردین-۱۳۸۶, ۱۵:۱۲:۵۳
صفحهها: 1 2
۰۱-اردیبهشت-۱۳۸۶, ۰۹:۰۳:۵۰
pic ها برای وسایل جانبی بهترن به نظر جمع جور تر می یان تا AVR ولی من AVR ها رو ترجیح می دم
۰۱-اردیبهشت-۱۳۸۶, ۲۳:۱۰:۴۷
از چه نظر براي كار با وسايل جانبي خوبه ؟
امكاناتش ؟
من با چند نفر صحبت كردم ، گفتند يك دليل عمده اش اينه كه برنامه ريزي اش راحت تره
شما چي فكر مي كنيد ؟
امكاناتش ؟
من با چند نفر صحبت كردم ، گفتند يك دليل عمده اش اينه كه برنامه ريزي اش راحت تره
شما چي فكر مي كنيد ؟
۰۲-اردیبهشت-۱۳۸۶, ۱۳:۳۵:۲۷
من باهاش زیاد کار نکردم اما یادمه مثلا برای خوندن یه سنسور خازنی یا مقاومتی امکانات جالبی و روی پایه هاش داشت
۲۸-اردیبهشت-۱۳۸۶, ۱۶:۰۷:۳۲
سلام لطفا كتابي در زمينه ميكروكنترلر pic معرفي كنيد . آيا اين ميكروكنترلر در بازار پيدا ميشه؟
۲۹-اردیبهشت-۱۳۸۶, ۱۰:۴۸:۳۲
سلام اولا لطف کن یه جا بپرس و دوم اینکه توی جایی که مربوط باشه
در مرود کتاب هم من یکی بیشتر ندیدم که مال انتشارات ناقوس بود (فکر کنم) کتاب بدی نبود اسمش هم برنامه نویسی میکرو کنترل های PIC بود (اگه باز اشتباه نکنم)
در مرود کتاب هم من یکی بیشتر ندیدم که مال انتشارات ناقوس بود (فکر کنم) کتاب بدی نبود اسمش هم برنامه نویسی میکرو کنترل های PIC بود (اگه باز اشتباه نکنم)
۱۶-آذر-۱۳۸۷, ۰۹:۵۳:۵۱
(۲۸-اردیبهشت-۱۳۸۶, ۱۶:۰۷:۳۲)ekhorasan نوشته است: [ -> ]لطفا كتابي در زمينه ميكروكنترلر pic معرفي كنيد . آيا اين ميكروكنترلر در بازار پيدا ميشه؟
کتاب آموزش حرفه ای میکروکنترلرهای PIC - نویسنده : حامد مظاهری
ساختار میکروکنترلرهای PIC - نویسنده : علی سلیمیان ریزی، اکبر مردای ریزی (ویراستار)
میکروکنترلر PIC - نویسنده : حسن مروج
طراحی حرفه ای با میکروکنترلرهای PIC با کامپایلر Pic basic PRO - نویسنده : مهرداد کمالی، سیدمحسن بطحایی
میکروکنترلر PIC - نویسنده : سیدمجتبی داشخانه
مرجع کامل میکروکنترلرهای PIC - نویسنده: مهرداد قبادی، مهدی پاکدامن
اصول و راهنمای کار با میکروکنترلرهای PIC - نویسنده : جان آیووین، کیهان حدادشرق (مترجم)
اصول و راهنمای ساخت روبات با استفاده از میکروکنترلرهای PIC - نویسنده : جان آیووین، محمد مشاقی طبری (مترجم)
آموزش میکروکنترلرهای PIC در 15 روز (آموزش بر اساس نرم افزار شبیه ساز PROTEUS) - نویسنده : مصطفی بادیانی
مرجع کامل PIC 16F84 microcontroller همراه با ساخت پروگرمر نویسنده : امیر داداش وند
کتابهای دیگر نیز موجود می باشد
به زبان انگلیسی هم کتابهای فراوانی موجود است
۰۵-دى-۱۳۹۰, ۱۹:۳۳:۵۸
با سلام یک کتای کامل PIC به زبان C و کامپایلر قوی MikroC هست نوشه اقای هوار بطحایی این هم سایت مولف http://www.havar.ir
در جواب به دوست عزیزمان دلیل استفاده از این میکرو که پر کاربردترین میکرو در جهان هست اینه که برای پروژه های واقعی درست کار میکنه یعنی نویز پذیری اون کمه صنعتی تره و در کل قابل اطمینان تره و به نظر من اگه کار با میکرو را هنوز شروع نکردید از PIC شروع به یادگیری نمایید . اما دلیل استفاده از AVR در ایران اینه که از اول تو دانشگاه ها درس داده میشده و به علت بی سوادی و تعصب بعضی از اساتید که حاضر نیستند واقعیت را قبول کنند و چیزهای جدید یاد بگیرند این روند ادامه دارد .
در ضمن روند آموزش میکرو در دانشگاههای ایران به این صورت بوده : Z80 بعد 8051 و حالا AVR و همنطور تصورات غلطی مثل اینکه FPGA اومده و میکرو قدیمی شده در صورتی که اون اساتید نمیدونند که اصلا FPGA میکرو نیست .
