سلام
من می خوام یک کریستال 16mhz رو به میکرو وصل کنم که با تغییر در فیوز بیتها .میکرو با این فرکانس کار بکنه و نیز تایمر ها هم از این فرکانس استفاده بکنن اگه می شه من رو راهنمایی کنید :wink: :?:
سلام_______دوست من
اگر با بیسکام کار می کنی می تونی با زدن کلید F4 بعد قسمت
{LOCK AND fuse bits}از حالت INTERNAL به حالت EXTERNAL در بیاوری
من همیشه از این طریق انجام میدهم
مرسی
ولی اگه لطف کنید و مدار اون رو هم برام بزارین ممنون می شم :oops: :P
مدار نمی خواد که دوتا پایه کریستال رو وصل کن به دوتا پایه کریستال میکرو (یه 2 تا خارن هم رسم که بین هر پایه و زمین می زارن ولی نیست رسمش قدیمیه من قرار نمی دم :wink: )
electroavr نوشته است:سلام_______دوست من
اگر با بیسکام کار می کنی می تونی با زدن کلید F4 بعد قسمت
{LOCK AND fuse bits}از حالت INTERNAL به حالت EXTERNAL در بیاوری
من همیشه از این طریق انجام میدهم
سلام ------من فیوز بیت atmega16 رو external کردم اما بعدش ارتبات میکرو با کامپیوتر قطع شد و میکر را نمیشناسه مشکل کجاست تا به حال 4 تا امتحان کردم اما بی نتیجه--------------- :cry: :cry:
کریستال هم بهش وصل کردی؟
اگه با کریستال هم کار نمی کنه اشتباه فیوز بیتها رو دستکاری کردی
راه برگشت به حالت اول داره...؟ یا........> :!:
پروگرامر پارالل می خواد
شاید بشه با rc خارجی هم راهش انداخت دیتاشیتش رو ببین
همگی سلام
من یه میکرو ATmega16 خریدم بعد از یک با پروگرام کردنش ,وقتی خواستم دباره پروگرامش کنم پیغام خطا می داد که فلان بیت مشکل داره وباید فلان بیت باشه.
بعد از چند دفعه تلاش با نرم افزارهای دیگه,دیگه حتی میکرو یا پروگرامرش را هم نمی شناخت. :cry:
حلا نمی دانم باز می شه پروگرامش کرد و یا نه؟
اگر کمکم کنید خیلی ممنون میشم.
قابله توجه:(من یه برنامه نویسم و از الکترونیک خیلی خیلی کم سرم میشه و تازه کارم اگه چنتا سایت و یا کتاب هم معرفی کنید ممنون میشم.)
شما احتمال قوی سیم پروگرامرت فلات و 1 متر هم طول داره اگه پروگرام نمی شه پروگرامر پارالل می خواد
شما اول پروگرامرت رو درست کن با یه IC دیگه امتحان کن اگه سالم بود این رو هم با کریستال یا اسیلاتور خارجی امتحان کن ببین حل می شه یا نه