سلام
من یک عدد دو رقمی دارم(1 بایت داده)
می خواستم روی سون سگمنت دوتایی نشونش بدم
البته تا حالا من با 7 سگمنت کار نکردم ولی نمایش یک عدد BCD را روی 7 سگمنت 1 تایی تقریبا بلد شدم(از توی اینترنت در آوردم)
ولی چون عدد من رقم هاش جدا نیست نمی دونم چی کارش کنم
اگه می شه راهنماییم کنید
ممنون
به این آدرس برو موضوع استفاده از 7سگمنت های چند رقمی است
http://www.iranled.com/postlite407-.html
روش های مختلفی برای جدا سازی وجود دارد که روش زیر در تمام نرم افزار های می شود استفاده کرد.
1 بایت می تواند از 0 تا 255 را در خود جای دهد در نتیجه خروجی سه رقمی است.
شما باید سه بایت دیگر معرفی کنید
برای این که صدگان جدا شود عدد اصلی را بر 100 تقسیم کن البته از نوع MOD این نوع تقسیم تقسیم صحیح است و اعشار نمی دهد. مقدار را در یکی از سه بایت ذخیره کن.
برای دهگان باقیمانده را بر 10 تقسیم کن
و برای یکان هم باقیمانده را بر 1 تقسیم کن (اگر تقسیم نکردی هم مشکلی نیست :wink: )
باید آسان باشد. اما اگر مشکلی بود ابتدا بگو با چه نرم افزاری کار می کنی تا بتوانم مستقیم اشاره کنم. معمولا خود نرم افزار ها امکاناتی را فراهم می کنند. همچنین پیشنهاد می کنم به راهنمای برنامه بروید همه چیز را میابید. موفق باشید.
با سلام از اینکه به سوالم توجه کردی ممنونم
من می خوام با قطعات الکترونیک این کار را انجام بدم و از هیچ برنا مه خاصی هم استفاده نمی کنم
فقط می خوام یه کاری بکنم که رقم ها از هم جدا بشند(در ضمن می دونم که عددم دو رقمی است)
ببخشید من فکر کردم این پست در قسمت میکرو هاست
اما می شود با همان مدارهای دیجیتال هم این کار ها را انجام داد. کافیه از همان فرمول استفاده کنید. کار سختی است اما شدنی ست. :roll:
با سلام
می دونم با گیت های منطقی می شه ولی تعدادشون زیاد میشه
می خواستم ببینم ای سی خاصی نیست که بتونه این کار را انجام بده
خیلی ممنون
:?:
اگه دورقمی باشه راحت تره البته اگه به روش BCD ذخیره شده باشن
تو این روش هر 4 بیت یه عدد رو نشون می ده که ای سی های هم برای این کار هست تو سری 40 بهش می گن BCD به سون سگمنت (اگه پیدا نکردی بگو تا شمارش رو پیدا کنم)
هیچ کار سختی نیست 2 تا آی سی می خواد فقط
من ای سی bcd to 7 segment را پیدا کردم
مشکلم اینه که عددم bcd نیست و عددم باینری است
می خواستم اون را به bcd تبدیل کنم(رقم هاش را جدا کنم)
با تشکر
جدا کردنش به این راحتی نیست چون نیاز به تقسیم داره برای همین استاندارد BCD رو تعریف کردن شما باید از همون اول BCD عدد رو تولید می کردی
اگر باز هم می خوای تبدیل کنی به FPGA نیاز داری آی سی عادی من جایی ندیدم
سلام دوستان کسی میدونه چطور میشه یه keypad ۳*۴ رو به یه ۷segment یک رقمی وصل کرد؟البته بدون استفاده از میکرو،فقط با icها و بقیه المانها،فقط میخوایم با فشار دادن یه کلید keypad مثلا عدد۲ روی ۷segment تک رقمی نمایش داده شه.
مهندس پست های تکراری پاک شد !
لطفا یه جا پست بزن !
شما یه ای سی کی برد بخر ( شمارشو یادم نیست )
خروجیش که باینری هست رو بده به راه انداز سون سگمنت !
اگه منظورتون encoder هس مشکل همینجاست،من با یدونه ic cmos ۷۴c۹۲۲ تو proteus امتحان کردم فقط یه مشکل داره اونم اینه که ۱ و۲و ۳رو +۱ میکنه بعد نشون میده یعنی مثلا ۱ رو ۲ نشن میده و ... منتها نمیدونم چرا ۴ و ۵و ۶ رو درست نشون میده اما باز 7 8 9 رو قاطی می کنه،schematic هم اینجا upld کردم،اگه کمک کنین لطف بزرگی در حقم کردین
http://www.4shared.com/file/146315150/d4...eypad.html