ايران ويج

نسخه‌ی کامل: استفاده همزمان adc و ورودی خروجی روی پورت A
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام
آیا می شود به طور همزمان میتوان از پورت A میکرو هم به عنوان ورودی خروجی و هم به عنوان آنالوگ به دیجیتال استفاده کرد یعنی مثلا a.0 , a.1 ,a.2 را به عنوان ورودی و خروجی و a.3 , a.4 ,a.5 ,a.5,a.6,a.7 را به عنوان آنالوگ به دیجیتال استفاده کرد
(در میکروهای سری ATMega و در برنامه نویسی Bascom )

با تشکر
بله مشکلی نداره شما adc رو single انتخاب می کنی
مثال

کد:
Config Lcd = 16 * 2
Config Lcdpin = Pin , Db4 = Porta.5 , Db5 = Porta.4 , Db6 = Porta.3 , Db7 = Porta.2 , E = Porta.1 , Rs = Porta.0
Config Adc = Single , Prescaler = Auto
سلام
خیلی ممنون
می خواستم بپرسم دیگه نمی خواد adc را stop و یا start کنی؟
با تشکر
برای کار با پایه ها نه نیازی نیست
[/size]سلام به اساتید بزرگ
[size=medium]من یه برنامه نوشتم که توسط اون میشه هود اشپزخونرو کنترل کرد فقط یه مشکل بزرگ دارم اونم اینه که من میخوام وقتی تو ورودی یک دکمه فشار میدم که تو خروجی یک لامپ روشن میشه مثل همونم تو ورودی روی همون پایه یک لامپ روشن بشه برناممو و عکس پروتیوسو گذاشتم لطفن کمکم کنید

http://upload7.ir/images/97572189743192420752.jpg

کد php:
$regfile "m8def.dat"

$crystal 8000000

Config Portb 
Output

Config Adc 
Single Prescaler Auto

Config Debounce 
30

Do

Debounce Pind.0 Lamp Sub
Debounce Pind.1 
Roshan Sub
Debounce Pind.2 
Doryek Sub
Debounce Pind.3 
Dordo Sub
Debounce Pind.4 
Dorse Sub

Loop
End
Roshan
:
If 
Pind.1 1 Then Goto Khamosh
Toggle Portb.1
Return
Khamosh:
Toggle Portb.1

Return

Doryek:
Reset Portb.1
Set Portb.2
Reset Portb.3
Reset Portb.4

Return

Dordo:
Reset Portb.1
Reset Portb.2
Set Portb.3
Reset Portb.4

Return

Dorse:
Reset Portb.1
Reset Portb.2
Reset Portb.3
Set Portb.4
Return

Lamp:
If 
Pind.0 1 Then Goto Khamosh1
Toggle Portb.0
Return
Khamosh1:
Toggle Portb.0 
شما باید نقطه اتصال بین کلید و اون پورت ورودی یه led وصل کنید و سر دیگه led رو با یه مقاومت 220 اهم به زمین وصل کنید.اینطوری هر وقت کلید رو فشار میدید led که به پورت ورودی وصله هم روشن میشه.ولی نمیدونم واسه چی میخواید این کار بکنید.
(۲۸-مهر-۱۳۹۲, ۱۴:۴۳:۱۲)parsegade نوشته است: [ -> ]شما باید نقطه اتصال بین کلید و اون پورت ورودی یه led وصل کنید و سر دیگه led رو با یه مقاومت 220 اهم به زمین وصل کنید.اینطوری هر وقت کلید رو فشار میدید led که به پورت ورودی وصله هم روشن میشه.ولی نمیدونم واسه چی میخواید این کار بکنید.

مرسی دوست گلم از اطلاعاتتون .انجام میدم میخبرم بهتون واسه ساخت هود اشپزخونه .اخه کلید ال ای دیاش باهم هستن و از یک پی ای سی استفاده شده من میخوام همینو با مگا8 بسازم دوست گلم

دوست عزیزم این کارو کردم یه مقاومت 220r تو پروتیوس باپایه دیگه ال ای دی به زمین سری کردم اما هم برنامه اجرا میکنم ارور میده و از نرم افزار میاد بیرون (همون اروری که میگه میخواین مشکلتون اینترنتی بررسی بهش مال ویندوز )
اینو ببین.من انجام دادم مشکلی نداشت
مرسی از زحمتی که کشیدین و برنامه نوشتین دوست عزیزم اما من میخوام کلید که زدم این لامپها روشن بمونه تا دوباره همون کلیده فشار بدم یا کلید دیگه ایو فشار بدممممم