و یا گفته میشه PLC قدیمی شده و DCS اومده این ها همه نتیجه ی بسوادی و عدم مطالعه ی استادان دانشگاه است .
در جواب به دوست عزیزمان دلیل استفاده از این میکرو که پر کاربردترین میکرو در جهان هست اینه که برای پروژه های واقعی درست کار میکنه یعنی نویز پذیری اون کمه صنعتی تره و در کل قابل اطمینان تره و به نظر من اگه کار با میکرو را هنوز شروع نکردید از PIC شروع به یادگیری نمایید . اما دلیل استفاده از AVR در ایران اینه که از اول تو دانشگاه ها درس داده میشده و به علت بی سوادی و تعصب بعضی از اساتید که حاضر نیستند واقعیت را قبول کنند و چیزهای جدید یاد بگیرند این روند ادامه دارد .
در ضمن روند آموزش میکرو در دانشگاههای ایران به این صورت بوده : Z80 بعد 8051 و حالا AVR و همنطور تصورات غلطی مثل اینکه FPGA اومده و میکرو قدیمی شده در صورتی که اون اساتید نمیدونند که اصلا FPGA میکرو نیست .
و یا گفته میشه PLC قدیمی شده و DCS اومده این ها همه نتیجه ی بسوادی و عدم مطالعه ی استادان دانشگاه است .
۰۵-دى-۱۳۹۰, ۲۰:۲۳:۲۵
مگه تو دانشگاه از این چیزا هم یاد میدن؟
راه حلش اینه که دو تا میکرو تقریبا در یک رنج قیمت و امکانات سخت افزاری مشابه AVR و PIC رو کنار هم قرار بدید و خودتون آزمایش کنید و نتیجه گیری کنید. که هیچ وقت چنین میکرو هایی مشابه هم پیدا نمیشن. AVR نسبت به PIC خیلی قدرت مند تر. این رو بدونید تقریبا تمام دستورات AVR در یک سیکل کاری انجام میشه. در مقابل PIC اکثرا بیش از یک سیکل. همچنین هر چهار پالس کلاک در PIC برابر یک پالس کلاک در AVR یعنی:
PIC 24Mhz < AVR 6Mhz
حالا فکر کنید AVR با 16 و بعضی تا 20Mhz کار میکنند.
بماند سری های جدیدش.
اگر خدای نکرده صاایران یا از این شرکت ها در ایران میکروکنترلر تولید میکردن ما رو هم ناچار به پشتیبانی از تولید داخلی می کردند.
راه حلش اینه که دو تا میکرو تقریبا در یک رنج قیمت و امکانات سخت افزاری مشابه AVR و PIC رو کنار هم قرار بدید و خودتون آزمایش کنید و نتیجه گیری کنید. که هیچ وقت چنین میکرو هایی مشابه هم پیدا نمیشن. AVR نسبت به PIC خیلی قدرت مند تر. این رو بدونید تقریبا تمام دستورات AVR در یک سیکل کاری انجام میشه. در مقابل PIC اکثرا بیش از یک سیکل. همچنین هر چهار پالس کلاک در PIC برابر یک پالس کلاک در AVR یعنی:
PIC 24Mhz < AVR 6Mhz
حالا فکر کنید AVR با 16 و بعضی تا 20Mhz کار میکنند.
بماند سری های جدیدش.
اگر خدای نکرده صاایران یا از این شرکت ها در ایران میکروکنترلر تولید میکردن ما رو هم ناچار به پشتیبانی از تولید داخلی می کردند.
۱۷-خرداد-۱۳۹۱, ۲۰:۵۶:۲۲
سلام
علتش بیشتر ضد نویز بودن و امکانات صنعتی اون هست ببینید میکروکنترلر های avr فوق العاده قدرتمند هستند ولی شرکت اتمل اصلا این تراشه هارو برای اهداف صنعتی نساخته ولی میکروچیپ دقیاقا برای کار های صنعتی میکروکنترلر میسازه گواه حرف من استاندارد جهانی حروف آخر روی تراشه هست که روی pic نوشته شدهI یا صنعتی و روی انوناییش که تو اران نیست نظامی حک شده ولی اتمل حمش تجاری هست
علتش بیشتر ضد نویز بودن و امکانات صنعتی اون هست ببینید میکروکنترلر های avr فوق العاده قدرتمند هستند ولی شرکت اتمل اصلا این تراشه هارو برای اهداف صنعتی نساخته ولی میکروچیپ دقیاقا برای کار های صنعتی میکروکنترلر میسازه گواه حرف من استاندارد جهانی حروف آخر روی تراشه هست که روی pic نوشته شدهI یا صنعتی و روی انوناییش که تو اران نیست نظامی حک شده ولی اتمل حمش تجاری هست
۲۶-تير-۱۳۹۱, ۱۶:۳۴:۲۲
(۲۸-اردیبهشت-۱۳۸۶, ۱۶:۰۷:۳۲)ekhorasan نوشته است: [ -> ]سلام لطفا كتابي در زمينه ميكروكنترلر pic معرفي كنيد . آيا اين ميكروكنترلر در بازار پيدا ميشه؟یک کتاب خوب و کامل بنام مرجع کامل ریزکنترلگرهای pic به زبان c
www.pic-micro.ir
صفحهها: 1 2