ايران ويج

نسخه‌ی کامل: نمایش حرف یا عدد یا کارکتر روی matrix 8*8
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6
سلام...
ممنون از لطفتون...
من فایل دی اس ان را اپلود کردم تو این سایت و لیکش را هم دادم. فکر کنم سالم باشه ... البته منظورم از این کار کلا این بود که بگم من همون مدار که برای 4 ماتریس بوده را امتحان کردم دقیقا اما جواب نداد(البته تو شبیه سازی میده ولی تو واقعی نه ) بعدا اومدم بجای 4 تا ماتریس کلا کردمش 4 تا سطر و ستون که فقط ببینم میشه حرکت را دید یا نه که دیدم نمیشه . دقیقا همون را تو پروتیوس ساختم و اپلود کردم که شما ببینید کجای کارم اشکال داره...
من 8 در 8 را با مگا 8 بدون دیکودر ساختم و جواب هم گرفتم اما با دیکودر که می خوام بسازم حتی 4 در4 هم کار نمی کنه چه برسه به بالا تر... اگه امکان داره شما بدون اینکه از ماتریس های پروتیوس استفاده کنید با خود ال ای دی هاش همون مداری که تو صفحات قبل اپ شده بود را بسازید... چون فکر می کنم که مشکل از اون طرز ال ای دی هاست اما هر کاری کردم درست نشد که نشد...

بعد هم اینکه من نا امید نشدم گرچه اعصابم دیگه خورد شد اما فقط احتیاج به کمک دارم :wink:

ممنون
سلام
ببین تو مگه نگفتی تونستی بدون دیکودر نمایش بدی؟ پس اشکال از led نیست.
یه فرقی که ماتریس های پروتئوس با ماتریس های واقعی دارن اینه که مسئله جریان و از این حرف ها براشون مطرح نیست و فقط کافیه که یه طرف صفر و یه طرف یک باشه تا روشن شن . اما ماتریس ها واقعی این طور نیستن و اگه جریان تامین نشه روشن نمی شن. دیکودر ممکنه که جریان کافی تو خروجیهاش نداشته باشه. همیشه دیکودر رو در این کار ها با یه بافر استفاده میکنن. چون خروجی AVR داره فقط یه LED رو در هر زمان روشن میکنه اجتیاج زیادی به تفویت نداره ولی دیکودر هر پایه از اون ممکنه 8 تا led رو روشن کنه که مسلما نمی کشه شاید برای یه led هم نکشه.ULN2803 خوبه البته بافر نیست اما هر کانالش نیم آمپر جریان میده.موقع استفاده ازش مواظب باش و اول با مقاومت تست کن . البته فکر نمی کنم تو مدار تو مشکلی ایجاد بشه . منظورم این بود که **همیشه دوبار اندازه بگیر یک بار ببر** :wink:
شما فکر کنم با یه اسکوپ یه نگاه به مدارت بندازی بد نیست ببینی اونجاهایی که باید سیگنال باشه هست یا نه
اگه نداری می تونی از یه فرکانس متر استفاده کنی یا یه LED با یه مقاومت اگه فرکانس باشه نور LED کمتر و هم با مثبت هم با منفی روشن می شه (چون هم صفر داریم هم یک)
ممنون از پاسخ های حرفه ای و کاملتون ... :oops:

اما فکر می کنم من درست مشکلم را نگفتم . منظور من از اینکه جواب نگرفتم این بود که حرکت را نمی بینم ولی اگر مثلا : مثبت ها را بدم به دیکودر و منفی به میکرو مثلا فقط چند تا ستون روشن می موند و مثلا اگر برعکس می دادم تو هر سطر یا ستون یک یا چند تا ال ای دی به صورت نا منظم روشن می موند و البته با تکون دادن میکروم از تو سوکتش این ارایش ها به هم می خورد و یک چیز دیگه می شد... وحتی با نور خیلی کم 2 یا 3 تا الی ای دی رو می دیدم که توشتون حرکت هست و به صورت سطری روشن خاموش می شن ولی هم نورش خیلی کم بود هم ربطی به برنامه من نداشت و فایده ای هم نداشت .... (ضمنا من اومدم سیم ها را قطع کردم و فقط از یک
8د8 استفاده کردم و تازه اون را هم فقط 4د4 را استفاده کردم که باز هم همون مشکل بود و تازه یک ال ای دی هم خارج از اون 4د4 روشن می شد :roll: اما به هر حال نتیجه نمیده :cry: راستی یادم رفت بگم اون چند تا ال ای دی هم که روشن می شه یکیش پر نوره یکیش کم نور و کلا می گم بی نظمن فکر کنم یک ناظم می خوان :wink: )

به نظرتون باز هم باید همون کار ها را انجام بدم؟ :roll: :(
ممنون
همیشه به خاطر داشته باش ،وقتی مشکلات پیچیده بوجود میاد بطوریکه اصلا آدم سر در نمی یاره ، نشودن دهنده اینه که راه حل ساده ای دارن. یه بار قبلا بهت گفته بودم که بهترین کسی که میتونه مدار تو رو عیب یابی کنه خود تو هستی . وقتی میگی یه همچین اشکالاتی هست به احتمال زیاد اشکال از تغذیه و... هستش. به هر حال باز من روش آقای مدیر رو بیشتر می پسندم . برو دوباره تلاش کن :wink:
ممنون اما مساله اینجاست که من مولتی متر هم ندارم چه برسه به فرکانس متر و نمی دونم اسیلوسکوپ و ....
احتمالا باید مدار را بردارم ببرم دانشگاه...

به هر حال خیلی ممنون از راهنمایی هاتون ...

ببینم فعلا چی کار می تونم بکنم...
راستی دیکودری که من گرفتم نوشته توشیبا تی سی 4514 بی پی
ولی تو دیتا شیتش که دیدم پایهاش با کیو نیست بلکه با اس ... مثلا اس یک تا اس 15.... فرقی که نداره...بقیه چیزاش مثل همونه...
یک چیز دیگه هم اینکه از یک دیکودر چه بزنم تو هفت چه تو هشت میکرو فرقی نداره نه؟؟؟ :roll:
اولا گفتم اگه فرکانس متر هم نداری چی کار کن
LED هم نداری؟
اگه سوکت میکرو رو تکون میدی بهم می خوره شاید پایه ها درست وصل نیستند باید همه چیز رو به بهترین شکل ممکن وصل کنی هیچ چیز نباید شل باشه چون ایراداتی به وجود م ییارن که پیدا کردنشون اصلا کار راحتی نیست
اره خب اما ...
من سوکت را تکون نمی دم بلکه میکرو را را توی سوکت می خوام جا بزنم تا قبل از اینکه تا ته فرو بره این اتفاقا می افته ...
دوما اینکه حالا فرض کنیم هم که مشکل از همین منبع که شما میگید باشه و بدون فرکانس متر و این چیزا قبول کنیم ... برای حلش باید چی کار کرد؟

من از دوتا خازن و یک ای سی رگولاتور استفاده کردم و 7.5 ولت دادم بهش که ازش 5 ولت بگیرم و اون را وصل کردم به میکرو اما باز هم همون اش و همون کاسه...

بهر حال مرسی که داری کمک می کنی :wink:

راستی کسی این مدار را تا حالا ساخته که ببینه اصلا جواب می ده یا نه؟ :roll:
بله من ساختم ، کار کرده Biggrin
سلام
من گفتم شما فایل برنامه میکرو را قرار ندادید حتی فایل HEX را قرار ندادید.
شما همیشه زنده زنده میکرو را در سوکت قرار می دهید؟ کار خوبی نیستAmaze !!!
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6