ايران ويج

نسخه‌ی کامل: نمایش حرف یا عدد یا کارکتر روی matrix 8*8
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6
:roll: :roll: :roll:
ممنون میثم جان :wink:
Meysam نوشته است:اینو نگاه کن
http://www.4shared.com/file/25229817/828...atrix.html

سلام دوست عزیز
من با CodeVision کار نکردم و این برنامه ای که آپ کردی با C نوشتی و باید با یک برنامه ای کمپایل شود که تحت C باشد می تونم ازت خواهش کنم که یا فایل HEX این برنامه رو آپ کنی یا نحوه کامپایل کردن این فایل رو تو CodeVision آموزش بدی ممنون

#include <mega8.h>
//define bytes of Ehsan
flash signed char data[]={
7,3,251,251,3,3,255,7,3,107,11,151,255,151,19,75,75,35,167,255,7,3,251,251,0,0,255,118,118,118,0,255
};
flash signed char ch[]={224,252,63,39,63,252,224};
unsigned char chn,multi,sel=0b11100000,tim,dis[32];

interrupt [TIM0_OVF] void timer0_ovf_isr(void)
{
TCNT0=0x66;
PORTD=255;
PORTB=multi+sel;
PORTD=dis[chn++];

if (++multi>=16)
{
multi=0;
if (sel ==0b11100000)
{
sel =0b11010000;
}
else
{
sel = 0b11100000;
chn=0;
tim++;
}
}

}

void main(void)
{
unsigned char lev=31,i;

PORTB=0x00;
DDRB=0xff;

PORTC=0x00;
DDRC=0x00;

PORTD=0x00;
DDRD=0xff;

TCCR0=2;
TIMSK=1;

ACSR=0x80;
SFIOR=0x00;

for(i=31;i!=255;i--)
{
dis[i]=data[i];
}
#asm ("sei")

while (1)
{
if (tim==2)
{

tim=0;
//shifting
for(i=32;i!=0;i--)
{
dis[i]=dis[i-1];
}
dis[0]=data[lev--];
if (lev==255)
{lev=31;}

}

};
}
با اجازه اقا میثم ...
اول این فایل را تو کد ویزن باز کن بعد دکمه make the project یا کلید ترکیبی shift+F9 را بزن خودش میسازه فایل hex را و می تونی بری از تو فولدر مربوطه برش داری.... :wink:

سوال خودم:

من قبلا از هویه 30 وات استفاده می کردم برای این کار رفتم یک هویه 25-80 وات گرفتم که احیانا میکروم نسوزه گرچه سوکت هم گرفتم... اما وقتی دیکودر را لحیم کردم تموم شد الان روش را که می بینم یه حالتی شده انگار که مثلا یه دایره لکه روش جمع شده باشه . مثلا انگار با مازیک سفید کمرنگ یک حاله روش کشیده باشی به شکل دایره کج و معوج ...البته فقط خط و داخل دایره خالی...دیکودرم سوخته؟؟؟؟؟ :(
---------------------------------------------------------------------------------------------

پای امیدم شکسته.... :cry:
وقتی میشه نتیجه گرفت یه آی سی سوخته که تو مدار کار نکنه. شما تست کن ببین تو مدار چه طوره
سلام به همه دوستان
با عرض معذرت آیکونهای منوی Project برنامه Codevision من تماما غیر فعال نمی دونم چرا ؟
[تصویر:  547n6o.jpg]
برای اون که این برنامه رو با کدویژن باز کنی باید فایل .prj رو open with کدویژن کنی
بعد با این کار خود به خود فایل برنامه زبان C ظاهر میشه. اون وقت اون دکمه ها هم فعال می شن :wink:
با سلام
کامپایلر از برنامه یه ارور گرفت و من هم بی خیالش شدم من و چه به کدویژن
خسته نباشید
یک جایی خوندم که نینتندو یعنی : بهشت از ان سخت کوشان است...

چرا جوونای ما اینقدر عجولن ؟؟!!! نمی دونم...
مدار من که بیچارم کرده ولی هنوز نا امید نشدم چون واسه اینکه به اینجا برسم خیلی زحمت کشیدم....

موفق باشید...
---------------------------------------------------------------------------------------
ز عمل کار براید
سلام دوست عزیز
چرا ناراحت می شی عزیز
من فقط دونبال برنامه های مربوط به تابلو های روان بودم و جوابم رو هم گرفتم
وفقط می خواستم ببینم که این برنامه چی و چه طور کار می کنه همین وسلام .....
به امید موفقیت روزافزون شما
Biggrin Biggrin Biggrin :P :P Amaze Amaze
سلام...

:cry: :cry: :cry:
دیگه کلافه شدم.یکی کمک کنه....
من تو مدار واقعی یک همچین چیزی را بستم ببینید مشکلم چیه بگید ممنون میشم.
اینجا فقط 4 تایشه که اگه همینم جواب بده مشکلم حله..
http://www.badongo.com/file/5020836

این یارو فایل برنامه میکروشم همونیه که خود اقا میثم دادن. هرچی گذاشتین خودتون میدونید فقط شماتیک مدار را سالم بمن بگین تروخدا...

ممنون
سلام دوست عزیز همه ی ما در کار ممکنه گیر کنیم! تنها چیزی که میتونه ایجاد مشکل کنه خستگی کار و نا امیدی.
در هیچ زمان یک boyironi نباید خسته بشه.
آیا در شبیه سازی جواب گرفتید؟
چند پیشنهاد
اگر 4 در 4 کافیه نیازی به دیکدر نیست با توجه به میکرو MEGA8 میشود 15*8 را نیز بدون دیکدر ساخت.
شما زحمت کشیدید فایل شبیه سازی را در اینترنت قرار دادید. این فایل کجاست؟ فایل میکرو وارد سیم تلفن ما نشد دیگه. آدرسش در کامپیوتر شماست"D:\[elecomp]\matrixrrr\matrix"
تلاش کنید موفق می شوید.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6