ايران ويج

نسخه‌ی کامل: درخواست يك مدار رقص نور پيشرفته
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان

من يك مداري مي خوام كه واسطه سيستم و لامپ ها باشه(حالا هر لامپي)يك برنامه كامپيوتري براي طراحي رقص تور با اين صورت كه براش بازه هاي زماني رو مشخص مي كني و در هر بازه زماني مشخص مي كني كه كدام لامپ روشن و كدام خاموش باشه بعد اون رو سيو مي كني ، (نوشتن برنامش رو مشكلي ندارم گفتم براي آشنايي)اونوقت توسط همون برنامه اون نور پلي ميشه حالا از طريق پورت پارالل يا سريال سيستم اطلاعات به يك ميكرو 8051 ميره و ميكرو به رله هاي دستور ميده ، به اين شيوه عمل مي كنه ، حالا مشكلاتي كه من دارم اينه كه :‌

نقشه مدارش و نميتونم بكشم اما با 8051 كار كردم !
تعداد لامپاي من بالاي 20 تاست
رله هايي با اين قدرت وجود دارند و اگر دارند چقدر هزينه دارند

دوستان اين كار من خيلي فوريه اگر يه كمكي بكنيد و من از شدنش اطمينان پيدا كنم برنامش رو مي نويسم و ميزارم تا يه پروژه خوب انجام داده باشيم .

ممنون دوستان
تو قسمت مقالات یه برنامه برای ارتباظ با پورت سریال هست که با vb6 نوشته شده و می تونی از اون استفاده کنی
از هر میکرویی و کمپایلری هم که استفاده کنی توی مثال هاش اولین مثال ارتباط با پورت سریال است
و راه اندازی لامپ ها هم شما بایه ترانزیستور می تونی رله رو راه بندازی و اونم هر تعداد لامپ رو بخوای راه می ندازه (البته بستگی به رله داره) البته عمر رله ها محدوده مثلا 10000 بار بیشتر خاموش و روشن نمی شه
نقشه یه خاصی هم برای ارتباط نداره یه max232 سرچ بکنب کلی چیز پیدا می شه