سلام.این ماژول های فرستنده گیرنده که میفروشند چیه ؟ چجوری استفاده میشه ؟ ماله فرستنده های صوتی هست یا کنترلی؟ چنده؟چجوری استفاده میشه؟اگه ممکنه راهنمایی کنید.ممنون
بستگی داره کدوم رو دیده باشی ولی معمولا فرستنده گیرنده سریال هستند (فقط صفر یا یک)
قیمتش هم من یکی دیدم خیلی ارزون بود فرستنده گیرنده رو با هم می داد 5000 تومان اگه اشتباه نکنم
ولی تو یه فرکانس خاصی کار میکنن کثلا بین 100hz تا 2.4kHz
سلام چند نمونه بهت معرفی میکنم . میتونم کاتالوگ های اونارو هم برات بفرسم.
HMTP,HMEP,HMTR,HMT-HMR,RFm01-RFm02,RFm12,HME-HMD
من برای پروژم از HMT-HMR استفاده کردم.این دو تا با هم جفتند.یکی فرستنده ودیگری گیرندس.فاصلش حد اکثر 160 متره.مدولاسیونش FSK. وBaud rate ش حداکثر 9600.HMT فرستندس که سه تا پایه داره و HMR گیرندس که چهارپایس .خیلی راحت میتونی ازش استفاده کنی.دو تا پایه تغذیه و یکی Data. که Dataبه RXD یا TXD وصل میشه.قیمتش هم حدود 11000 یا 12000 تومنه....
(۰۹-مهر-۱۳۸۷, ۰۲:۳۱:۱۴)mahbooob نوشته است: [ -> ]سلام چند نمونه بهت معرفی میکنم . میتونم کاتالوگ های اونارو هم برات بفرسم.
HMTP,HMEP,HMTR,HMT-HMR,RFm01-RFm02,RFm12,HME-HMD
من برای پروژم از HMT-HMR استفاده کردم.این دو تا با هم جفتند.یکی فرستنده ودیگری گیرندس.فاصلش حد اکثر 160 متره.مدولاسیونش FSK. وBaud rate ش حداکثر 9600.HMT فرستندس که سه تا پایه داره و HMR گیرندس که چهارپایس .خیلی راحت میتونی ازش استفاده کنی.دو تا پایه تغذیه و یکی Data. که Dataبه RXD یا TXD وصل میشه.قیمتش هم حدود 11000 یا 12000 تومنه....
اگه می شه کاتالوگ ها رو بذار . ممنون
اگه می شه کاتالوگ ها رو بذار. ممنون