ايران ويج

نسخه‌ی کامل: LCD در codevision
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام خدمت دوستان
کتابخانه lcd در کدویژن واقعا بدرد نخوره. من مجبور هستم وقتی می خوام باlcd کار کنم برم سراغ بیسکام،چون دستورات مفیدی برای اون داره. اگه شما کتابخانه کامل برای lcd در کدویژن دارید لطف کنید، بدید.
من همیشه باهاش کار میکنم هیچ مشکلی هم نداره یه نگاه به هلپش بنداز تقریبا هر کاری بخوای می تونی بکنی
ممنون از پاسختون ولی منظور من بیشتر در مورد پایه بندی بود.آخه تو بیسکام با6 تا پایه میشه راه اندازی کرد ولی تو کدویژن حتما باید ترتیب حفظ بشه و حتما هم یه پورت 8تایی لازمه.
رعایت نکردن ترتیب میکرو رو مجبور می کنه پردازش زیادی رو انجام بده تا داده ها رو به lcd برسونه و استفاده از باس 4 تایی (همون 6 سیم) lcd رو در مقابل نویز حساس تر می کنه
البته جند تا کتاب خونه برای avrgcc هست که چون به زبان C نوشته شده اجتمالا قابل استفاده توی کدویژن هم هست
salam

kasi ba dastoore lcd_gotoxy(a,b) ta hala kar karde?
man harkari mikonam javab nemide.

ba kamale sepas
S.Mahdizadeh
سلام
دوست عزيز شما همونظورئيكه مي دونيد اين دستور Loacte يا مكان شروع نوشتن اطلاعات روي ال سي دي رو (كاراكتري هاي كه كتابخونه كد ويژن ساپورت مي كنه ) به كار مي ره و توي هدر LCD.H قرار گرفته

شما حتما قبل از اين دستور از دستور ()lcd_clear استفاده بكن يعني قبل از هر تعيين مكان بايد اطلاعات روي ال سي دي رو پاك بكني تا ال سي دي آماده دريافت اطلاعات بشه

مختصات توسط دستور lcd_gotoxy(a,b)به صورت X و Y ارسال مي كنه
اميدوارم مشكلتو حل بكنه
:wink: