ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کمک در مورد LCD SED
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
اگر برای lcd های گرافیکی از نوع sed با شماره CGM12864B اطلاعاتی در مورد دستورالاملهای داخلی آن دارید خواهشمندم راهنمائی کنید. با تشکر
با این lcd های معمولی پایه هاش هم خوانی نداره؟
http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet-p...2864A.html
در مورد كار عادي با آن مشكلي ندارم .ولي مثلا نميتوانم با استفاده از كتابخانه بسكام از داخل lcd اطلاعاتي را بخوانم يا كاراكتر ها را شيفت بدهم (با دستورالعمل داخلي خود lcd نه با شيفت بوسيله نرم افزار ) در حاليكه lcd هاي 18 پايه قبلي بوسيله كتابخانه بسكام داراي كارائي بالائي بودند مانند كرسر و شيفت و ... . آيا ميتوان با استفاده از دستورات داخلي lcd كارائي هاي سري 18 پايه را از اين سري 20 پايه نيز گرفت؟ در صورت مثبت بودن جواب خواهشمندم راهنمائي كنيد. lcd من با كتابخانه KS0108 بسكام سازگار است.
اصولا این دوتا پایه مال بکلایت نباید روی دستورات تاثیر بزاره شاید اصلا پشتیبانی نمی کنه این دستورات رو
شاید هم اشتباه نوشتی یه بار با اون قبلیه چک کن
با پیدا کردن pdf کاتالوگ lcd مشکلم حل شد .در حقیقت تصور من از مدارات کنترلی داخلی آن کاملا اشتباه بود. چون تا بحال از بسکام برای برنامه نویسی استفاده کرده ام خیلی بدنبال سخت افزار داخلی avr نبودم . البته سالها پیش با c و ++c کار کرده ام . برای شروع بنظر شما باید از code vision استفاده کنم یا winavr . آیا هدر فایلهای هم را پشتیبانی میکنند؟و اینکه تا چه حد باید از سخت افزار داخلی avr اطلاع داشته باشم ؟ چون میکرو را با Z80 شروع کردم و در آن موقع باید تمامی رجیسترهای داخلی و ... را می شناختیم در مورد 8051 هم اوضاع همینطور بود.
با تشکر از توجه شما دوست عزیز.
هر دو هیدر فایل ها رو پشتیبانی می کنن
کار با کدویژن راحت تره ولی winavr با کلاس تره
آیاباید اسمبلی AVR را هم بلد باشم ؟ برنامه ای که با codvision نوشته شده با winavr قابل اجراست؟ در بسکام تعریف مثلا کیبورد کامپیوتر بسادگی با یک تعریف انجام میگیرد آیا در کتابخانه این دو کامپایلر ، ابزارهای استاندارد تعریف شده اند؟

با تشکر از توجه شما.
بلد باشی بهتر
تقریبا قابل اجراست یکمی با هم تفاوت دارن (البته توابع داخلی شون شاید یکی نباشه)
در کتابخانه های استاندارد چیزی وجود ندارد ولی کد های آماده می تونی پیدا کنی
(۲۳-تير-۱۳۸۶, ۱۷:۲۵:۲۱)amd_lover نوشته است: [ -> ]در مورد كار عادي با آن مشكلي ندارم .ولي مثلا نميتوانم با استفاده از كتابخانه بسكام از داخل lcd اطلاعاتي را بخوانم يا كاراكتر ها را شيفت بدهم (با دستورالعمل داخلي خود lcd نه با شيفت بوسيله نرم افزار ) در حاليكه lcd هاي 18 پايه قبلي بوسيله كتابخانه بسكام داراي كارائي بالائي بودند مانند كرسر و شيفت و ... . آيا ميتوان با استفاده از دستورات داخلي lcd كارائي هاي سري 18 پايه را از اين سري 20 پايه نيز گرفت؟ در صورت مثبت بودن جواب خواهشمندم راهنمائي كنيد. lcd من با كتابخانه KS0108 بسكام سازگار است.

(۲۷-تير-۱۳۸۶, ۲۱:۲۸:۲۶)amd_lover نوشته است: [ -> ]آیاباید اسمبلی AVR را هم بلد باشم ؟ برنامه ای که با codvision نوشته شده با winavr قابل اجراست؟ در بسکام تعریف مثلا کیبورد کامپیوتر بسادگی با یک تعریف انجام میگیرد آیا در کتابخانه این دو کامپایلر ، ابزارهای استاندارد تعریف شده اند؟

با تشکر از توجه شما.

(۲۲-تير-۱۳۸۶, ۲۰:۵۵:۲۶)amd_lover نوشته است: [ -> ]اگر برای lcd های گرافیکی از نوع sed با شماره CGM12864B اطلاعاتی در مورد دستورالاملهای داخلی آن دارید خواهشمندم راهنمائی کنید. با تشکر
صفحه‌ها: 1 2