۲۱-آبان-۱۳۸۸, ۰۵:۱۶:۵۷
۲۱-آبان-۱۳۸۸, ۰۶:۳۶:۳۰
سلام
قراراه عملیات ها با گیت های منطی انجام بشه ؟
اگه این جوریه ، به یه مدار تمام جمع کننده n بیتی نیاز هست ، یه مدار هم برای ذخیره عدد اول و یه بخش هم برای ذخیره کری .
مدارات جمع کننده و ... توی نت فراوونه :
برای بخش حافظه هم میشه از فلیپ فلاپ یا حافظه های موازی یا .... استفاده کرد .
چرا از میکرو استفاده نمیکنید ؟
قراراه عملیات ها با گیت های منطی انجام بشه ؟
اگه این جوریه ، به یه مدار تمام جمع کننده n بیتی نیاز هست ، یه مدار هم برای ذخیره عدد اول و یه بخش هم برای ذخیره کری .
مدارات جمع کننده و ... توی نت فراوونه :
برای بخش حافظه هم میشه از فلیپ فلاپ یا حافظه های موازی یا .... استفاده کرد .
چرا از میکرو استفاده نمیکنید ؟
۲۱-آبان-۱۳۸۸, ۱۲:۴۷:۳۸
نه آخه خیلیها میگن نمیشه ولی من مطمئنم میشه،keypad ۳*۴ رو ساختمش قشنگم کار میکنه حالا میخوام یه جمع کننده و ضرب کننده هم بهش اضافه کنم،واسه این کار میخوام از یه کیپد ۴*۴ استفاده کنم مثل همون که توی proteus هستش منتهی مشکل اینجاس که چه جوری ۲ تا عدد رو یکی یکی بگیر بعد ذخیره کنه و دوباره باز یا بیش کنه
۲۱-آبان-۱۳۸۸, ۱۶:۴۶:۳۶
سلام
انجام دادنش ساده نیست ، اما شدنی هست . برای انجام این پروژه باید با نحوه کار با حافظه های موازی - فلیپ فلاپ ها و.... اشنا باشید .
متاسفانه به دلیل استفاده از میکرو کنترلر ها و.... کسی به دنبال این مبانی نمیره وشما خودتون باید همه چیز رو از ابتدا شروع کنید .
انجام دادنش ساده نیست ، اما شدنی هست . برای انجام این پروژه باید با نحوه کار با حافظه های موازی - فلیپ فلاپ ها و.... اشنا باشید .
متاسفانه به دلیل استفاده از میکرو کنترلر ها و.... کسی به دنبال این مبانی نمیره وشما خودتون باید همه چیز رو از ابتدا شروع کنید .
۲۳-آذر-۱۳۹۳, ۰۱:۲۳:۵۱
آیسی 7483 و 7485 مناسب هست از ترکیبشون ک بترتیب جمع کننده و یه مقایسه کننده هست میشه رو دوتا 7segاعدادو نشون داد
۲۱-خرداد-۱۳۹۵, ۱۳:۱۱:۳۷
سلام دوستان..
من باید یه مداری طراحی کنم که دو تا عدد a و b را بگیره با زدن یه کلید اول a را نمایش بده و بعد b رو نمایش بده بعد جمع و تفریقشو نمایش بده ..البته بدون میکرو باید طراحی بشه..واسه مدار منطقیه..جمع و تفریقو بلدماما نمیدونم چطوری بازدن کلید a و b رو نمایش بدم..میشه کمک کنید..
من باید یه مداری طراحی کنم که دو تا عدد a و b را بگیره با زدن یه کلید اول a را نمایش بده و بعد b رو نمایش بده بعد جمع و تفریقشو نمایش بده ..البته بدون میکرو باید طراحی بشه..واسه مدار منطقیه..جمع و تفریقو بلدماما نمیدونم چطوری بازدن کلید a و b رو نمایش بدم..میشه کمک کنید..
۲۱-خرداد-۱۳۹۵, ۱۳:۱۲:۳۱
سلام دوستان..