برای من هم پیش آمده برنامه ای که برای میکروی دیگر استفاده شده بود را برای میکرویی که داشتم تغییر بدهم. یکی دیگر از مواردی که باهاش روبرو شدم جدول وقفه هاست که با وجود داشتن یک نوع از وقفه در هر دو میکرو آدرس یکی نداشتن. البته زبان برنامه نویسی اسمبلی بود و اگر به زبان سی یا بیسیک بود این مشکل به آسانی حل می شد.
آقا این برنامه برای مگا88 راه اندازی نشد که نشد . حتما من بلد نبودم :roll: .
ولی یادم هست که یه درایور آماده ی دیگه هم بود که انگار برنامه میکرو با زبان c نوشته شده بود. اسم درایور که libusb.dll بود ولی برنامه میکرو رو من نفهمیدم که کجاست.دوستان اگه آشنایی با اون درایور دارن لطفا راهنمایی کنن که بدجور معطل ان موضوع شدم.
آقا دستت درد نکنه . سورس برنامه کاملا واضحه ولی هنوز یه نکته مونده و اون اینه که با چه درایوری با کامپیوتر ارتباط برقرار کنه . آیا همون libusb.dll هستش؟
usbdrv انگار یه کتابخانه برای ارتباط USB و AVR هست. آیا مقاله ای سراغ دارید که درباره اون توضیحاتی داده باشه. چون من الان فقط دارم از روی اون مثال هایی که تو سایت معرفی کرده یه چیزایی گیرم میاد و نه از خوده usbdrv :?: . ممنون
توی گوگل باید بگردی من چیزی سراغ ندارم
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز و فنی در این سایت
به عرض میرسانم خود من نیز هم اکنون به دنبال همچنین ارتباطی هستم.
در ضمن شنیدم که درایوری هست که روی PC یک پورت مجازی COM ایجاد میکنه که در اصل با پورت USB ارتباط داره و تمامی پروتکل ها شبیه RS232 می باشد و شما میتوانید مثلا با MSCOMM ویژوال بیسیک به آن وصل شده و در اصل به پورت USB خود اطلاعات ارسال یا از آن در یافت کنید...
لطفا در مورد صحت اطلاعات فوق اگر کسی اطلاعاتی داره مرا بیخبر نگذاره.
با تشکر - سهیل، کاربر جدید سایتتان
من يه رابط usb به سريال رو 8000 تومن خريدم و دقيقا همين چيز هايي كه ميگيد رو داشت من هم به يكي ديگه دادمش.
نمي دونم چي توش بود اما احتمال زياد توش FT232 بود. قيمت اين آي سي 2800 تومن تو سايت آرا الكترونيك ديدم
با سلام خدمت دوستان عزیز
ارتباط با usb به این سادگی ها نیست
دستگاههای usb چندین کلاس دارند . یکی از کلاسهای آن HID است که دستگاههایی مثل موس و کیبرد و دسته بازی و... را شامل میشود . در این کلاس دستگاه نیاز به درایور ندارد و ویندوز دستگاه را می شناسد. ارتباط با این دستگاهها باید از طریق APIهای ویندوز انجام شود.
بعضی دستگاهها در کلاس custom هستند و ویندوز این دستگاههارا به عنوان دستگاه استاندارد نمیشناسد و بایدحتما درایور داشته باشند. ارتباط با این دستگاهها از طریق درایور دستگاه می باشد که برای ارتباط باید اسم دستگاه و توابع داخلی دستگاه را بدانید و با فراخوانی تابع opendevive (اگه اشتباه نکنم) و توابع مربوط به ارسال و دریافت اطلاعات طبق خواسته های دستگاه با دستگاه ارتباط برقرار کرد.
برای اطلاعات بیشتر به کتاب "ارتباط با پورت USB" از انتشارات "نشر علوم" رجوع کنید.
سلام
درباره این که
درایوری هست که روی PC یک پورت مجازی COM ایجاد میکنه
لطفا در مورد صحت اطلاعات فوق اگر کسی اطلاعاتی داره مرا بیخبر نگذاره.
سهیل
من تو یه کتاب این موضوع را دیدم اگر هنوز بدردتون می خوره بگید