ايران ويج

نسخه‌ی کامل: پسورد ديال آپ كجا ذخيره مي شه؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!!؟!؟!؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
هر كس مي دونه پسورد & يوزر ديال آپ كجا ذخيره مي ه بگه
مرسي
سلام عزيز
منم خيلي دنبال بودم كه يكي بهم بگه . خيلي زياد . شايد 6 ماه ولي ... شايد هم اصلا نميدونستن . ولي خوب حالا خيلي حال ميده كه خودم اين مسيرو طي كردم و خيلي چيزها ياد گرفتم كه شايد اگه همون اول يكي سورسو بهم ميداد ديگه شايد حتي درست سورسو نميخوندم و روش زحمت نميكشيدم . من فك ميكنم يه چيزهايي نبايد هميشه اوپن سورس باشه .
آره بهزاد جان بعضی از چيزا رو آدم بايد خودش دنبالش باشه ،ولی خوب هميشه بايد از يه جايی شروع بشه Amaze
اينکه آدم همينطوری يه سورس رو ميگيره و بدون خوندنش فقط کامپايل ميکنه يه حرفه و اينکه آدم
واقعاً قصدش ياد گيری هست يه چيز ديگه ، راهنمايی هميشه خوبه . ولی به شرط اينکه کسی خودش
بخواد .آپن سورس هم واسه اين نيست که زحمت ديگران همينطوری آزاد باشه بلکه قصد از اين کار اينه که
پروژه ها بهتر و تکميل بشن ، و اين کار رو به اين شکل عملی ميکنن که هر کسی ميتونه روی اون
پروژه کار کنه و توی پيشرفتش نقشی داشته باشه ( البته هميشه آدمايی هم پيدا ميشن که مفهوم رو نميفهمن) ولی
چون اين هدف بزرگ تر از فهم اون چند نفره ادامه پيدا ميکنه
البته ميدونم که خودت هميشه حاضر به کمک هستی و من خودم به شخصه هميشه مزاحمت ميشم :oops: :oops:
و هميشه هم جوابم رو ميگيرم. ولی دادن يه کم اطلاعات اشکالی نداره البته در حد اين که طرف خودش بره
دنبالش
موفق باشی
شما ها فكر مي كنين من همينجوري از هوا اومدم و اينا مي پرسم
نه ؟؟؟
من نزديك 3 ماهه دنبالشم در ضمن ديدم بچه هاي اينجا باحال تر از بقيه جاهان گفتم اگه بپرسم
جواب مي دن ولي حالا مي بينم :cry:
به هر حال اگه يه راهنما هم بكنين خوبه چون من از اونا نيستم كه آماده خوري كنم

ممنون
اوپن سورس براي به اشتراك گذاري دانش هست و براي همه ، اما اينطور نيست كه حالا چيزي رو كه من با هزاران زحمت بدست آوردم در اختيار هر كسي قرار بدم .
بله دانش اشتراكي هست اما چيزي كه به زحمت و هزينه (منظور مالي و غير مالي هست)بدست مياد اگه كسي ميخواد بدونه بايد هزينش رو هم بده .
بروبچ اينجا همه بنوعي هزينه اين اشتراك رو دادن(منظور كساني هست كه پست ميزنن و برنامه ميفرستن) پس اشتراك گذاري دانش ميون اونها حتمي هست . يعني اگه من مثلا چيزي بدست بيارم كه خيلي زحمت پاش كشيدم و بهزاد بخواد روي چشم جا داره بهش ميدم و هرچي بدونم هم بهش ميگم ولي يه نفر كه تازه آمده و هنوز برادريش ثابت نشده نميتونه هم ادعاي ارث بكنه.
آقا بهزاد با حرفت كاملا موافق هستم و قبول دارم. 100٪
eeeeee نوشته است:شما ها فكر مي كنين من همينجوري از هوا اومدم و اينا مي پرسم
نه ؟؟؟
من نزديك 3 ماهه دنبالشم در ضمن ديدم بچه هاي اينجا باحال تر از بقيه جاهان گفتم اگه بپرسم
جواب مي دن ولي حالا مي بينم :cry:
به هر حال اگه يه راهنما هم بكنين خوبه چون من از اونا نيستم كه آماده خوري كنم

ممنون
آقاي eeeeee ناراحت نباش من ميدونم بروبچ اينجا بجز فعاليتي كه اينجا دارن با هم،از طريق ايميل و مسنجر و ... رابطه دارن و هيچ كدومشونم توي دادن اطلاعات بخيل نيستن ، فقط گيرنده اطلاعات بايد اول برادريش رو ثابت كنه بعدش دنبال ارث بياد.
شما هم اگه چهار تا پست و برنامه تو سايت ميزدي حتما خيلي چيزا بدست مياوردي كه خوب الان ...
حتي خيلي از تازه واردا پست هاي ساده اينجا ميزنن(از ديد يه حرفه اي ساده نه از ديد خودشون) براي من اين افراد خيلي با ارزش هستن چون هرچي ميدونه رو داره مجاني ميده به ديگران .