ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ADC با سرعت بالا
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام.شما اگه بخواید که یک فرکانس در حدود 1 مگا هرتز رو به دیجیتال تبدیل کنید معمولا چیکار میکنید؟ADC با این سرعت هم هست؟
adc تا 80 ملیون نمونه تو ثانیه رو من تهران دیدم برای 8 مگ هم خوبه
خوب این مدلش چیه ؟قیمتش رو هم میدونید؟
ads831
من خریدم 16000 نمی دونم هنوز هم هست یا نه
حالا یه سوال دیگه !!! درسته که این ADC میتونه با این سرعت نمونه برداری رو انجام بده ولی من با چه پردازنده ای میتونم این نمونه ها رو بخونم و ثبت کنم.مثلا با میکرو که نمیشه.باید مستقیم با کامپیوتر با این کار کنم؟
منم همین مشکل رو داشتم راه حل استفاده از FPGA ولی مشکل توی RAM هم هست ram که با این سرعت بشه توس دیتا ریخت هم به سختی پیدا می شه
برای این هم می تونی از cash های مادر بورد های قدیمی استفاده کنی
متوجه شدم.از کمکتون ممنون
راستی من اصلا FPGA کار نکردم.میشه یه کتاب به من معرفی کنید که بتونم با سخت افزار و نرم افزارش آشنا بشم؟
طراحی خودکار مدارهای دیجیتال با FPGA و زبان توصیف سخت افزار VHDL
جمله بالا نام کتاب . این کتاب همراه با cd که نرم افزار quartus (برای FPGA های Altera ) وجود دارد با تالیف دکتر حسن سید رضی و بوسیله انتشارات ناقوس به نشر رسیده اطلاعات نسبتا خوبی را از پایه می آموزد
---
---
ممکنه در باره ی cash ها توضیح بدهید؟ // حجم . قیمت . سرعت . روش استفاده
:roll:
اینو یکی به من توی یکی از فروم ها پیش نهاد داد
شما یه مادر برد قدیمی بخر آی سی های روشو یه برسی بکن ببین کدوم RAM با سرعت بالاست کاتالوگش رو پیدا کن
ولی CPU های قدیمی نیاز به RAM با سرعت بالا روی مادر برد داشتند برای همین باید توی مادر برد ها پیدا کنی
خیلی خوبه اما کاشکی میشد مشخص کرد چه مادر برد هایی این قطعه را دارند. :roll:
یک راه دیگر وجود دارد معمولا ram هایی که دیتای یک بیتی دارند سرعت بالایی هم دارند حالا اگر 8 تا از این ram را خریداری کنیم و پایه های کنترل و آدرس آن را یکی کنیم میتونیم به سرعت های بالا دسترسی داشته باشیم .
راستی استفاده از ram هایی که در کامپیوتر استفاده می شود چگونه است؟ :?:
صفحه‌ها: 1 2