نرم افزار پروتئوس ورژن ۷.۱sp2 فول ورژن و کاملا تست شده توی فایلی که براتون می ذارم لینک ها هست و روش نصب رو هم کامل توضیح دادم.در ضمن نرم افزاربه 41 قسمت 1meg تقسیم شده و در سایت پرشین گیگ آپلود کردم.
[ویروسی بود برداشتم لینک رو ]
منبع:
http://kavirelectronic.mihanblog.com/
ممنون
این ها هم که دایم دارن ورژن جدید می دن آدم دلش نمی یاد نگیره استفاده کنه :wink:
این فایلت از این ویروس های html ی داره احتمالا کامپیوترت هم ویروسیه به این راحتی هم پاک نمی شه باید تمام فایل های html ت رو با یه انتی ویروس به روز چک کنی
لین رو بر می دارم بقیه ویروسی نشن اون هایی هم که دانلود کردم کل کامپیوترشون رو اسکن کنن مخصوصا فایل ها ی html رو
فقط آنتي ويروس Kaspersky به روز شده شايد بتونه كامپيوتر رو نجات بده ، اگه نتونه چاره اي جز تعويض ويندوز نيست ، البته اگه از روش گذشته باشه به بقيه درايو ها سرايت مي كنه و تمام exe ها رو آلوده مي كنه .
سلام
لطفا اسم ويروس رو بگين
در ضمن من كاسپرسكي استفاده ميكنم ولي چيزي پيدا نميكنه
فكر كنم 8 تا آلودگي پيدا كرد كه چند تا ويروس و تروجان بود ، آنتي ويروس حتما بايد به روز باشه ، يعني آپديت شده باشه ، و گر نه پيدا نمي كنه ، تازه از اون مهمتر بقيه فايلها هستند كه آلوده مي شوند .
ويروس يكي از انواع W32 مي باشد .
سلام
50% حرف شما درست بود یک تروجان داره که فقط با nod32 شناخت من از فایل help غافل بودم در ضمن فایل اصلی پروتئوس مشکلی نداره این تروجان حاصل کرک نرم افزاری که من باهاش help ساختم به زودی help جدید با همون ادرس میدم
:wink: :oops:
خدا يگم چيكارت كنه ، اكثر فايلهاي html هارد رو آلوده كرده بود و بعضي از exe ها رو . خيلي كم پيش مي آيد كرك هاي اينترنت سالم باشند ، بايد فكرش رو ميكردي .
خدا رو شكر كه حالا 50 درصدش رو قبول داري اما آتني ويروس من 8 تا آلودگي پيدا كرد ، تروجان و ويروس . دليلي براي دروغ گفتن هم ندارم .
تنها خواهش من جبهه نگرفتن شما و پذيرش حرفهاي ديگران است ، وگر نه برنامه رايگان قرار دادن رو كي بدش مياد ؟ :wink:
سلام
بحث جبهه گير نيست
اولين كسي كه آلوده مي شه منم
در ضمن فايل ها بازم چك كردم از اون كرك هم نبود
دليلش چيز ديگه بود اين ويروس به هيچ عنوان فايل exe رو آلوده نمي كنه فقط html رو آلوده ميكنه و فقط با مكافي آپديت شده پاك ميشه در ضمن اين ويروس جديده كه من از شرش راحت شدم :wink: